Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 fenn said: Klavye delikanlısı , okuma özürlü evladım bak bakalım orada ben mi yazmışım yorumu! Gece gece bela mısın ? Evet okuyun öyle alın yazmışsın? Hani sevmem şu muhabbetide klavye delikanlısı olacak bir durum yok istiyorsan baya baya kırayım ağzını falan, liselileri seviyorum. Uyudum, adres falan isteyeceksen öm at yarın görüşürüz beyb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gençler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kath said: Dworgian said: Abi esh 65 deyince daha üst diyeyim diye fiyatını araştırdım ama baltaya çarptım http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=evphds3100&categoryId=8003216&sku=EVPHDS3100&gclid=CL7f6L_uobwCFTMPtAodXEAA1A http://www.akakce.com/docking-station/en-ucuz-philips-ds3205-fiyati,1488230.html#SatıcıResmi Dock bu arkadaşlar, insanların kafasını karıştırmayın ilk sayfada resim konmuş ses etmemişsin ben de o sandım ne yapayım edit: çok benziyormuş birbirine meretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yuh 230 liraymış şsdlkadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 telefonu alırsanız drama bitecek !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 180 lira sıfırı. tamam 75 e çektim teklifimi. son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sırf esh'in mezarcılığına inat bana 40'a sat. kalsın göt gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Çoh ucuzmuş kardeş cidden meh alın şunu la dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Esh said: 180 lira sıfırı. tamam 75 e çektim teklifimi. son Sıfırı 263 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://www.bimeks.com.tr/urun/135664/philips-ds3205-iphone-5-docking-station.aspx Şurdan aldım, bugün de tesadüfen tekrar baktım fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 telefon satıldı mı okuyamadım tüm mesajları :d iphone 4s 16gb temiz durumda, hiçbir sıkıntısı yok, geveyli her hatla kullanılıyor, benim adıma pasaport kayıtlı+ aparatları + UAG kılıf + 500TL veririm. /trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 /satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Telefon da dock da satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ne biçim forum lan burası şikayet edilen mesajlara bakılmıyor. Adamlar çok rahat birbirlerine hakaret ediyor. Ben piramit oluşturdum diye ban yiyorum ve 1 ay geçmesine rağmen açılmıyor ban. Onlarca mail atmama rağmen anca açılıyor. Sırf ban yememek için hakaret etmiyorum veya karşılık vermiyorum, Görüntüm korkak gibi görülüyor. Sonra bunu fırsat bilen bazı dallamalar hakarete başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 logout diye bir secenek mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lectre said: o dock o dock mu sığırlar? sayfa başı önceki sayfadaki sığırlara sığır demiştim ben genele değil bana da sığır denmiş yeni gördüm. ama sığırlık değil resmi benzettim işte adamlar şeklen aynısını yapmış biri 4 biri 5 için. öyle bodoslama girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Yemin ediyorum forum ergenliğini atamamış veya online oyun oynayarak gereksiz hırs dolmuş adamlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 dimi halbuki senin tepkiler ne kadar medeni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bende de hatalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abim ne alakası var, resme bakıp aa buymuş bak eheh diye normal bir topikte yazmak farklı bir şey, pazar alanında başka birinin satış başlığı altına yazmak başka bir şey, hani şunu kontrol etmiyorsanız 2. kere kusura bakmayında :) neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fenn said: Ne biçim forum lan burası şikayet edilen mesajlara bakılmıyor. Adamlar çok rahat birbirlerine hakaret ediyor. Ben piramit oluşturdum diye ban yiyorum ve 1 ay geçmesine rağmen açılmıyor ban. Onlarca mail atmama rağmen anca açılıyor. Sırf ban yememek için hakaret etmiyorum veya karşılık vermiyorum, Görüntüm korkak gibi görülüyor. Sonra bunu fırsat bilen bazı dallamalar hakarete başlıyor. allahım allahım hiç bir sığır demedi kimse sana, salak desen ay bok diyip ağlayacak mısın? çocuklaşan sensin şurada, benim şikayetlerime bakmıyorlar hüloğ diye ağlamana gerek yok, kimse kimsenin şikayetine vs bakmak zorunda değil şu kadar uzun soluklu bir communityde, ha ayrıca zaten bu forum online oyun oynayarak gereksiz hırs yapan insanların forumu, beğenmiyorsan diğer forumlara göz atabilirsin, yani senin sandığın gibi hayatımız oo bilim-teknik bölümüne yeni post düşmüş oo diyerek geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 .............. İşi gücü bırakıp cevap yazacağım amaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lectre said: abim ne alakası var, resme bakıp aa buymuş bak eheh diye normal bir topikte yazmak farklı bir şey, pazar alanında başka birinin satış başlığı altına yazmak başka bir şey, hani şunu kontrol etmiyorsanız 2. kere kusura bakmayında :) neyse. olayı o kadar detaya indirgeyeceksen topic i açan kişi bir zahmet hangi ürünü sattığını kendisi göstermeliydi zaten hiç kusura bakma birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar