fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 of ne aglak adamlarmissiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şu güzel ortamı bozuyosun ya https://pbs.twimg.com/media/Bedzx62IUAAsN7H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 fizban said: of ne aglak adamlarmissiniz lan. empati yap arkadaşım hiç mi üzülmedin bu hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 valla su liseli ergen kiz tavlama hareketleri o kadar uzak kaldi ki, unutmusum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 cok tavlardın ya lisede sanki. asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben de doluyorum baya %70lerdeyim 2-3 aya topicim gelir sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bence duygular karşılıklı olm iki taraf da isteğini alamayınca tepki koymuş..kız senden hala ilgi şefkat falan bekliyor bence.. ama şu 3 gün 2 gece hedesi çok işgillendiriyor beni kafamda binlerce(çoğu xxx sınıf) senaryo dolandı bi anda ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 3 gün 2 gecede 3üz çocuk sahibi olan arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Anlattığın kadarına bakarak konuşuyorum, çocukla buluştukları noktaya kadar "bu iş oldu"luk bir durum yok. Kızların çoğu bilinçli veya bilinçsiz olarak kız arkadaşı olmayan, kendisini beğenen, çok çok çaresiz kalırsa son umut tutunabileceği bir güvenlik ağının olmasını seviyorlar. Anlaşıyor olmanız, iyi vakit geçirmeniz, kızın kendini geri çekmemesi falan bu açıdan baktığın vakit hiçbir önem taşımıyor. Sen çıkıp kızla samimi biçimde konuşmadan, kız da kesin bir cevap vermeden "bu iş" olmaz. Hatta bu aralıkta yaşanan en küçük bir sıkıntı aranızın bozulmasına neden olabilir. Kız "Bu herif benim erkek arkadaşım değil, bir şeyim değil. Bu haliyle bile kıskançlık yapıyorsa, aramızı geriyorsa keyfi bilir" diye düşünebilir. Kendini zora sokarsın. Ben etrafımdan gördüğüm kadarıyla "erkek kıza yazıyor, kız umutlandırıyor, uzun zaman bu şekilde vakit geçiriyorlar ve ortada ilişki olmamasına rağmen biri veya ikisi birden ortada sanal bir ilişki varmış tarzında davranıyor(kavga ediyor vs.)" tarzı süreçlerde ilişkilerin gerçekten başlayamadığı, başlasa bile sağlıklı yürümediği, erkek tarafının hep zarar gördüğü kanaatindeyim. Belki bir şekilde bağlarsın ama zor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Esh said: cok tavlardın ya lisede sanki. asdfasdfasdfiste onun icin liseli kiz tavlayamama ergen aglamalari uzakta kaldi. lisedeyken fail vaziyetlerinden sonra awesome olmaya karar verip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Frostbite said: bence duygular karşılıklı olm iki taraf da isteğini alamayınca tepki koymuş..kız senden hala ilgi şefkat falan bekliyor bence.. ama şu 3 gün 2 gece hedesi çok işgillendiriyor beni kafamda binlerce(çoğu xxx sınıf) senaryo dolandı bi anda ahaha.. ya orada işkillenecek bir şey yok. olmuştur aralarında gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi basimdan buna benzer bir olay gecmisti, hayatim boyunca tasiyacagim rezillik abidesi olarak kalacak hatta. lise 1 falandi sanirim, siniftaki bir kizla yakinlastik, aramiz cok iyiydi cidden, hatta arkadaslarim "olm kiz da senden hoslaniyor, git konus" diye gazladilar. Hala her birine tek tek kufrederim :( Sonucta gittim konustum, kiz "ama biz cok yakin arkadasiz" dedi elbette. Ondan sonra okula gitmemistim o gun, ikimizin de yakin arkadasi olan baska bir arkadasimi da kandirdim onlarin evine gittik, bira falan da aldik elbette, ben yari sarhos yari aglamakli bir halde "senin amk, sen de gazladin git konus" diye arkadasima sovmekteyim. 