Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 eskiden gazi kadınlara gidilirdi. luna vardı ne güzel 70lik kokteyl içerdik. şimdi ne iğrenç bi hale geldi o sokak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bilal çalışıyordu sanırsam orada 2 bardak bizi zurna yapardı oradan 1888e o yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dartanian said: fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım. Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada. normal bence izmire gore fiyatlar delmundocafe.com da menu var gerci orda bira menusunun tamami yok 57 cesit biramiz vardi en son 33cl 8-30 TL arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bira fiyatlarınız normalden az daha ucuz ama kokteyl fiyatlarınız bence hakikatten iyi. Mutlaka gidip denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Fistan said: Dartanian said: fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım. Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada. normal bence izmire gore fiyatlar delmundocafe.com da menu var gerci orda bira menusunun tamami yok 57 cesit biramiz vardi en son 33cl 8-30 TL arasi fistan bu 33lükler için happy hours akşam 5ten sonra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 heryer uygun. ozellikle istanbuldan sonra izmir inanilmaz ucuz geliyor. yeme olsun icme olsun. her yemegin icerisine zorla ittirilmis patates gormemek de harika aylavizmir <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 lan izmir çogzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 istanbuldan izmire 2 sene sonra geri dönen bir insan olarak sonuna kadar katılıyorum. bi tek taksi pahalı izmirde asdfd bu arada catch tam olarak nereye denk geliyor ya çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bostanlıda bi aralar barlar sokağı denilen bi yer vardı. dominos varya girişinde o sokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Black-ice said: bostanlıda bi aralar barlar sokağı denilen bi yer vardı. dominos varya girişinde o sokak. şimdi mapsten buldum da, sokağın sadece tek girişini kullanmışım (otopark tarafı, sahil) diğer tarafı hakkında hiç fikrim yokmuş onu farkettim lolza=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lyv said: izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri asdhahada tespit doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lyv said: izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri bu çok doğru ya teyzeleri ne kadar lanetse amcalar da o kadar enteresan ne zaman yer vermeye kalksam zorla beni geri otutturuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 fistanın mekan iyi. cinatı diye biyer iyi. gerisi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 içmelik derken nasıl içmelik? sap sapına mı tam tamına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 toggie said: Kalyon orta yaş mekanı, gençleri sarmaz. Sardunyas önerebilirim ben de Gazi Kadınlar'da herhalde gidilebilecek tek yer orası kaldı. Sıcak şarap da var. Sardunyas'ta abartmıyorum 1 saat siparişimiz gelsin diye bekledik. 29 ekim diye alttan aldıydık gerçi de 1 saat ne arkadaş, makarna yapmak ne kadar uzun sürebilir. Benim İzmir'de favorim adını bilmediğim, rock bar olduğunu iddia eden bir mekan. 50'lik tuborg gold 5 lira, 3 bira sipariş edince mısır ve yer fıstığı geliyor masaya. İzmir'de kaldığımız ilk gün Sardunyaya gittik, 2. gün başka bi tiki/concon mekana gittik, sonra burayı keşfettik. Adamların yüzü güldü sayemizde, 3 günde 2 kasa bira içtik mekanda sldfkjsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 zerduşu diyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 İsmini bilmiyorum da o sokakta her dükkanda ayrı kafalar var. Hemen karşısı ne çaldığı belli olmayan tinerci mekanı, yanı rakı-balıkçı falan. Tam sapsap oturup sarhoş olmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 endülüsün karşısındaki yeri diyorsun sanırım,adı gelmedi aklıma,genelde orda insanlar kafa olup sokağa dalıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar