haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bir Kedim Olsa yada ben kedi almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım kedilerin sürekli kendi cinsel organlarını yaladıklarını söyledi !?' bende almaktan vazgeçtim doorumu bu? bide neden yapıyolar? yoksa arkadaşımın ablasının kedisinde bir sorun mu var?[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Devamlı degıldir.Temızlenmek ıcın tuvaletten cıktıktan sonra yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Of allahım ooooof. Tuvalet kağıdı bitince yapıyolar haydar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet kediler temizlenmek için kendilerini yalarlar. bazı kurt köpekleride öyledir. hatta köpekler genel olarak oralarını yalıyor bile denebilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 58) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ee en önemli organ herhalde temiz tutcak:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hmm sokak kedilerinde ne fark olucakki :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 59) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet temizlenmek için yalarlar da bunda sorun ne ki?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: orc_lord, 13 Kasım 2004 21:00 tarihinde demiş ki: hmm sokak kedilerinde ne fark olucakki :) :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 SENİN SORUNUN NE? HERALDE YALAYACAKLAR! SEN KENDİNİNKİNİ HİÇ Mİ TEMİZLEMİYOSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Siamon, 15 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki: SENİN SORUNUN NE? HERALDE YALAYACAKLAR! SEN KENDİNİNKİNİ HİÇ Mİ TEMİZLEMİYOSUN? MUHAHAHAHAHAA[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 köpekler neden hayalarını yalarlar diye bir soru vardı bi filmde. cevabı biraz farklıydı :P [spo1=ayıp ayıp bakmayın] said: ulaşabildikleri için[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bir kedim bile yok. anlıyor musun! hadi gülümse... ah be bu şarkıyı dinleyesim geldi topic i görünce..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sırf bu nedenden niye kedi almıyosun anlamadım? ayrıca dediğin şeyide tüm canlılar yapar,bizde..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ?!?!?!?!?!?!?! doru demisin de ahaha[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: uncla, 21 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: sırf bu nedenden niye kedi almıyosun anlamadım? ayrıca dediğin şeyide tüm canlılar yapar,bizde.. hop :)..Kaburgaları aldırmak lazım.. gerçi ben erişebiliyorum ne hikmetse(manson çatlasın)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp [Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S4r4h Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Öpüşmicen ya kediyle sanane şeyini yalamasından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yazılanı yanlış okumuşum ahah[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 19 Aralık 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kedilerin tükrüğünde bulunan bir antiseptikmikrop öldürücü etkisiyle kedilerin temiz kalmasını sağlıyor.Bu antiseptik insanda bulunmadığına göre inan onun ağzı seninkinden temizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: ahmet273, 20 Aralık 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Kedilerin tükrüğünde bulunan bir antiseptikmikrop öldürücü etkisiyle kedilerin temiz kalmasını sağlıyor.Bu antiseptik insanda bulunmadığına göre inan onun ağzı seninkinden temizdir.. güzel açıklamış arkadaş[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen kedi almak istiyomusun istemiyomusun? istiyosan sorun ne? üstelik kedilerin ağzı insanlarınkinden daha temizmiş hiç duymadın mı? amerika daki bilim adamları kanıtlamıştı hani....??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: haydari, 12 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Bir Kedim Olsa yada ben kedi almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım kedilerin sürekli kendi cinsel organlarını yaladıklarını söyledi !?' bende almaktan vazgeçtim doorumu bu? bide neden yapıyolar? yoksa arkadaşımın ablasının kedisinde bir sorun mu var? Kediye bak yarabbim marilyn manson gibi :D[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Aralık 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: ahmet273, 20 Aralık 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Kedilerin tükrüğünde bulunan bir antiseptikmikrop öldürücü etkisiyle kedilerin temiz kalmasını sağlıyor.Bu antiseptik insanda bulunmadığına göre inan onun ağzı seninkinden temizdir.. aslında insanın salyasında(!) da buna benzer olaylar var hepiniz yalanın temiz kalın :P[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: nedanko, 21 Kasım 2004 21:31 tarihinde demiş ki: bir kedim bile yok. anlıyor musun! hadi gülümse... ah be bu şarkıyı dinleyesim geldi topic i görünce.. uyaklı olmuş Ahanda buda kafiye dizilişi lol _____________A _____________B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kediler nefes te alıyo bak kesin alma ahudhdsafuhasfsaf mazarete bak ya....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yannız olaya bak ben bu topice ikinci cevabı vermişim ama hiç daha onceden cevap verdiğimi bilmiyodum, bide suarkla aynı şeyi yazmışım lol. demekki topici okumak gerekiyo...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar