Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

265 milyon dolar bütçeli deniyor ya , bu 50 milyon dolarlar 40 milyon dolar kaçtılar falan. Totalde ne kadar sattı bu biliniyor mu? Mesela ps4 falan total hepsi ne kadar satmış? Ne kadar para kazanmış belli mi?

o butcenin yuzde 50 sinden fazla hype yaratmak icin pazarlamidir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

ulkeden bahsettiydim. konsol pc degil. romanya da ornegin en azindan ben hic bir sikinti yasamiyorum yilin hic bir zamani..

ben zaten konsol-pc kismini onceki mesajlardan birisi icin, satis-master country yorumunu da senin mesaj icin yapmistim. alintilamaya usendigim icin hepsini sadece senin alinti var.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Namessar said:

Kanuni said:

Master countrysiz master race olmuyormus :(

rockstar servisleri yamulduysa konsol pc farketmemistir. ayni serverlar. master country olayi da aral yuzunden. hepimiz disaridan cd key e abandigimizdan aral in satislar dusuk gozukuyor muhtemelen. ilk bizim fisi cektiler anlasilan.

herkes adamların serverine bağlanıyor o yüzden kendi analytics'i vardır heralde kim hangi ülkeden giriyor diye. dijital satış bu kadar yaygınlaşmışken dağıtıcı satış rakamları her zaman yanıltıcı oluyor.

kesin vardir connection raporlamalari. ama su anda ona mi bakiyorlar cok emin degilim :P

marketingin gozu kor olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma ama adam usa priority max europe mid asia low vs gibi setting yapıyorsa serverlarda vs (musluk hesabı ksaljdla),

usa maxladığında biz gg oluyor olabiliriz. ama işte oyunu silmek gerekmez. illa hallolacak.

ha ben hala kafama edeyim, gidip oyunu uninstall - reinstall yapayım dedim, hala 13 nisandaki ham dosyalarla bekliyorum girebilirsem update yapıcam diye.

tabii save game nerede saklanıyor ve gitti mi, preorder bonus parama ne oldu (story mod da) vs merak ediyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

gaben hala godtier ki, steam'den aral yüzünden almayın diyoruz. steam belirlemiyor fiyatı, aral push ediyor o fiyatın altına inmemesi için.

40usd rusya fiyati.
turkiye fiyati 66.
Aral nasil zorlayabilir ki bu fiyata? %65 fark var anasinin gozu

rusyayi bosver ora baska bir gezegen de, mesela amerikada falan ne kadar fiyat farki oluyor kutulu oyunla DL fiyati arasinda?
Sosyal ağlarda paylaş

steam'in local pricing'i farklı. 1 doları sanırım 2 TL olarak alıyor veya 1.5 mu ne?

mesela mortal combat X'e bak 90 TL olması gerek. normalde 60 dolares retail fiyatı. 1.5'dan alıyor demek ki.

diğer yanda 60 dolar GTA 5'e bakıyorsun, 180 TL çünkü aral local dist. olduğu için daha düşüğe satamıyorlar.

180 TL steam'in pricing'i değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aral su anda 190tl ye satiyor kendi sitesinde.

D&R raf payi 60 tl den asagi istemiyordur. kaliyor 130 TL.

insaf. 130 TL ile nasil bir kar ediyorsan artik oyunbasina, dunyanin neresinden satin alsak senden ucuz oluyor.

su anda 70 dolar civari aralin satis fiyati. amerika fiyati 55 dolar indirimsiz. dolar artmasa zaten aradaki gercek farki dusununce akliniz durur. gecen sene bu zamanlarki dolar kurunu dusunun, oyunlar 169 tl civari idi, bildigin dolandiriliyorduk aral tarafindan.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim steamle aralin anlasmasi.
ikisi de dagitimci degil mi, steam neden benim fiyatim bu kardesim diyip kendi fiyatindan satmiyor.
zaten aralin musterisi belli, satin alcak adam sayisi belli, fiyati cekeyim bununkiyle ayni yapayim ne de olsa ske ske alcaklar mi diyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...