Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nintendo 3ds XL pal


zipzip

Öne çıkan mesajlar

sadece pokemon için almıştım, onu bile bitirmedim.5.badgei aldım sanırım en son, o kadar az kullanıldı kısacası.toplamda 4 ya 5 kere şarj oldu.çizik, çürük, düşme yok alette.

kutusu ıvır zıvırı her şeyi duruyor.hardcasele birlikte göndericem, isterseniz kutusunu, içeriğini gönderirim.içinde sadece eshoptan alınan pokemon x var.pcden şarj için usb kablosu da vericem fakat adaptorunu bulamadım, o yüzden adaptorsuz.

fiyat olarak 500 tl istiyorum.izmir içi elden teslim alabilirsiniz.

ürün fotoğrafları;

http://imgur.com/a/ql3Pc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat gayet uygun. Arkadaşın satığı alet 3ds XL. Ürün TR'de hiç satılmadı ve avrupa fiyatı zaten 200 euro. Hesaplarsan aleti 0 almak istersen karsiz 600 lira. Kar'da konulunca 600-800 arası satılıyor.

normal 3ds'leri 300 lira olması da doğal. TR normal 3ds kaynıyor zaten ve hepsi yok pahasına satildi. (Dünyanın en ucuz 3ds TR'de şuan)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi alet amazon.com'dan global shipping'le kargo ve gümrük dahil 524 liraya mı ne geliyor tam fiyatı o. Üstüne NTSC alıyorsun falan; çok daha iyi.

Baltalamak gibi oldu biraz ama durum bu. Alet Türkiye sınırları içerisinde pahalı; oyunu da pahalı ama yapacak bir şey yok.

Ha artı olarak sd kart, pokemon ve hardcase var; o güzel. Belki bu fiyata satılır onlar sayesinde. Ama düz makineye 500 lira çok çok fazla şu anda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...