Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hackerlarla İlgili

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya bana hackerlarla ilgili yazılar hikayeler lazım. Mesela mitnick şunu yaptı sonra kaçtı sonra yakalndı şunu yaptı. Yani tamamen yazı üstüne... Hackerların hayat hikayeleri felan.. Türkçe olsa süper olur yoksa ingilizcede olsa olur? Boyle bi site biliyo musunuz? İş için lazımda..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Kevin Mitnick bi gün çok değişik ağ yapısına sahip bi veritabanını kırdı. İçerde gördüğü bilgilerden sonra deliler gibi izini silmeye çalışarak bağlantıyı kesti ama bunun için artık çok geçti. Yaklaşık iki saat sonra evine garip veritabanın sahibi geldi, Mitnick bu sefer başını taşa çarpmış ve bir Nosferatu veritabanını kırmıştı. Evine gelen LosAngeles Nosferatu primogen i (LA deki Nosferatu klanından vampirlerin yöneticisi, en güçlüsü) Gary'ydi. Gary onu embrace etti (vampir yaptı) ve bu yetenekli ölümlüyü saflarına kattı. Mitnick artık Nosferatuların Hollywood lağımlarında mutlu bir ölüm sürüyor, en yeni teknolojiye sahip, her türlü imkan ellerinin altında. İş yapmanın ötesinde istediği veritabanını kimseden korkmadan rahatça hekleyebiliyor. Gerçi Nosferatu olduğu için biraz çirkin ama kendi deyimiyle eskiden de pek yakışıklı sayılmazmış zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krasuss, 26 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Beni burada da barındırmayacaklar heralde
sen sade sakin ol biraz, yeter. bi hışımla gelip etrafı darmadağın eden yeni kullanıcılar yüsünden biraz böyle hafif bi önyargı oluyor insanlarda. :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 26 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

area masterz?

ghost1989 sana yeterince yardımcı olur heralde?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Sosyal ağlarda paylaş

scannerım olsa mitnickle ilgili sayfalarca yazı vardı bende koyardım buraya ama yok..Hatırladıgım kadarıyla bi gazeteci buna pustluk yapıodu buda haksız yere terorıst olarak yargılanıyordu fln filan.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

valla paticikte bir hacker varmış
sanırım telekomun web sitesini indirende o elemanmış

kim oldugunu bilmiyorum bu konu içinde baş harfi S son harfi R oldugu soylenmis

binlerce uye var bakmaya usenmistim
taniyan vardir sanirim
neyse o kiside baya yardimci olabilir sana kim oldugunu ögrenirsen[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.

[Bu mesaj Popeye tarafından 27 Aralık 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cintonick, 26 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
said:
Krasuss, 26 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
cocugum senin yaşın kaç!

senin kaç balonlum alla alla...

2 gunluk veled...

veled? post sayısından nasıl bu kadar net bir çıkarımda bulunduğuna mı hayret etsem yoksa sağda solda yazdığın mesajların içeriğine bakıp burda bunu yazmana mı hayret etsem bilemedim bunu görünce...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...