Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bir hayli uğraştıktan sonra bir poz vermeyi başarabildik, sanıyorum ki değmiş kendimizi paralamamıza.. ;) herkes kendinin kim olduğunu söylesin, ben en sağdaki oluyorum.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sagdan 2.ciyim ama biraz acaip çıkmışım:)
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu da martia'nın işte bir gününden alınmıştır, kılpayıyla rank 1 olmak üzereydi ki (fame 22 :-p ) bendenizin uykusu bastırdı.. ekleme: acayip çıkmanın nedeni yarım sn geç /roar etmiş olman, bir sonraki karede senin yumruk havada ama bizimkiler heil hitler konumunda.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.[Bu mesaj Sam tarafından 08 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
syh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 insan bize de haber verir oyle cektirir :P falcon zirh gusel olmus, cok uzun sure kullanamicak da olsan hayirli olsun =)[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 en soldaki öküzcan (falcon darkeyes) ben olmaktayim. Üzerimde full plate set im le beraber bayramlıklarını giymiş çocuk gibiydim vallahi :-P bende de bolca ss var sabah üşenmezsem koyacam...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eheh jaanın sagındaki piskopatta ben oluorum kameraya bile bakmamısım :P
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bizde guildce ladder da tırmandık hehe çok zevkli =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aslında kameraya bakmamısım demisimde sanki ssyi alan biraz yamuk elması eheh yandan cekmis azcık
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kamera sadece ana karaktere odaklandığından çevirecek olursam ya en uzaktaki karakter görüntü dışında kalıyor ya da böyle oluyor. esasen benim solumda bir kişi olsaymış daha doğru olurmuş ama zaten çok uykum vardı, ancak bu kadar becerebildik zaten yok el kol hareketi yapacağız diye kastırırken.. :-p bunu da yakalayabilmek için deli gibi arka arkaya bastım ss tuşuna zaten, dahası şam'da kayısı.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Amator sscilere birakirsaniz boyle olur tabi :p Ben afkydim siz ss cektirirken, sonradan gordum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 haklısın sam farkettim onuda usendim yazmaya eheh bide benim sslere bakayım belki daha guseli vardır =)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ı ıh benimkiler dahada yamuk =) hele bi tane ss var benim karakter hareket cekmis onuda yayınlayamayız heralde =)
Private Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bir dahaki sefer bana friend key verebilir misiniz? :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bir şey sorcam guild parşömenlerini nasıl arkanıza pelerin gibim yaptırdınız nasıl ayarlanıyor o ?[signature][hline]- Dowai - Mum dahil herşey dikilir...
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ha iyi olmuş ozaman eskiden öle gazete dağıtan amerikan filmlerindeki elemanla gibiydi... bölesi çok ii olmuş[signature][hline]- Dowai - Mum dahil herşey dikilir...
Öne çıkan mesajlar