Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira içen kızlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alkolün belli bir gaz verdiği doğru da çok da abartmayın.Ben kaç kere alkollü hatunu götüremedim.Olmadı, yapmadı. Mağdur oldum...

Bir delüzyon yaratmayın
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Ama bira içen kızla eğlenir, rakı içen kızla evlenirim böylede bir şey var.

aha koluma dövme yaptırıcam latincesini asjdhgjlhdasj
Mesaj tarihi:
uyumamak için bağlanacak bir geyik arayan işçi için hayatta hiç bir şey gereksiz değildir. biz sabah yolumuzu bulduk o bize yeter.
Mesaj tarihi:
tüm yaşamı boyunca "ayıp" mantığıyla büyüyüp kendi duygu ve dürtüsünü bastıran insan içince o dürtüler üstündeki baskı bir anda yok olur ve doğal olarak sapıtır. kızı erkeği yok bunun.
Mesaj tarihi:
oha bunu hiç düşünmemiştim lan ahahah
bira içme teklifime bira çok sıkıcı vodka içelim diye karşılık vermişti pipetle içen bi arkadaş aydınlanma yaşadım şuan sdfasd
Mesaj tarihi:
marksman said:

bingildak said:

marksman said:

kızlar içince çok vahşi sevişiyor

anlat panpa dinliyoruz

bütün dünyayı gezip beğenmeyen

himalayaların yarısını yarattığı sanılan

yeni arkadaş ortamında elimi sıkıp 'sertleştin galiba' diyen padişahın kızı ile iki bira içtikten 1 saat sonra

vurmalı kırmalı, küfürlü müfürlü, çilek reçelli bir aksiyon, bir hayatta kalma savaşı yaşadım. lütfen.
unutmaya çalışıyorum

Hahaha gerçek bir başarı hikayesi. Şüphesiz ki hepimiz için burada ibret alınacak şeyler vardır.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

marksman said:

bingildak said:

marksman said:

kızlar içince çok vahşi sevişiyor

anlat panpa dinliyoruz

bütün dünyayı gezip beğenmeyen

himalayaların yarısını yarattığı sanılan

yeni arkadaş ortamında elimi sıkıp 'sertleştin galiba' diyen padişahın kızı ile iki bira içtikten 1 saat sonra

vurmalı kırmalı, küfürlü müfürlü, çilek reçelli bir aksiyon, bir hayatta kalma savaşı yaşadım. lütfen.
unutmaya çalışıyorum

Hahaha gerçek bir başarı hikayesi. Şüphesiz ki hepimiz için burada ibret alınacak şeyler vardır.

yalnız abi bu baştan niyeti bozmuş
  • Yeni Oluştur...