bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 İnternet bölümünde daha mı doğru olurdu bilemedim ama açmış bulundum artık idare edin: Bu hosting şirketiyle iş yapmış/yapıyor olan var mı acaba? Pozitif veya negatif her türlü feedback appreciated. http://www.turhost.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 2-3 site için hosting almıştım, en ucuzundan diyebilirim. öyle php sql falan kullanmadım. direkt html ve flash. sorun yaşamadım. kesinti olursa (ki nadiren ve cok kısa süreli) maille haber veriyorlar. güvenilir gelmişti bana, ki hala öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sunu kesfettim, hosting isinden elimi ayagimi cektim. https://digitalocean.com/pricing 512 mb ram, 20GB ssd, 1TB veriyolu ayda 5$. Su anda icinde iki VPN sunucusu, bir ownCLoud sunucu, iki tane de Wordpress calistiyorum; sorun yok. Bu da 10$'lik promo kodu: 2014SSD (girmek icin once kredi kartini girmen lazim siteye) VPS'yi hep pahali bir sey diye bildigimden bulasmazdim, Turhost hatta soyle diyor: 20GB Disk/512MB RAM/80GB Trafik Fiyat- KDV Dahil 64.88 TL/ay Iyi ama bu, performans duzgun. Yerli olmamasi da iyi son kanun degisikliklerinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 büyük bir proje için hosting şirketi arıyorlar, bu tavsiye edilmiş ondan feedback istiyorum. ucuzluktan ziyade istanbulda olması ve servisin iyi olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 digital ocean super ya, yani şöle diim, avrupada 2 merkezi var, 1isi dolmuş durumda. Kapın bence. Kendi bilgisayarımdan çektiğim sorgudan daha iyi performans veriyor adamlar sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar