Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kolento legend rank oldu gene. dün akşam izledim adamın miracle rog decki akıyor. ben de yaptım baya işe yarıyor ama bazen hızımı alamıyorum elde 10 karttan fazla oluyor patlıyor kartlar. asdasdfad
Mesaj tarihi:
Mouse imlecini "Buy Pack" in üzerine getir, iki sağ, iki sol, üç yukarı, iki aşağı tuşlarına bas, "Buy Legendary Pack" e dönüşecek, ve tüm kartlar Legendary çıkacaktır. İyi forumlar.
Mesaj tarihi:
totemic said:

Kolento legend rank oldu gene. dün akşam izledim adamın miracle rog decki akıyor. ben de yaptım baya işe yarıyor ama bazen hızımı alamıyorum elde 10 karttan fazla oluyor patlıyor kartlar. asdasdfad

reynad kopyaladı şimdi beceremiyo sdf.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Mouse imlecini "Buy Pack" in üzerine getir, iki sağ, iki sol, üç yukarı, iki aşağı tuşlarına bas, "Buy Legendary Pack" e dönüşecek, ve tüm kartlar Legendary çıkacaktır. İyi forumlar.

lol
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

reynad kopyaladı şimdi beceremiyo sdf.

yok abi kolento işi biliyor.. bende kaç kere patlattım kartları combo yapıcam diye.. öyle yerlerden çeviriyor ki oyunu. bu akşam gelirse iyice izlemek lazım. asdf bir keresinde cleef'i 15/15 yaptım turn rakibe geçince sheep yaptı mage.. insafsız mage o kadar da kasmıştım combo yapıcam diye adasdfasdasdasfd
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.

başka linklerde atsanıza sık kullanılanlara atıyorum hepsini bütün gün boşum izlerim.

bir canavar yaratabilirsiniz :O

hoş şuradan arama yapsam çıkar sanırım twitchden
Mesaj tarihi:
Üstüste win almanın extra gold falan bir getirisi yok mu? Sadece her 3 winde 10 gold mu? Deli streakler yapıyorum daha fazla gold bekliyorum, evet :p
Mesaj tarihi:
Diğerleri zaten çerezlik stream reynad massan kungen falan bunlar adam yokken izlenilen şeyler. Massan'ı da hiç sevemedim şu son bir aydır deli gibi konuşuyor stream'de millete oyun öğreteceğim diye. Anca arena atsın ranked'ta çok dayak yiyor.
Mesaj tarihi:
kripp entertaiment direk ya.. ben de eğleniyorum.

bu arada season 1 NA #1 strifeco yayında..

[video]http://www.twitch.tv/strifecro?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

http://www.twitch.tv/artosis/c/3619283

Abi şu nedir ya evlat acısı. O durumda ben olacağım direk oyunu bırakırım eh be Artosis nasıl kararlar veriyorsun sen öyle.

ragnarosun 7 hedeften sylve nişanlaması. şanssız bu adam cidden. shaman da oynamak için 6hpde kalmayı beklemiş sanki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...