10 dk sonra kapi zili ve benim kiz kapida, o da agliyor. "Vay amk hatun cok pisman olmus, nerde oldugumu bulmus, simdi dudaklarima yapisacak" diye dusunuyorum. Bu sirada ben salondayim. o hala kapida. Ben ustteki dusunceler icerisindeyken "Ebru, Melih baska bir kizla birlikteymis" cumlesini sectim aglamanin arasindan. Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim. Sonra ikisi iceri geldi. Beni gorunce sasirdi falan. Durumu anlattim, o da bana yapamam seninle dedi tekrardan. Sonra o gun ucumuz aksama kadar icip, sacma sapan konustuk. Cogu zamanda kizi teselli ediyordum "Bosver sen daha iyilerine layiksin" falan diye :( Sonucta ben olayi kabullendim, baska bir kizla birlikte oldum. O hatun da hala yakin arkadasim, hatta gecen ay evlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim basimdan hic kizli bisey gecmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 manve said: abi basimdan buna benzer bir olay gecmisti, hayatim boyunca tasiyacagim rezillik abidesi olarak kalacak hatta. lise 1 falandi sanirim, siniftaki bir kizla yakinlastik, aramiz cok iyiydi cidden, hatta arkadaslarim "olm kiz da senden hoslaniyor, git konus" diye gazladilar. Hala her birine tek tek kufrederim :( Sonucta gittim konustum, kiz "ama biz cok yakin arkadasiz" dedi elbette. Ondan sonra okula gitmemistim o gun, ikimizin de yakin arkadasi olan baska bir arkadasimi da kandirdim onlarin evine gittik, bira falan da aldik elbette, ben yari sarhos yari aglamakli bir halde "senin amk, sen de gazladin git konus" diye arkadasima sovmekteyim. 10 dk sonra kapi zili ve benim kiz kapida, o da agliyor. "Vay amk hatun cok pisman olmus, nerde oldugumu bulmus, simdi dudaklarima yapisacak" diye dusunuyorum. Bu sirada ben salondayim. o hala kapida. Ben ustteki dusunceler icerisindeyken "Ebru, Melih baska bir kizla birlikteymis" cumlesini sectim aglamanin arasindan. Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim. Sonra ikisi iceri geldi. Beni gorunce sasirdi falan. Durumu anlattim, o da bana yapamam seninle dedi tekrardan. Sonra o gun ucumuz aksama kadar icip, sacma sapan konustuk. Cogu zamanda kizi teselli ediyordum "Bosver sen daha iyilerine layiksin" falan diye :( Sonucta ben olayi kabullendim, baska bir kizla birlikte oldum. O hatun da hala yakin arkadasim, hatta gecen ay evlendi :D dünya üzerindeki en saçma hikayelerden biriymiş auehauehu beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 manve said: Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim. HAHAHAHA. Cool story. Iyiymis. Gelismelerden haberdar edicem sizi. Ben de merakla bekliyorum napicam, napicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 manwe epic awkwardness ödülü almışsın. o ne lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kıza o üç günde neler olduğunu söyletmemekle iyi etmişsin yalan söyleyecekti zaten. o kızı salla aynı ortamdaki diğer kızlara dön olur da bu kızla bir ilişkiye başlarsan ilişki boyunca o üç günde ne olduğu paranoyasıyla sürer, kızın "kafam karışıktı :S, sana söyleyemedim, çok pişmanım" itirafıyla son bulur, ki pişman bile olmayabilir lütfen ayakta sikilen sen olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aquila said: benim basimdan hic kizli bisey gecmedi. dürüstlüğün de bi sınırı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kardeşim çok ciddi yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 metroda hispanic kıza sürttürdüm falan der insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 anamiza bacimiza yapilmasini istemedigimiz hareketleri baskasinin anasina bacisina yapmiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi elele verip temizleyelim şu histerikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hispanic lan. yeryüzünde 250 milyon tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim derdim başka olm orda kendi başıma konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar