Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

oyunu ne kadara aldığınla alakası yok ya onun

adamlar er yada geç düzeltirler

aynen aynen. hayır zaten oyun bu kadar bug lı sorunlu başlamasa, dün giremediğimde "alla alla" der kapardım.

senden başta olmak üzere o kadar sorun duydum ki format atmak hariç herşeyi denedim direk ksajdksaldj
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

benim anlamadigim steamle aralin anlasmasi.
ikisi de dagitimci degil mi, steam neden benim fiyatim bu kardesim diyip kendi fiyatindan satmiyor.
zaten aralin musterisi belli, satin alcak adam sayisi belli, fiyati cekeyim bununkiyle ayni yapayim ne de olsa ske ske alcaklar mi diyo

aral tr pazarında resmi dağıtıcısı olduğu için büyük ihtimal rockstar games üzerinden steam'e pricing geçiyorlar. TR pazarında raf fiyatı budur, bunun altında olamaz diye. ona göre rockstar games steam'e TR pazarında bu scalanın altına düşme diyor veya direkt satış fiyatını belirliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Oyunu en hizli indirenlerden ve sorunsuz biriyim heralde ama daha oynayamadim. lel

edit : bu arada i5 + 7970 ile 1080p cozunurlukte, gayet high-end oynadim ilk sahneleri. Bi kasilma falan farketmetim pek.

razzRaziel said:

ilk sahneler önemli değil orada çok daha fazla veriyor zaten performans ve orası oyunda olan bir yer de değil. franklin'le araba çalma sahnesine geç ve şehre çıktığında bak, asıl değerler orada olacak.

ben de i5 [email protected] + 7970 ile oynuyorum. msaa dışında her şey 1080p very high.

ilk görev 60+ zaten de razzRaziel'in dediği şehiriçi arabalı ve yoğun yerlerde 40 lara düşüyor en kötü. yaya olunca ve şehir dışı araçla fln 60+ hep.

40lara düşünce de sıkıntı yaratmıyor akıcı baya. zaten asıl fps aim için gerekiyor o zaman da yaya ve genelde kapalı alanlarda olduğundan 60+ şekilde takılıorsun.

5 yıl önce çıkan gta4 ten kat kat iyi fps veriyor. server fln biraz kanser etti de bu açıdan bakınca adamlara helal olsun yine.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bingildak laneti benide buldu lol.

nvidia asus strix 980 geldi bugun taktim herseyi full full vsledim sehirde mutlu mesut giderken crashladi.. bir ayar sanirim dengeyi bozuyor onu bulmak lazim.

grafiksel olarak baya gercekci oldu oyun ama :D

hangi ayarda sorun var bilen varmi bir ara birisi nvidia panelden ayarladim demisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...