Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icimi dokmem lazim

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Anlattığın kadarına bakarak konuşuyorum, çocukla buluştukları noktaya kadar "bu iş oldu"luk bir durum yok. Kızların çoğu bilinçli veya bilinçsiz olarak kız arkadaşı olmayan, kendisini beğenen, çok çok çaresiz kalırsa son umut tutunabileceği bir güvenlik ağının olmasını seviyorlar. Anlaşıyor olmanız, iyi vakit geçirmeniz, kızın kendini geri çekmemesi falan bu açıdan baktığın vakit hiçbir önem taşımıyor. Sen çıkıp kızla samimi biçimde konuşmadan, kız da kesin bir cevap vermeden "bu iş" olmaz. Hatta bu aralıkta yaşanan en küçük bir sıkıntı aranızın bozulmasına neden olabilir.

Kız "Bu herif benim erkek arkadaşım değil, bir şeyim değil. Bu haliyle bile kıskançlık yapıyorsa, aramızı geriyorsa keyfi bilir" diye düşünebilir. Kendini zora sokarsın.

Ben etrafımdan gördüğüm kadarıyla "erkek kıza yazıyor, kız umutlandırıyor, uzun zaman bu şekilde vakit geçiriyorlar ve ortada ilişki olmamasına rağmen biri veya ikisi birden ortada sanal bir ilişki varmış tarzında davranıyor(kavga ediyor vs.)" tarzı süreçlerde ilişkilerin gerçekten başlayamadığı, başlasa bile sağlıklı yürümediği, erkek tarafının hep zarar gördüğü kanaatindeyim. Belki bir şekilde bağlarsın ama zor gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

bence duygular karşılıklı olm iki taraf da isteğini alamayınca tepki koymuş..kız senden hala ilgi şefkat falan bekliyor bence..
ama şu 3 gün 2 gece hedesi çok işgillendiriyor beni kafamda binlerce(çoğu xxx sınıf) senaryo dolandı bi anda ahaha..

ya orada işkillenecek bir şey yok. olmuştur aralarında gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

abi basimdan buna benzer bir olay gecmisti, hayatim boyunca tasiyacagim rezillik abidesi olarak kalacak hatta.

lise 1 falandi sanirim, siniftaki bir kizla yakinlastik, aramiz cok iyiydi cidden, hatta arkadaslarim "olm kiz da senden hoslaniyor, git konus" diye gazladilar. Hala her birine tek tek kufrederim :(

Sonucta gittim konustum, kiz "ama biz cok yakin arkadasiz" dedi elbette.

Ondan sonra okula gitmemistim o gun, ikimizin de yakin arkadasi olan baska bir arkadasimi da kandirdim onlarin evine gittik, bira falan da aldik elbette, ben yari sarhos yari aglamakli bir halde "senin amk, sen de gazladin git konus" diye arkadasima sovmekteyim.

10 dk sonra kapi zili ve benim kiz kapida, o da agliyor. "Vay amk hatun cok pisman olmus, nerde oldugumu bulmus, simdi dudaklarima yapisacak" diye dusunuyorum.

Bu sirada ben salondayim. o hala kapida. Ben ustteki dusunceler icerisindeyken "Ebru, Melih baska bir kizla birlikteymis" cumlesini sectim aglamanin arasindan. Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim.

Sonra ikisi iceri geldi. Beni gorunce sasirdi falan. Durumu anlattim, o da bana yapamam seninle dedi tekrardan. Sonra o gun ucumuz aksama kadar icip, sacma sapan konustuk. Cogu zamanda kizi teselli ediyordum "Bosver sen daha iyilerine layiksin" falan diye :(

Sonucta ben olayi kabullendim, baska bir kizla birlikte oldum. O hatun da hala yakin arkadasim, hatta gecen ay evlendi :D
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

abi basimdan buna benzer bir olay gecmisti, hayatim boyunca tasiyacagim rezillik abidesi olarak kalacak hatta.

lise 1 falandi sanirim, siniftaki bir kizla yakinlastik, aramiz cok iyiydi cidden, hatta arkadaslarim "olm kiz da senden hoslaniyor, git konus" diye gazladilar. Hala her birine tek tek kufrederim :(

Sonucta gittim konustum, kiz "ama biz cok yakin arkadasiz" dedi elbette.

Ondan sonra okula gitmemistim o gun, ikimizin de yakin arkadasi olan baska bir arkadasimi da kandirdim onlarin evine gittik, bira falan da aldik elbette, ben yari sarhos yari aglamakli bir halde "senin amk, sen de gazladin git konus" diye arkadasima sovmekteyim.

10 dk sonra kapi zili ve benim kiz kapida, o da agliyor. "Vay amk hatun cok pisman olmus, nerde oldugumu bulmus, simdi dudaklarima yapisacak" diye dusunuyorum.

Bu sirada ben salondayim. o hala kapida. Ben ustteki dusunceler icerisindeyken "Ebru, Melih baska bir kizla birlikteymis" cumlesini sectim aglamanin arasindan. Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim.

Sonra ikisi iceri geldi. Beni gorunce sasirdi falan. Durumu anlattim, o da bana yapamam seninle dedi tekrardan. Sonra o gun ucumuz aksama kadar icip, sacma sapan konustuk. Cogu zamanda kizi teselli ediyordum "Bosver sen daha iyilerine layiksin" falan diye :(

Sonucta ben olayi kabullendim, baska bir kizla birlikte oldum. O hatun da hala yakin arkadasim, hatta gecen ay evlendi :D

dünya üzerindeki en saçma hikayelerden biriymiş auehauehu beynim yandı
Sosyal ağlarda paylaş

kıza o üç günde neler olduğunu söyletmemekle iyi etmişsin yalan söyleyecekti zaten.

o kızı salla aynı ortamdaki diğer kızlara dön

olur da bu kızla bir ilişkiye başlarsan ilişki boyunca o üç günde ne olduğu paranoyasıyla sürer, kızın "kafam karışıktı :S, sana söyleyemedim, çok pişmanım" itirafıyla son bulur, ki pişman bile olmayabilir

lütfen ayakta sikilen sen olma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...