Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 5 16gb siyah

kath

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Klavye delikanlısı , okuma özürlü evladım bak bakalım orada ben mi yazmışım yorumu! Gece gece bela mısın ?

Evet okuyun öyle alın yazmışsın?

Hani sevmem şu muhabbetide klavye delikanlısı olacak bir durum yok istiyorsan baya baya kırayım ağzını falan, liselileri seviyorum.

Uyudum, adres falan isteyeceksen öm at yarın görüşürüz beyb
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Dworgian said:

Abi esh 65 deyince daha üst diyeyim diye fiyatını araştırdım ama baltaya çarptım

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=evphds3100&categoryId=8003216&sku=EVPHDS3100&gclid=CL7f6L_uobwCFTMPtAodXEAA1A

http://www.akakce.com/docking-station/en-ucuz-philips-ds3205-fiyati,1488230.html#SatıcıResmi

Dock bu arkadaşlar, insanların kafasını karıştırmayın

ilk sayfada resim konmuş ses etmemişsin ben de o sandım ne yapayım

edit: çok benziyormuş birbirine meretler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biçim forum lan burası şikayet edilen mesajlara bakılmıyor. Adamlar çok rahat birbirlerine hakaret ediyor. Ben piramit oluşturdum diye ban yiyorum ve 1 ay geçmesine rağmen açılmıyor ban. Onlarca mail atmama rağmen anca açılıyor. Sırf ban yememek için hakaret etmiyorum veya karşılık vermiyorum, Görüntüm korkak gibi görülüyor. Sonra bunu fırsat bilen bazı dallamalar hakarete başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

o dock o dock mu sığırlar?

sayfa başı

önceki sayfadaki sığırlara sığır demiştim ben genele değil

bana da sığır denmiş yeni gördüm. ama sığırlık değil resmi benzettim işte adamlar şeklen aynısını yapmış biri 4 biri 5 için. öyle bodoslama girmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Ne biçim forum lan burası şikayet edilen mesajlara bakılmıyor. Adamlar çok rahat birbirlerine hakaret ediyor. Ben piramit oluşturdum diye ban yiyorum ve 1 ay geçmesine rağmen açılmıyor ban. Onlarca mail atmama rağmen anca açılıyor. Sırf ban yememek için hakaret etmiyorum veya karşılık vermiyorum, Görüntüm korkak gibi görülüyor. Sonra bunu fırsat bilen bazı dallamalar hakarete başlıyor.

allahım allahım hiç bir sığır demedi kimse sana, salak desen ay bok diyip ağlayacak mısın? çocuklaşan sensin şurada, benim şikayetlerime bakmıyorlar hüloğ diye ağlamana gerek yok, kimse kimsenin şikayetine vs bakmak zorunda değil şu kadar uzun soluklu bir communityde, ha ayrıca zaten bu forum online oyun oynayarak gereksiz hırs yapan insanların forumu, beğenmiyorsan diğer forumlara göz atabilirsin, yani senin sandığın gibi hayatımız oo bilim-teknik bölümüne yeni post düşmüş oo diyerek geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

abim ne alakası var, resme bakıp aa buymuş bak eheh diye normal bir topikte yazmak farklı bir şey, pazar alanında başka birinin satış başlığı altına yazmak başka bir şey, hani şunu kontrol etmiyorsanız 2. kere kusura bakmayında :)

neyse.

olayı o kadar detaya indirgeyeceksen topic i açan kişi bir zahmet hangi ürünü sattığını kendisi göstermeliydi zaten hiç kusura bakma birader.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...