Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

oha oha oha oyun ne kadar iyi..

ps3 den sonra inanilmaz!

bu arada

i5 2500k
nvidia ti560
8gb ram

nerdeyse her sey full full.

edit : seri araba kullaniminda kaldirmadi malesef. sistemi degistirme zamani geldi zaten. geri kalan yerlerde sorun yok ama araba isin icine girince lag olusuyor ara ara.
Sosyal ağlarda paylaş

evet vpn açık arjantin seçili.. ödeme sayfasına geliyorum nuuvem de paypal ı seçiyorum ufak bı pencere açıyor ama orası türkçe çıkıyor doğal olarak paypal a bağlandığı için giris yaptığında ödenecek tutarı fılan da görüyorum.. kartı seçip ödeme yap dediğimde sanki ödüyormuş gibi yapıyor ama tekrar paypal ın login sayfasına dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Ben sunu demis miydim? Master race yalan oldu

4K ss koymadiktan sonra buraya birsey yazmayin plz. Ayrica konsolda 1080p idi cozunurluk onunla kandirmayin kendinizi lutfen. Supreme race sahibi olarak ben ps4 de teee ne zaman aldim bitirdim pc icin hic gerek duymuyorum suan almaya. Bana gram farkli bir deneyim sunacagini dusunmuyorum hikaye sonuc olarak ayni fps mod zaten ps4de de mevcuttu. 4k cozunurluk ile 27 inch monitorde oynamaktansa 1080p ile 60inch tvde oynadim mis gibi oldu valla.

Rockstar movie studio gibi birsey cikarmis bununla video yapip buraya koymadiginiz surece onun da anlami yok. Tek yenilgiyi kabul ettigim nokta 30 vs 60+ fps kismi onu da arar miyim diye bakindim youtube 60fps videolara ve gordum ki bana gore cok esprisi olmuyormus yeniden oyunu aldirmaya deger bir getirisi yok.

Neyse hepinizden bekliyoruz 4k videolar ssler gosterin master gucunuzu.

Bu arkadaşa hitaben atmıştım 4k kıyaslamayı. Benim donanımda kanuni ile birebir aynı zaten. Amd 390 yada 980ti bekliyorum. Almışken ramı yüksek olsun, bi iki ay kaldı çıkmasına
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

arjantinden baglanip gta yi secin, sonra checkouta gidin. uyelik sordugunda ayri tabda nuuvem'in anasayfasini acip login linkine giderek yeni account acin. paypal sayfasina geldigimde vpn'i deaktive ettim ben onndan sonrasinda problem cikmadi.

ben direk facebookla baglaniyorum. 9-10 tane oyun aldim nuuvem den hic birinde sorun yasamadim. bazi oyunlar veya paketler sadece o yoreye ait oluyor onlara dikkat edin ama zaten cok sik cikmiyor onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...