KingV Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 zindanlar 6man :P artık tankların sadece aggro ttuması yeterli gelmiyor. aynı zamanda hasar da vermeli. sırf bu yüzden gardiyanlar tercih edilmiyor. dt aggro bonusu en düşük asker sınıfı. verdiği hasar ile tutuyor aggroyu. ileri seviye zindanların çoğu kite istiyor. bu nedenle bi offtnk lazım :) ama başlarda gerekmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 su konunu baslıgını degistirin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Oyuna dönmüş olsak bile gözümüz hala yaşlı... anlayamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Crom'da yine adam dolu her mapte en az 10-20 adam var low lvl bile olsa. Fury'de ise low lvl için bırak mini game'i yahu 4 coğrafyanın 20 lvl sonrası haritalarında pvp yapacak adamı bulamıyorum. Necro başımla adeta ranger gibi geziyorum yahu. Yok abi bu oyun harbi fail ya. Çıldırmamak elde değil. Harbi gözlerim yaşlı yav. 160-200 ms de ayrı bir fail. Bir de utanmadan... http://www.ageofconan.com/news/game_director_letter_february_2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Geçen arkadaşla sıfırdan açıp tozduk biraz.. Necronun adı ne senin ekleyem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Zaten ilk çıktığında da şu şu olacak ama sonra diye diye bir halt yapmadıkları için bu hale geldi. AO da oynadım ama funcom gayet yetersiz bir firma, SOE ye taş çıkartır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mutluhan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 selamlar; 2 kişi başlamayı düşünüyoruz. daha önce fury server da sanırım 40-50 arası bi charım vardı hala duruyorsa onla devam edecem gibi... baska server olursada kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 selamlar, ben hiç oynamadım bu oyunu, oynamayı da düşünmüyorum. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi aoc şu zamana kadar gördüğüm en iyi mmo olabilirdi ama yapamadılar yani hüzünlüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mutluhan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 oynayan varsa oynarız... gerekiyorsa premium alırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Free oynasak çok mu kısıtlı oluyor eksik kalıyor muyuz her şeyden? Biraz anlatabilir misiniz free oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 oyunu neyi baz alarak oynamak istediğine bağlı. yani pvp amacı güdüyorsan ekisk yok. bi tek siegelere gidemiyorsun ki şu sıralar çok sağlıklı yürümüyor. ama pve namına raidler hep eksik kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hakikaten özlediğim tek oyun şu ya.. bir ara tekrar başlamıştım sıfırdan.. sonra makine format yedi tekrar kurmadım ama,kuracam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 arada forumlara bakıyorum. yeni pvp evntler vs gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Gelmiş bişeyler, White Sands pvp bölgesi olmuş bi de Connall's Valley'deki event gereği guard koruması ortadan kalkmış. Böyle gezici bir sistem sanırım bu ben de tam incelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Eski karakterimizle Free oynayabiliyormuyuz. Öyle ise kurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 girdim, f2p, necrom var fury'de görev yapan masumları gank'lıyorum beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 GE LI YO RUM. http://www.gamershell.com/static/streaming/8133/8133_medium.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Off keşke vakit olsa... Her kestiğiniz fatality olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 reyou ben 2 güne bilemedin 3 güne bir 1 giriyorum. fury boş açıkçası, millet de pve sunucusuna kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Oynayan var mı? 2 raid dışında her yeri açmışlar şimdi daha bir f2p oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Doluluk nasıl minigame filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 hesap satayım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 KinV bir buluşup akamadık :D çok test edemedim doluluk nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar