Bunises Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sapphire Radeon HD 7870 XT (Tahiti LE) 2GB with Boost (Garantili Kutulu) Western digital caviar black 2tb (Garantili Kutulu) Intel i5 3750k (Garantili Kutulu) Asus Maximus V GENE (Garantili Kutulu) Corsair vengeance 8gb ddr3 1600mhz (Dual Kit) (Garantili Kutulu) Haf 922 black edition (Kutulu) Benq rl245 2ms 24 inc monitör (Garantili Kutulu) Microsoft Sidewiever x6 Klavye (Kutulu) G300 logitech mouse (Kutulu) Cooler Master hyper 412 (Garantili Kutulu) Corsair Gs 700W Güç Kaynağı Cooler Master 40cm yan ve üst fan (Garantili Kutulu) Pioner DVD CD RW (Garantili Kutulu) Microlab 2+1 (Kutulu) Ürünlerin hepsi garantili olmakla birlikte özenli biri olduğumdan tertemiz ve kutuludur. Garantili ürünlerin faturası mevcut. Parça satış mevcut değil. Takas olarak laptop + nakit şeklinde düşünebilirim. Fatura, kutu ve ürün fotolarını daha sonra zaman buldukça ekleyeceğim. Fiyat:2600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bu kadar gamer desktop ı toplamışsın da, o mouse pad nedir hacım ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Haf 922 black edition (Kutulu) tek satarsan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 o mousepad http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/f/f4/The_Scream.jpg/250px-The_Scream.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bunun sıfırı ne kadar? çok zor geldi araştırmak, bi de mouse ve klavye'yi almazsam kaça olur en son. belki ilgilenebilirim bu aralar çok depresyondayım sürekli bişeyler alasım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bazı ürünlerin tam net fiyatını bulamadım örneğin monitör. Ama ortalama 2450 civarı bir şey çıkıyor 4/3 fiyatından. Tabi ürünlerin garanti süresini bilmiyoruz. Misal işlemcinin 1 ay garantisi kalmışta olabilir. Pazarlık payını da eklersen tam piyasası ediyor. Ne eksik ne fazla. Pahalı da değil ucuz da değil benim hesabımla tabi :) Ama güzel makina alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ekran kartı daha iyi olabilirmiş ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 stormeaglea'ın mesajına binaen, eğer hesapları doğruysa OP makineyi ikinci elde pahalıya satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sadece kasayı kaça satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 of ne fakirsiniz anasını satim, kasayı alan monitörüde alır, adam gibi alın adamı sıkıntıya sokmayın madem. bankacı, eve online oynayan adam, elbet titiz bakmıştır alete, nerede kaldı pati güveni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ayrı satıyorsan anakartı alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ayrı satıyorsan kasanın cdrom slotu kapaklarından birini alabilirim. benimkilerden biri kırıldı kotu gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ayrı satiyorsan g500 sağ switch e talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ayrı satıyorsan Cooler Master 40cm yan ve üst fan'a talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ayrı satıyorsan klavye kablosunun altında silgi gibi bişey var ona talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ayrı satmıyorum malesef. Ama birçok parçasını alan birisi olursa kalanları tekrar ilan açarım. Monitör 700 tl %25 vatan indirimli fiyatıydı 6 ay önce. Stoklarında kalmamış sanırım. Garantileri en fazla 2 sene, en az 5-6 ay sanırım kaldı. Ama ortalama 8 ay ile 1 sene arasında. Fiyat konusunda ise ben topladım çıkardım, ne beni zarar (ciddi zarar) ettiğime inandıracak, ne de alan adamı "kekledim cahili" dedirtecek bir fiyat belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 pontipati said: ayrı satıyorsan klavye kablosunun altında silgi gibi bişey var ona talibim etiket abi o sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar