LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ragefreakyo said: Bu ney kendini mi telkin ettin burda yoksa, bu adam gerçekten mini tayyo çıktı. Biz halka sorarız her zaman tavrı; micha said: Cem son lafı vurdun gittin ya. Vurmadan evvel mesela insanlarında görüşünü alsaydın. CeHaPe ve Tarikat parti kurun birlikte tavrı; micha said: Taqo falan guild kurun 10m gidin temiz. Şş hacı yakışır bak adam kanal yapıyor sana. Ben diktatör olucam bana diktatör diyeceksiniz he vay halinize tavrı; micha said: He ya . Olm hala beni tanımamışsın ben egolu bir herif olsam. Faşist sayko olsam sen çık ben giriyorum derim. En doğalda hakkım gm'im kıyarım. Almışım Garrosh kill zaten önceden guildde 7 kişi ile neyin afrası .Gökten inmedi herhalde garrosh kill. Başbakan sensin, ister asar, ister kesersin tavrı; micha said: Hatırlat akşam seni GM yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 micha said: Yok biz healersız gidicez. Sanane çokmu düşünür oldun şimdi. Çok incesin. Guildi dağıtan hareketler yap sonra öneride bulun. aman dikkat edin. hayır healer'la bile ayakta duramıyosunda o yüzden dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Oooo olay siyasete bağlanır gibi oluyor. Hadi hayırlısı. /popcorn Adresler ne zaman verilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 olm gidin donanımhaberde tartışın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Memur maaşlarına da değinecek misiniz genjler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Cok uzuluyorum bu dramanin disinda kaldigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Raid mi başladı noldu drama durmuş :( Maça mı gittiler yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yok be server kapalıydı da açıldı. uğraşamayacağım o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Guild Alımları Healer : Priest Shaman Paladin DPS:Warlock Rogue www.mekanikwow.com adresinden başvurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 arkadaş bilsem dün girmezdim yayına. yazmaz olaydım drama çıktı diye. ne etmişim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 guild'i dağıttın resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 micha said: Eleştirmeden önce ben bunu yaptım diyebilecek var mı? Bana 10 Man progress HC atmayın. 10 Man progress değildir. Bize göre Heroic Dungeon'dan farkı yok. Evet zor ama progress olarak ben görmüyorum. Guild alımları 10m HC için beyler ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Migrate eden kişilerin haricinde son 15 gün içerisinde guilde giren 7-8 arkadaş guildden bir kısmı kiclenirken bir kısmıda ayrılmıştır. Bu konuyu bazı arkadaşlar uzatıpta rank yapmaya çalışıyor. Bu muhabbetin devam etmesini istemiyoruz. Mümkünse paticik forumlarında başlığımız hiç yer almasın. Guildin dağıldığı bir durum yok. Başvurular www.mekanikwow.com adresinden devam ediyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Guild Message of the Day; 25man dağılmışıtır, 10m veya pug yapın. bunuda biz yazdık tabi tabi tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @YaNLiZKuRT NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @RRa SoK@K üNiversiTeSi, q@LdıRım FaquLteSi PamPa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Yanlız değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 micha said: LonelyWolf said: /TradeChat Mekanik LF Healers Age:35 Status:Nerd Attığın ss wow hayatında görüp görebileceğin en iyi ss iyi sakla o resmi. trade channel'dan başlamışın spam'a? :D:D:D e bir yerden başlamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 www.twitch.tv/eniac85 Al sana drama Forum yetkilisi yok mu ? Şu başlığı kaldırsak tartısma olmasa. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ya sesi kıssan olmazmı konuşmayı bilmeyen ne kadar doğulu varsa teamspeake girmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 mele de diyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 meleee dedi birisi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 o kendini biliyor diye nadide bir parçamız vardı o geldi aklıma her nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 viski neyle içilir muhabbeti açtı birisi. buzla içilmez falan dedi. badem falan olcak dedi. bitaneside cem yılmaz esprileri yapıyo aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 şşşş dostum çaktırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar