Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de içmelik uygun mekan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım.

Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada.

normal bence izmire gore fiyatlar
delmundocafe.com da menu var
gerci orda bira menusunun tamami yok
57 cesit biramiz vardi en son
33cl 8-30 TL arasi
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Dartanian said:

fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım.

Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada.

normal bence izmire gore fiyatlar
delmundocafe.com da menu var
gerci orda bira menusunun tamami yok
57 cesit biramiz vardi en son
33cl 8-30 TL arasi

fistan bu 33lükler için happy hours akşam 5ten sonra mı
Mesaj tarihi:
heryer uygun. ozellikle istanbuldan sonra izmir inanilmaz ucuz geliyor. yeme olsun icme olsun. her yemegin icerisine zorla ittirilmis patates gormemek de harika

aylavizmir <3<3
Mesaj tarihi:
istanbuldan izmire 2 sene sonra geri dönen bir insan olarak sonuna kadar katılıyorum. bi tek taksi pahalı izmirde asdfd

bu arada catch tam olarak nereye denk geliyor ya çözemedim.
Mesaj tarihi:
izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

bostanlıda bi aralar barlar sokağı denilen bi yer vardı. dominos varya girişinde o sokak.

şimdi mapsten buldum da, sokağın sadece tek girişini kullanmışım (otopark tarafı, sahil) diğer tarafı hakkında hiç fikrim yokmuş onu farkettim lolza=)
Mesaj tarihi:
Lyv said:

izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri

asdhahada tespit doğru
Mesaj tarihi:
Lyv said:

bu çok doğru ya teyzeleri ne kadar lanetse amcalar da o kadar enteresan ne zaman yer vermeye kalksam zorla beni geri otutturuyorlar :)
Mesaj tarihi:
toggie said:

Kalyon orta yaş mekanı, gençleri sarmaz.
Sardunyas önerebilirim ben de Gazi Kadınlar'da herhalde gidilebilecek tek yer orası kaldı. Sıcak şarap da var.

Sardunyas'ta abartmıyorum 1 saat siparişimiz gelsin diye bekledik. 29 ekim diye alttan aldıydık gerçi de 1 saat ne arkadaş, makarna yapmak ne kadar uzun sürebilir.

Benim İzmir'de favorim adını bilmediğim, rock bar olduğunu iddia eden bir mekan. 50'lik tuborg gold 5 lira, 3 bira sipariş edince mısır ve yer fıstığı geliyor masaya. İzmir'de kaldığımız ilk gün Sardunyaya gittik, 2. gün başka bi tiki/concon mekana gittik, sonra burayı keşfettik. Adamların yüzü güldü sayemizde, 3 günde 2 kasa bira içtik mekanda sldfkjsdgh
Mesaj tarihi:
İsmini bilmiyorum da o sokakta her dükkanda ayrı kafalar var. Hemen karşısı ne çaldığı belli olmayan tinerci mekanı, yanı rakı-balıkçı falan. Tam sapsap oturup sarhoş olmalık.
  • Yeni Oluştur...