Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 BalisticGel said: Ama bira içen kızla eğlenir, rakı içen kızla evlenirim böylede bir şey var. rakı içenden ben çocuk yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bir insan ayracı olarak bira! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bira değilde alkol diyelim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Alkolün belli bir gaz verdiği doğru da çok da abartmayın.Ben kaç kere alkollü hatunu götüremedim.Olmadı, yapmadı. Mağdur oldum... Bir delüzyon yaratmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 BalisticGel said: Ama bira içen kızla eğlenir, rakı içen kızla evlenirim böylede bir şey var. aha koluma dövme yaptırıcam latincesini asjdhgjlhdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Laorx said: http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-6.jpg al bi benden de o kdr. gereksiz bi topic olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 uyumamak için bağlanacak bir geyik arayan işçi için hayatta hiç bir şey gereksiz değildir. biz sabah yolumuzu bulduk o bize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tüm yaşamı boyunca "ayıp" mantığıyla büyüyüp kendi duygu ve dürtüsünü bastıran insan içince o dürtüler üstündeki baskı bir anda yok olur ve doğal olarak sapıtır. kızı erkeği yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Anelor said: burda baya bi pipetle bira içen kız nüfusu var. garip memleket. sdkljghslkdf o neymiş öyle lan, yetolukta final frontier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 pipetle içiyosa daha çabuk kafa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oha bunu hiç düşünmemiştim lan ahahah bira içme teklifime bira çok sıkıcı vodka içelim diye karşılık vermişti pipetle içen bi arkadaş aydınlanma yaşadım şuan sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 marksman said: bingildak said: marksman said: kızlar içince çok vahşi sevişiyor anlat panpa dinliyoruz bütün dünyayı gezip beğenmeyen himalayaların yarısını yarattığı sanılan yeni arkadaş ortamında elimi sıkıp 'sertleştin galiba' diyen padişahın kızı ile iki bira içtikten 1 saat sonra vurmalı kırmalı, küfürlü müfürlü, çilek reçelli bir aksiyon, bir hayatta kalma savaşı yaşadım. lütfen. unutmaya çalışıyorum Hahaha gerçek bir başarı hikayesi. Şüphesiz ki hepimiz için burada ibret alınacak şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 nimetle şaka olmaz hayvan herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Beerbong ne la kovaya su yerine bira mi kpnuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ilk sayfa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bira içen kızlar ikiye ayrılır kızlar ve kız mıdır kadın mıdır bilemiyorum artık sevişgen midir nedir neyse ben fena oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 şu mavi gözlüyü tutun, inecek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 tutunulmazlığım var benim nah tutarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 tutarsam affetmem yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 niye eşcinsel misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Beyler sakin olun. İbneleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bira içtikden sonra yazmayın bari, içerken yazın içeyazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "roket adam" said: marksman said: bingildak said: marksman said: kızlar içince çok vahşi sevişiyor anlat panpa dinliyoruz bütün dünyayı gezip beğenmeyen himalayaların yarısını yarattığı sanılan yeni arkadaş ortamında elimi sıkıp 'sertleştin galiba' diyen padişahın kızı ile iki bira içtikten 1 saat sonra vurmalı kırmalı, küfürlü müfürlü, çilek reçelli bir aksiyon, bir hayatta kalma savaşı yaşadım. lütfen. unutmaya çalışıyorum Hahaha gerçek bir başarı hikayesi. Şüphesiz ki hepimiz için burada ibret alınacak şeyler vardır. yalnız abi bu baştan niyeti bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 DoruK said: kovaya su yerine bira mi kpnuyor sadhjhdjlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Saeros said: niye eşcinsel misin yok değilim, peki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar