bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nuveem'de 70 tl'e fln geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Aksam eve gidince 4k degil ama 2k her sey max ss koyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Nuveem steam mi rockstar mı? Rockstar olmasının download dandikliği hariç dezavantajı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 GTA V | 4K Graphics Comparison | PC / PS4 / PS3: http://youtu.be/5A6EBL2t6Lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben sadece keyboard/mouse için bekledim valla yoksa 4k kim kaybetmiş biz bulalım. 1080p/60fps yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 4k kıyaslamasına a neden bakalım abi lel pc'de herkes 4k oynuyor sanacak insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Oooo yeni update fln? lksajdklsaj Beyler; 1) nVidia driver ını çekeyim mi yoksa kasmaya gerek yok mu 2) update sistemi düzeldi mi yoksa işkence çekebilir gibi miyiz? 3) update ederken eski dl ettikleri gitmiyor değil mi? (ona göre backup yapayım diyorum dosyaları klsajdklas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 her master race de 4k monitor ve destekleyen pc varmis gibi lanse edilmek gururumu oksuyor ama gercekler baska be dostlar. 4k nerden cikti ? sanki oyunun en buyuk farki 4k sadece. bu arada motor kullanmak ne rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 alicam ve laptopta oyniycam ben. master race laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kanuni said: oha oha oha oyun ne kadar iyi.. ps3 den sonra inanilmaz! bu arada i5 2500k nvidia ti560 8gb ram nerdeyse her sey full full. edit : seri araba kullaniminda kaldirmadi malesef. sistemi degistirme zamani geldi zaten. geri kalan yerlerde sorun yok ama araba isin icine girince lag olusuyor ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 560 nedir zaten asdasd git tak bi 980 kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Aldım sizin yüzünüzden ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu nuuvem de paypal kısmına geldim .. paypal ekranı açıldıgında ödeme yap diyorum.. tekrar paypal ekranına geri dönüyor .. sorun ne bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 barbu said: barbu said: 2gb 9650 ile calisir mi? Iyi ayarlarda. hepinizden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tinu said: bu nuuvem de paypal kısmına geldim .. paypal ekranı açıldıgında ödeme yap diyorum.. tekrar paypal ekranına geri dönüyor .. sorun ne bilen var mı? vpn açık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 evet vpn açık arjantin seçili.. ödeme sayfasına geliyorum nuuvem de paypal ı seçiyorum ufak bı pencere açıyor ama orası türkçe çıkıyor doğal olarak paypal a bağlandığı için giris yaptığında ödenecek tutarı fılan da görüyorum.. kartı seçip ödeme yap dediğimde sanki ödüyormuş gibi yapıyor ama tekrar paypal ın login sayfasına dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 barbu said: barbu said: barbu said: 2gb 9650 ile calisir mi? Iyi ayarlarda. hepinizden nefret ediyorum. Kendimden de nefret ediyorum. Kart 6950 çünkü. 9650 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DareJedi said: Ben sunu demis miydim? Master race yalan oldu 4K ss koymadiktan sonra buraya birsey yazmayin plz. Ayrica konsolda 1080p idi cozunurluk onunla kandirmayin kendinizi lutfen. Supreme race sahibi olarak ben ps4 de teee ne zaman aldim bitirdim pc icin hic gerek duymuyorum suan almaya. Bana gram farkli bir deneyim sunacagini dusunmuyorum hikaye sonuc olarak ayni fps mod zaten ps4de de mevcuttu. 4k cozunurluk ile 27 inch monitorde oynamaktansa 1080p ile 60inch tvde oynadim mis gibi oldu valla. Rockstar movie studio gibi birsey cikarmis bununla video yapip buraya koymadiginiz surece onun da anlami yok. Tek yenilgiyi kabul ettigim nokta 30 vs 60+ fps kismi onu da arar miyim diye bakindim youtube 60fps videolara ve gordum ki bana gore cok esprisi olmuyormus yeniden oyunu aldirmaya deger bir getirisi yok. Neyse hepinizden bekliyoruz 4k videolar ssler gosterin master gucunuzu. Bu arkadaşa hitaben atmıştım 4k kıyaslamayı. Benim donanımda kanuni ile birebir aynı zaten. Amd 390 yada 980ti bekliyorum. Almışken ramı yüksek olsun, bi iki ay kaldı çıkmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 arjantinden baglanip gta yi secin, sonra checkouta gidin. uyelik sordugunda ayri tabda nuuvem'in anasayfasini acip login linkine giderek yeni account acin. paypal sayfasina geldigimde vpn'i deaktive ettim ben onndan sonrasinda problem cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben onu da yapmadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 gta da update yapıyor ni 50 mb lık indiriyor sonra update service is unavailable deyip duruyor.. başına gelen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: 560 nedir zaten asdasd git tak bi 980 kafan rahat olsun abi direk onu dusunuyorumda geri kalan her sey dengeli olurmu ki ? yoksa direk yeni sistem mi alayim. oyle geri kalmisim ki olaydan. eger dersen 980 al tak yeter onu alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DoruK said: arjantinden baglanip gta yi secin, sonra checkouta gidin. uyelik sordugunda ayri tabda nuuvem'in anasayfasini acip login linkine giderek yeni account acin. paypal sayfasina geldigimde vpn'i deaktive ettim ben onndan sonrasinda problem cikmadi. ben direk facebookla baglaniyorum. 9-10 tane oyun aldim nuuvem den hic birinde sorun yasamadim. bazi oyunlar veya paketler sadece o yoreye ait oluyor onlara dikkat edin ama zaten cok sik cikmiyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 evde dl'e koydum bakalım, aslında almayacaktım da nuveem yüzünden aldım resmen. ps'de 60 dolar vermeye elim gitmedi. zaten gtx 970 almışız, bir koşuya çıkartalım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pattisliborek said: 8giga ram 970m olan laptop cayır cayır oynatıyor fullde. monster <3 bende alıcam galiba ya. ama şu download suresi acayip düşündürüyo. kutulu mu alsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar