monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aşağıda arkadaşın test sonuçları var da rica etti bir yorumlayabilen olursa seviniriz. kolay gelsin. http://i.imgur.com/Uxmnr3k.png http://i.imgur.com/JbrXGB7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bobrekler protein kaciriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 pipisi düşüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 oha plt mpv oranına bak çok üzgünüm monoscope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fatiha.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aksama cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 arkadas sordum. 3 hafta veriyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Su içsin biraz, vay canına bi yüksekliği yok değerlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çükünde varikosel varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 PaDaWan değeri düşmüş, karanlık tarafa dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kansızlık var. Kırmızı et ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Öncelikle böyle yorum alınmaz:).yapan doktoruna soracak bunu.şikayeti ne bilmiyorum tabi ama bakılanla bi tanı konuşmaz.Tam kan sayımı , tam idrar testi ve efor testinin eksik sonucunu koymuş. Tam idrar tahlilinde urobilinpjen çıkmış karaciğer enzimleri biluribini görmek lazım sarılık falan var mı. İdrarda proteinürinin bi sürü sebebi olabilir, yani patolojik olmayabilir de.Efor testinle çekilen eş zamanlı ekgsi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hemoglobin 16 kansızlık olmadığı kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Theghosthand said: Öncelikle böyle yorum alınmaz:).yapan doktoruna soracak bunu.şikayeti ne bilmiyorum tabi ama bakılanla bi tanı konuşmaz.Tam kan sayımı , tam idrar testi ve efor testinin eksik sonucunu koymuş. Tam idrar tahlilinde urobilinpjen çıkmış karaciğer enzimleri biluribini görmek lazım sarılık falan var mı. İdrarda proteinürinin bi sürü sebebi olabilir, yani patolojik olmayabilir de.Efor testinle çekilen eş zamanlı ekgsi lazım. sahibi gelmiş haber vermiyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 erken boşalma başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hamile olabilirsin. Şaka bir yana bu testi çözebilecek insan olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar