legali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 selam izmir'de içmelik fiyatı uçuk olmayan nereler vardır alsancakta? del mundo ya gittim, aklımda borsapub gibi biyer var, 50lik efese 10 lira vermek istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 alsancakta içmelik tek mekan vardır o da kordondur, gidip marketten alacaksın biranı yapıştıracaksın kordonda. ben öyle yaptım az önce mesela. tertemiz oldu. çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cafe del mundo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 çok güzel bi şehirde yaşıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oturmalık mekan olsun istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Fistan said: cafe del mundo happy hours falan vardı neler var şimdi izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 çok fiyat farkı olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Şu cafe del mundo ya bi gidemedim. Millet cok övüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 deep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 del mundo güzel de akşam tam oturup muhabbet edeceğin zamanlarda müziğin sesini son seviyeye getirmeleri kabak tadı veriyor. bildiğin sonuna kadar açıyorlar, gümbür gümbür çalan şarkıdan kendi sesini zor duyuyorsun muhabbet etçeksin diye sesin kısılıyor. millet fazla oturmasın başı ağrısın kalkıp gitsin diye bilerek de yapıyor olabilirler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 izmir için alkol menüsü bu mu? güncel midir? eskişehir yazıyo linkte ama aynı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.delmundocafe.com/wp-content/uploads/menu/delmundo-eskisehir-menu-icki1.jpg http://www.delmundocafe.com/wp-content/uploads/menu/delmundo-eskisehir-menu-icki2.jpg 33lük efes hafta içi 12:00-19:00 arası %50 indirimli = 3 lira diyo 10 tane falan içerim öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 tyna var alsancakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Alsancak'ta Kalyon iyidir. İzmir'in en eski bar'ı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bostanlıda 50lik bira 12tl oldu bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Kalyon orta yaş mekanı, gençleri sarmaz. Sardunyas önerebilirim ben de Gazi Kadınlar'da herhalde gidilebilecek tek yer orası kaldı. Sıcak şarap da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 fistan cafe del mundo fiyatları nasıl? Biz de müdavimi olalım. Alsancak arabayla çile olduğu için çok zor geliyo ama fiyatlar çok uçtu karşıyakada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sardunyas güzel hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 drunken duck'a gidiyorum arada orası da iyi muzaffer izgü'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 drunken duck da iyi evet, del mundo'nun yanındaki mekan işte ordan bulursunuz :P fiyatları epey ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bostanli catch in hastasiyim. Sahibi inanilmaz bir herif, garsonlari da cok iyi. Tam bir pub. Butik bir yer ama cok keyif aliyorum. Barda oturmak lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Black-ice said: drunken duck'a gidiyorum arada orası da iyi muzaffer izgü'de. buraya kapının önüne bir kız koymuşlar geçen kafayı atıyordum arkadaş girdi araya kendini ne sanıyorsa şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Tipini begenmemistir ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yok mekan dolumuşta omzundan geri itiyor beni ayarsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Drunken Duck'taki grup değişince gitmedim hiç. Aşırı kalabalık oluyordu son zamanlarda 2 gün önceden rezervasyon falan lazım. Sevmiyorum sıkış tıkış. Del Mundo da aynı şekilde çok kalabalık oluyo, genelde yer yok içerde. Üst kat leş gibi sigara dumanı, sigara içilmeyen kısımlar toplantı odası gibi sıkıcı. Alt katta da müziğin sesi rahatsız ediyor. Daha çok gündüz gidilecek mekan bence. Yazın günler uzunken iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar