Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de içmelik uygun mekan

legali

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım.

Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada.

normal bence izmire gore fiyatlar
delmundocafe.com da menu var
gerci orda bira menusunun tamami yok
57 cesit biramiz vardi en son
33cl 8-30 TL arasi
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Dartanian said:

fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım.

Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada.

normal bence izmire gore fiyatlar
delmundocafe.com da menu var
gerci orda bira menusunun tamami yok
57 cesit biramiz vardi en son
33cl 8-30 TL arasi

fistan bu 33lükler için happy hours akşam 5ten sonra mı
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

izmirin tek tiksindirici yani chpli teyzelerin, genclerin de birer insan olduklarini unutup yorgun veya hasta olmanin o yasa gore bir luks sayip otobuste yer vermen icin gozlerinin icine dik dik bakarak taciz etmeleri

bu çok doğru ya teyzeleri ne kadar lanetse amcalar da o kadar enteresan ne zaman yer vermeye kalksam zorla beni geri otutturuyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Kalyon orta yaş mekanı, gençleri sarmaz.
Sardunyas önerebilirim ben de Gazi Kadınlar'da herhalde gidilebilecek tek yer orası kaldı. Sıcak şarap da var.

Sardunyas'ta abartmıyorum 1 saat siparişimiz gelsin diye bekledik. 29 ekim diye alttan aldıydık gerçi de 1 saat ne arkadaş, makarna yapmak ne kadar uzun sürebilir.

Benim İzmir'de favorim adını bilmediğim, rock bar olduğunu iddia eden bir mekan. 50'lik tuborg gold 5 lira, 3 bira sipariş edince mısır ve yer fıstığı geliyor masaya. İzmir'de kaldığımız ilk gün Sardunyaya gittik, 2. gün başka bi tiki/concon mekana gittik, sonra burayı keşfettik. Adamların yüzü güldü sayemizde, 3 günde 2 kasa bira içtik mekanda sldfkjsdgh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...