Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nintendo 3ds XL pal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece pokemon için almıştım, onu bile bitirmedim.5.badgei aldım sanırım en son, o kadar az kullanıldı kısacası.toplamda 4 ya 5 kere şarj oldu.çizik, çürük, düşme yok alette.

kutusu ıvır zıvırı her şeyi duruyor.hardcasele birlikte göndericem, isterseniz kutusunu, içeriğini gönderirim.içinde sadece eshoptan alınan pokemon x var.pcden şarj için usb kablosu da vericem fakat adaptorunu bulamadım, o yüzden adaptorsuz.

fiyat olarak 500 tl istiyorum.izmir içi elden teslim alabilirsiniz.

ürün fotoğrafları;

http://imgur.com/a/ql3Pc
Mesaj tarihi:
Fiyat gayet uygun. Arkadaşın satığı alet 3ds XL. Ürün TR'de hiç satılmadı ve avrupa fiyatı zaten 200 euro. Hesaplarsan aleti 0 almak istersen karsiz 600 lira. Kar'da konulunca 600-800 arası satılıyor.

normal 3ds'leri 300 lira olması da doğal. TR normal 3ds kaynıyor zaten ve hepsi yok pahasına satildi. (Dünyanın en ucuz 3ds TR'de şuan)
Mesaj tarihi:
Abi alet amazon.com'dan global shipping'le kargo ve gümrük dahil 524 liraya mı ne geliyor tam fiyatı o. Üstüne NTSC alıyorsun falan; çok daha iyi.

Baltalamak gibi oldu biraz ama durum bu. Alet Türkiye sınırları içerisinde pahalı; oyunu da pahalı ama yapacak bir şey yok.

Ha artı olarak sd kart, pokemon ve hardcase var; o güzel. Belki bu fiyata satılır onlar sayesinde. Ama düz makineye 500 lira çok çok fazla şu anda.
  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...