Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online & World Of Warcraft

2ainteractive

Öne çıkan mesajlar

said:
2ainteractive, 23 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
said:
ben hep gırgır amaçlı yazmışlar diye okuyorum cidden yani Wowla koyu karşılaştırıyor adamlar .

ben gırgır amaclı actımda arkadaslar anlamadı

Lol gırgır amaçlı topic açılmaz burda yasak :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Ya KO y la hiç bi oyunu karşılaştıramazsın uo nun biraz gelişmiş versionu KO görüntü desen yok müzik desen yok. İÇERİK DESEN HİÇ YOK. Ulan oyunda 4 tane class var 2 tane ırk var nereye karşılaştırıyon everquestle everquest 1 bile daha güzel KO dan. KO ya KO*im[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

KO biraz ordan biraz burdan çalınarak yapılmaya çalışılmış aptal bir oyundur. KO oynadığım zamanlarda tr de en yüksek 2. adamdım ama hiç zevk almadım ne yazık ki şimdi bakınca bunu görüyorum valla zamanımı pac man oynayarak geçirsem daha faydalı olurmuş.
KO daki adminlerin de hepsi salak ve bilgisizdir. Hiçbirşeyden anlamıyorlar serverda problem olduğu zaman parayla bilg mühendisine tamir falan ettiriolar :D
Başlık KO & Super Mario olabilirdi ama WoW sözkonusu bile olamaz[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakmayin ama "KO KOsun sana" demeden edemicem bu KOculara. Begendiysen git oyna WoW'a ne b.k atiyosun. Zevkler renkler tartisilmaz. Hersey muzikten ibaret olsaydi bi oyunda...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

KO ağır basıyorsa onu oyna arkadaşım, bizim fikrimizi soruyorsan bu forumdaki insanların %99 u sana WoW diyecektir.çünkü kıyas kaldırır birşey değil sorduğun.ferrari ile anadol u yanyana koyup anadol ağır basıyor demek gibi birşey bu.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu 2aintractive warya bu her girdiği forumu böyle karıştıtır bu arada 2ainteractive=Met meti tanıyan tanır zaten.Bu tarz forumlar açmaya dewam edecektir bu arada fanatiğinim met sabırsızlıkla yeni bombalarını bekliyorum....[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...