Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Uhuhu o kadar yazıyı kim okuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ergen zalımlar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Eleman gelecekte büyük yerlere gelir demedi demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sardalya said: helal olsun lan, parayi alinca icime su serpildi Aynen ya, herif paybackteki mel gibson cikti gimme my money diye geziyo. Tutar ufak ama prensip meselesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 çok iyi hikaye aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 http://delidenhaber.com/2018/02/08/kizlar-tarafindan-53-lira-hesap-kitlenen-adamin-beyin-yakan-asiri-komik-intikami/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 helal olsun lan. ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 en guzel kismi atlamis, dev gibi herifle bulusmaya gitmis 25 lirasini almak icin adam da anlayisli cikmis neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 mutlu son http://delidenhaber.com/wp-content/uploads/2018/02/Ekran-Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 s.a. diye girişi ve 2. mesajda direk parayı ver demesi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 kizlarin tepki çok rezil madem ödeyecektin neden istiyosun ? opsiyon birakmamissinizki cuzdan yok diye bait atmissiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 helal olsun lan adama kezban crusher herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 hafif bir eleman esintisi var sanki çocukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 su adam toplama gelirim doverim diyenleri eriyene kadar dovesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Direk IBAN i yollamasi bomba olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ÜST EDİT FİNAL 90 BUNDAN 25 FEYZADAN 90+25-53=62 LİRA KARDAYIZ HADİ EYVALLAH 1 - fazladan parayı köpek maması alarak tüketicem bi de yazabilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sipeyskeyk said: helal olsun lan adama kezban crusher herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 spompas said: su adam toplama gelirim doverim diyenleri eriyene kadar dovesim geliyor. adam toplayip dovsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 link daha detaylıymış https://mobile.donanimhaber.com/kizlar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti-62-lira-kara-gectim-final--131270142 üst edit : osmana kim mesaj attı lan bi link verdik pişman ettiniz adam gördüğü yerde oyacak beni sjlnfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ben guclerini birlestirip cafe sahibini borclu cikarirlar diye bekliyodum, bi avengers cikmamis aradan asdlfjklasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 µh said: hafif bir eleman esintisi var sanki çocukta AHAHHA eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 insanlığımdan utandım 50 53 lira için (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 utanacak bir şey yok, ben gayet tebrik ettim. ilk başta söylemesi gerekirdi elbette de, böyle para meblağı için bu kadar efor harcayan adamlara saygım büyük ya. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 geçenler de cüzdanını unuttu diye çorba parasını ödedim birinin, arayıp 20 lira isticem gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 helal olsun çocuğa ya, enayi yerine koyup hesap kitleyecek kezbanlara gereğini yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar