barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 abi yetmezmiş gibi. elimdeki hiç bir 6+ manalı kart son 14 kart kalana kadar gelmedi. direk loss ile basladım. heralde 0-3 filan bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kolento legend rank oldu gene. dün akşam izledim adamın miracle rog decki akıyor. ben de yaptım baya işe yarıyor ama bazen hızımı alamıyorum elde 10 karttan fazla oluyor patlıyor kartlar. asdasdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ya legend kart çıkarma yöntemi var mıdır ? normal 100 gold'a aldıklarımdan çok abuk subuk şeyler çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mouse imlecini "Buy Pack" in üzerine getir, iki sağ, iki sol, üç yukarı, iki aşağı tuşlarına bas, "Buy Legendary Pack" e dönüşecek, ve tüm kartlar Legendary çıkacaktır. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 barbu said: evet yeni bir arena maceram. bırak legendary i, epic bile yok gene.. aha aynısı ama 1 win aldım aradan ahah. anduin miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yok. warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 teşekkürler şimdi dediğini yaptım ve ysera çıktı, çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 totemic said: Kolento legend rank oldu gene. dün akşam izledim adamın miracle rog decki akıyor. ben de yaptım baya işe yarıyor ama bazen hızımı alamıyorum elde 10 karttan fazla oluyor patlıyor kartlar. asdasdfad reynad kopyaladı şimdi beceremiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 arena 4-0dan devam ediyorum http://www.twitch.tv/fevaxtv asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 quixef said: Mouse imlecini "Buy Pack" in üzerine getir, iki sağ, iki sol, üç yukarı, iki aşağı tuşlarına bas, "Buy Legendary Pack" e dönüşecek, ve tüm kartlar Legendary çıkacaktır. İyi forumlar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Claiborne said: reynad kopyaladı şimdi beceremiyo sdf. yok abi kolento işi biliyor.. bende kaç kere patlattım kartları combo yapıcam diye.. öyle yerlerden çeviriyor ki oyunu. bu akşam gelirse iyice izlemek lazım. asdf bir keresinde cleef'i 15/15 yaptım turn rakibe geçince sheep yaptı mage.. insafsız mage o kadar da kasmıştım combo yapıcam diye adasdfasdasdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gençler bu streamlere 1-2 link verebilecek var mı? en sevdiklerinize ünlülere vs, fast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 reynad27 iyi ya izlemesi de zevkli.. kolento var ama şu an yayında değil 10a dogru geliyor sanırım mutlaka izlemek lazım. reckful , artosis, trump herkesin bildikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 teşekkür ederim. başka linklerde atsanıza sık kullanılanlara atıyorum hepsini bütün gün boşum izlerim. bir canavar yaratabilirsiniz :O hoş şuradan arama yapsam çıkar sanırım twitchden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 reynad keyifli kripp eğlenceli artosis trajikomik kolento #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Blizzard Stream Award toplam 45.000$ ödüllü. krip en beğenilen hs streameri olmayı garantilemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Üstüste win almanın extra gold falan bir getirisi yok mu? Sadece her 3 winde 10 gold mu? Deli streakler yapıyorum daha fazla gold bekliyorum, evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Adını Arthas Koydum fantezi işi yaptım biraz ama maç alıyorum rankeda falan (daha 18deyim ondan) asdassfs. ilk 5 turnde yenilmezsem gerisi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Aralara biraz common serpiştirseydin bari. Anladık 160 pack aldın da ayıp yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://www.twitch.tv/artosis/c/3619283 Abi şu nedir ya evlat acısı. O durumda ben olacağım direk oyunu bırakırım eh be Artosis nasıl kararlar veriyorsun sen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 totemic said: Blizzard Stream Award toplam 45.000$ ödüllü. krip en beğenilen hs streameri olmayı garantilemiş... Kripp'in streami en iyisi abi. Adamın stabil 25k izleyicisi oluyor her açtığında. Bir Artosis reyiz değil ama Kripp'in yorumları ve oynayışı harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Diğerleri zaten çerezlik stream reynad massan kungen falan bunlar adam yokken izlenilen şeyler. Massan'ı da hiç sevemedim şu son bir aydır deli gibi konuşuyor stream'de millete oyun öğreteceğim diye. Anca arena atsın ranked'ta çok dayak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kripp entertaiment direk ya.. ben de eğleniyorum. bu arada season 1 NA #1 strifeco yayında.. [video]http://www.twitch.tv/strifecro?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 inyormaynd said: http://www.twitch.tv/artosis/c/3619283 Abi şu nedir ya evlat acısı. O durumda ben olacağım direk oyunu bırakırım eh be Artosis nasıl kararlar veriyorsun sen öyle. ragnarosun 7 hedeften sylve nişanlaması. şanssız bu adam cidden. shaman da oynamak için 6hpde kalmayı beklemiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar