MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ya bana hackerlarla ilgili yazılar hikayeler lazım. Mesela mitnick şunu yaptı sonra kaçtı sonra yakalndı şunu yaptı. Yani tamamen yazı üstüne... Hackerların hayat hikayeleri felan.. Türkçe olsa süper olur yoksa ingilizcede olsa olur? Boyle bi site biliyo musunuz? İş için lazımda..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 cocugum senin yaşın kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tobe tobe....[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Aksam kalkan mekige yer ayirtiyim mi Krasuss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hebele[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: bayat, 26 Aralık 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Aksam kalkan mekige yer ayirtiyim mi Krasuss? Yok teşekkur ederim said: Beni burada da barındırmayacaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki: cocugum senin yaşın kaç! senin kaç balonlum alla alla... 2 gunluk veled...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://www.imdb.com/title/tt0159784 şöyle filmi varmış takedown die bi hackerın[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Kevin Mitnick bi gün çok değişik ağ yapısına sahip bi veritabanını kırdı. İçerde gördüğü bilgilerden sonra deliler gibi izini silmeye çalışarak bağlantıyı kesti ama bunun için artık çok geçti. Yaklaşık iki saat sonra evine garip veritabanın sahibi geldi, Mitnick bu sefer başını taşa çarpmış ve bir Nosferatu veritabanını kırmıştı. Evine gelen LosAngeles Nosferatu primogen i (LA deki Nosferatu klanından vampirlerin yöneticisi, en güçlüsü) Gary'ydi. Gary onu embrace etti (vampir yaptı) ve bu yetenekli ölümlüyü saflarına kattı. Mitnick artık Nosferatuların Hollywood lağımlarında mutlu bir ölüm sürüyor, en yeni teknolojiye sahip, her türlü imkan ellerinin altında. İş yapmanın ötesinde istediği veritabanını kimseden korkmadan rahatça hekleyebiliyor. Gerçi Nosferatu olduğu için biraz çirkin ama kendi deyimiyle eskiden de pek yakışıklı sayılmazmış zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 lol axe ahha...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 burada sayfaların birinde mitnick'in hackerlık maceraları uzun bir şekilde yazıyordu[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eksi sozlukte kevin mitnickle ilgili yazılar olacak, nette de bulabilirsin birçok kaynak.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Beni burada da barındırmayacaklar heralde sen sade sakin ol biraz, yeter. bi hışımla gelip etrafı darmadağın eden yeni kullanıcılar yüsünden biraz böyle hafif bi önyargı oluyor insanlarda. :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dur öne balonun batlasın git biraz yazılar oku adam gayet açık birşey istemişi ne alaka yaşı ile ilgili çok meak ediyosan albümden araştır çogu kişinin resimleri var[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 procast hack team'e danış.. procast rulz..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 area masterz? ghost1989 sana yeterince yardımcı olur heralde?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eet kesinlikle olmsaı lazım :)[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 scannerım olsa mitnickle ilgili sayfalarca yazı vardı bende koyardım buraya ama yok..Hatırladıgım kadarıyla bi gazeteci buna pustluk yapıodu buda haksız yere terorıst olarak yargılanıyordu fln filan.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 valla paticikte bir hacker varmış sanırım telekomun web sitesini indirende o elemanmış kim oldugunu bilmiyorum bu konu içinde baş harfi S son harfi R oldugu soylenmis binlerce uye var bakmaya usenmistim taniyan vardir sanirim neyse o kiside baya yardimci olabilir sana kim oldugunu ögrenirsen[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. [Bu mesaj Popeye tarafından 27 Aralık 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hayat hikayemi yazıp gönderiyim istersen nedanko :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: cintonick, 26 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki: cocugum senin yaşın kaç! senin kaç balonlum alla alla... 2 gunluk veled... veled? post sayısından nasıl bu kadar net bir çıkarımda bulunduğuna mı hayret etsem yoksa sağda solda yazdığın mesajların içeriğine bakıp burda bunu yazmana mı hayret etsem bilemedim bunu görünce...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar