Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Herkese selamlar Gecen C.tesi aksami(25.01.14) Merkez kanalindaki karsilikli fikir alis-verislerinden sonra Merkez Alliancesini kurmus bulunuyoruz, hayirli olur insallah :) Ilk olarak biz kimiz? *Merkez kanalina takilan, yenisinden eskisine uzanan oyunculariz. Amacimiz nedir? *Sagda solda daginik takilacagimiza, ufakta olsa bir grup halinde haraket etmek ilk amacimiz. Daha sonra oyuncularin istedigi dogrultusunda yeni diyarlara yelken acacagiz. Neredeyiz? *Su an icin Empire'da bulunuyoruz. Görev, mining, üretim, pvp vs. Ne öneriyoruz? *Tamami türk oyunculardan olusan bir ittifak. *RL her zaman öncelikli. *Ileri ki zamanlarda daha organize sekilde haraket etmek. *Daha da ileri ki zamanlarda tecrubeli FC ler ile low-sec ve 0.0 roamlari. *Tecrubesiz oyunculara ilerlemeleri hakkinda yol göstermek. *Katilmasi mecburi olmayan cesitli organizasyonlar. *TS3 (mevcut) *Killboard (hazir sayilir) *Forum (yakinda) Ne bekliyoruz? *Eve-Online'in oyun oldugunu hicbir zaman unutmamaniz. *Diger oyuncu arkadaslara yardim etmeniz. *Takim halinde haraket etmeniz. *Yardima ihtiyaniz oldugunda bunu dillendirmeniz. Ne istemiyoruz? *No Scammers! *No drama queen! *Agizi bozuk, küfürbazlar! *Agiziyla konusmayip, kulagi ile dinlemeyenleri! *Oyun disi tartismalari! Merkez Alliance'sine nasil katilinir? Bunun icin 2 secenek mevcut. Birincisi, en az 2 gercek kisiden olusan Corp kurarak ve basvuru forumunda CEO'nun full Corp API'sini göndererek. (Basvurunuz kabul edildikten sonra girene kadar 24 saat gecmektedir.) Ikinci secenek ise, halihazirda Alliance icinde bulunan Corplardan birine girerek. Allianceye girdim simdi ne yapacagim? Alliance kanalinda selam vererek güne baslayabilirsiniz. Daha sonra caniniz ne yapmak istiyorsa onu :) Ilk zamanlarda cok az sayida bulunacagiz, bunun icin birbirimize destek ve sabirli olmaliyiz :) Organizasyonumuzda acik olan is kollari su sekildedir: *Web Yöneticileri (TS3, Forum, Killboard icin) *Diplomat *Recruitment Officer *Logistic Officer *Pos Officer *Industry Officer *Marketing Officer *FCs Yukaridaki is bölümleri icin tecrubeli ve gönüllü arkadaslar benim ile temasa gecebilirler. Sonsöz; Iyi bir niyet icin atilan bu adima lütfen köstek yerine destek olunuz! Tesekkurler ve saygilar Captain Logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Abi hayırlı olsun ama isim kötü malesef :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 isime takilmayin, merkez kanalinda kurulan ally nin isimi merkez olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hayırlı olsun, yabancı CORP lara da açılmalısınız ilk fırsatta :).. Veya null sec rent olayına girmelisiniz bence. Başlangıç için iyi fikirler gibi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 iyi niyet ve fikirleriniz icin tesekkurler arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 dönünce bizim corpuda aktarırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 incoming marmite war dec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 götürürler merkeze öptürürler herkeze özdeyişinin ingilizcesini bulup bio ya koyarsınız demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 taken by the central kissed by all sdkfldsmlfksdfmlskdfmsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 to o to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hayırlı olsun abi. yapılacak yardım edilecek ne var dur özelden akıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda aranıza katılabilirim.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 akşam başlıyorum büyük ihtimalle beni alın pls. yalnız benim eskiden 2-3 kere trial oynamışlığım var chat ekranını çok karmaşık bulmuştum. o yüzden ts li, ventli bi şey olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kapimiz herkese aciktir Alliance olarak, yeter ki gönüller bir olsun :) su an icin daha yeni yeni toplaniyoruz, oyuna yeni baslayacak arkadaslar ilk olarak merkez chat kanalinda yardim bulabilirler. yukarida bir yerde onunla ilgili de bir topik mevcuttur. Daha sekillenmemis bir cok konu bulunmakta, o yuzden organizasyonu tam saglayana kadar buyuk umutlara kapilmamanizi rica ediyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 titan warmı titan şu savaşta patlayanlardan P.S. "yeni başlasam yardımcı olurmsuunuz" diyenleri napıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 titan kolay is :D yeni baslayanlari suark'in corpa aliyoruz simdilik(basligi var momintolar topmbik mi neyse artik) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 titan olmasa da SC var :) Yaw ne kadar zamandır girmiyormuşum oyuna ki alliance kurduğumuzdan haberi yok :) Hayırlı uğurlu olması dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Hasan dolaylı olarak yeni alyansınızın isim babası da ben oldum. Merkez kanalının ismini ben koymuştum. Mete atlayabilir nem koymuştum diye ama inanma. Hayırlı olsun. Not: Arkadaşları örgütle. The repopulation'da devam edeceğiz alyans işlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben sanki metin abi koymustu diye hatirliyorum ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 :)) Yok ismi senin koydugunda hem fikiriz. Sen ben urasamam diye bana actirmistin kanali o kadar. Anca kanali benim actigimi savunabilirim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 evet Merkez Alliance'nin isim babasisin Huseyin agam:) ama benim icin daha onemli bir Alliance'nin de isim babasisin, bilmem hatirlarmisin ;) GFTO saygilar o/ ps: The repopulation'da yanindayim, merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 İsim güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Vaaayyy ben bunu unutmuştum. Harbi güzel isim No Country for Old Men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar