PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi olay o kadar ufak değil, nuuvem satışları yüzünden 40m$ takılmış steame yani, steam ağlıyor sdfljkad @bingildak sağ ol abi şu tunnelbear ı bi deneteyim bakalım becerebilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 kami said: nereden alabiliyoruz en ucuza şuan :/ allahsız steam 180 tl çekiyor :X anasını satayım ilk geldiğinde god tier gaben di şimdi allahsız.. görende ekmeğe zam yaptılar sanacak. abartmayın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 gaben hala godtier ki, steam'den aral yüzünden almayın diyoruz. steam belirlemiyor fiyatı, aral push ediyor o fiyatın altına inmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 40milyon dolar steame kacan? oha kac tane satti bu nuuvem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 nuveem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: 40milyon dolar steame kacan? oha kac tane satti bu nuuvem. baya sattı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 40 milyon dolar steame kaçtı datası nereden geldi abi konsolda 50 milyon sattı diye, pc'de 50 milyon satacak, pc'de satın alan herkes steam'den satın alacak var sayımımı? dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hayır ya resmi retailerlardan biri söyledi sadece, kutsal kitapta yazmıyor yani sdfkj steam cirosunu öyle öngörmüş ama öyle çıkmamış. yarı fiyatına satıyordu adamlar normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bi pc de 10 milyon satsada red dead redemption vs ciksa pc ye ya da ikincisi falan ayni anda ciksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 265 milyon dolar bütçeli deniyor ya , bu 50 milyon dolarlar 40 milyon dolar kaçtılar falan. Totalde ne kadar sattı bu biliniyor mu? Mesela ps4 falan total hepsi ne kadar satmış? Ne kadar para kazanmış belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 45 milyon konsollar ilk 3 gun 1 milyar dolar hasilat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 spompas said: sabah girdim catır catır hiç sıkıntı yok steam bonusumu ne bu su anda bende de calisiyor. isi gucu biraktim gta oynuyorum :P bu seri hala fazla arcade geliyor bana. gta3 ten beri fazla bir fani sayilmam. ama 1 hafta rahat oyalar. guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mithat said: 265 milyon dolar bütçeli deniyor ya , bu 50 milyon dolarlar 40 milyon dolar kaçtılar falan. Totalde ne kadar sattı bu biliniyor mu? Mesela ps4 falan total hepsi ne kadar satmış? Ne kadar para kazanmış belli mi? o butcenin yuzde 50 sinden fazla hype yaratmak icin pazarlamidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: ulkeden bahsettiydim. konsol pc degil. romanya da ornegin en azindan ben hic bir sikinti yasamiyorum yilin hic bir zamani.. ben zaten konsol-pc kismini onceki mesajlardan birisi icin, satis-master country yorumunu da senin mesaj icin yapmistim. alintilamaya usendigim icin hepsini sadece senin alinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 df said: Namessar said: Kanuni said: Master countrysiz master race olmuyormus :( rockstar servisleri yamulduysa konsol pc farketmemistir. ayni serverlar. master country olayi da aral yuzunden. hepimiz disaridan cd key e abandigimizdan aral in satislar dusuk gozukuyor muhtemelen. ilk bizim fisi cektiler anlasilan. herkes adamların serverine bağlanıyor o yüzden kendi analytics'i vardır heralde kim hangi ülkeden giriyor diye. dijital satış bu kadar yaygınlaşmışken dağıtıcı satış rakamları her zaman yanıltıcı oluyor. kesin vardir connection raporlamalari. ama su anda ona mi bakiyorlar cok emin degilim :P marketingin gozu kor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi türkiyeden bağlanan ne kadar adam olacak da bloklayacaklar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 TR değil ya olay, avrupada aynı problem var. geçen gün DL yaparken 5gb'lı portion'da bütün avrupa ülkelerinde aynı problem vardı. USA vpn ile ortadan kalkıyordu. redditte okudum bende usa vpn olayını. çıkış noktası tr değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tüm avrupaysa mantıklı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 saçma ama adam usa priority max europe mid asia low vs gibi setting yapıyorsa serverlarda vs (musluk hesabı ksaljdla), usa maxladığında biz gg oluyor olabiliriz. ama işte oyunu silmek gerekmez. illa hallolacak. ha ben hala kafama edeyim, gidip oyunu uninstall - reinstall yapayım dedim, hala 13 nisandaki ham dosyalarla bekliyorum girebilirsem update yapıcam diye. tabii save game nerede saklanıyor ve gitti mi, preorder bonus parama ne oldu (story mod da) vs merak ediyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyunu ucuza aldık diye gülerken vpn siz giremezsek aradaki parayı oraya gömmüş olacağımız için yine bize patlayacak saşldksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyunu ne kadara aldığınla alakası yok ya onun adamlar er yada geç düzeltirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bingildak said: gaben hala godtier ki, steam'den aral yüzünden almayın diyoruz. steam belirlemiyor fiyatı, aral push ediyor o fiyatın altına inmemesi için. 40usd rusya fiyati. turkiye fiyati 66. Aral nasil zorlayabilir ki bu fiyata? %65 fark var anasinin gozu rusyayi bosver ora baska bir gezegen de, mesela amerikada falan ne kadar fiyat farki oluyor kutulu oyunla DL fiyati arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 steam'in local pricing'i farklı. 1 doları sanırım 2 TL olarak alıyor veya 1.5 mu ne? mesela mortal combat X'e bak 90 TL olması gerek. normalde 60 dolares retail fiyatı. 1.5'dan alıyor demek ki. diğer yanda 60 dolar GTA 5'e bakıyorsun, 180 TL çünkü aral local dist. olduğu için daha düşüğe satamıyorlar. 180 TL steam'in pricing'i değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 aral su anda 190tl ye satiyor kendi sitesinde. D&R raf payi 60 tl den asagi istemiyordur. kaliyor 130 TL. insaf. 130 TL ile nasil bir kar ediyorsan artik oyunbasina, dunyanin neresinden satin alsak senden ucuz oluyor. su anda 70 dolar civari aralin satis fiyati. amerika fiyati 55 dolar indirimsiz. dolar artmasa zaten aradaki gercek farki dusununce akliniz durur. gecen sene bu zamanlarki dolar kurunu dusunun, oyunlar 169 tl civari idi, bildigin dolandiriliyorduk aral tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 benim anlamadigim steamle aralin anlasmasi. ikisi de dagitimci degil mi, steam neden benim fiyatim bu kardesim diyip kendi fiyatindan satmiyor. zaten aralin musterisi belli, satin alcak adam sayisi belli, fiyati cekeyim bununkiyle ayni yapayim ne de olsa ske ske alcaklar mi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar