Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online & World Of Warcraft

2ainteractive

Öne çıkan mesajlar

ko cok oynadım. ama sadece wowu beklerken leblebi niyetine. yanından bile gecemez wowun.
bikere customization yok. yanından gecen yuzlerce leveli yuksek kopyanı goruorsun..

[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Aralık 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 23 Aralık 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
Evet oyunda hile var..

Orc şehrinde dolanırkene bi kaç türk ile tanıştım..Pegout diye bi klana aldılar neyse..

Adamla dost olduk herifte hile varmış arkadaşı göndermiş..Resmen onun yanındayken kutular açılmıor..Yanından ayrılırken açılıor..Ferrari Enzo Gibi Hızlı koşuo..

Her yaratığı tek ok'ta alıo...Herifin elindeki bow dandiğin önde gideni ve levelı düşük..Adam okçu olmasına rahmen tp yapabilio..Ve büyü atıo..

Bunuda Öğrenmiş olduk..

Gönder Dedim programı olmaz dedi..İkna etmeye çalışıom valla.

İşte bu yüzden KO oynamıyorum, ha ultima ha KO ![signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

KO ile WOWu karşılaştırmak bile Blizzarda bi hakarettir bence. 3 saat oynadım sonra sıkıntıdan direk uninstalla tıkladım. Müzikler felan deyip durmuşsunuz da uzun zaman önce bakmıştım şimdi değişti mi bilmiyorum ama ben baktığımda durmadan dönüp duran ve bir süre sonra acayip bayan özneti bi orkestrasyon vardı. Neyse kişisel seçim ve zevk meselesi. KO'yu sevdiysen ona devam et tabi :)[signature][hline]WoW Guild HALL

[Bu mesaj Thorvald tarafından 23 Aralık 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende cok kararsizim, Mario mu ? WOW mu ?.Mario nun o midi muzikleri yokmu beni deli ediyor, oynanabilirlik dersen wow da 0. Luigi nin ziplayisi, marionun kaplumbagalari yemesi o atmosfer gercekden cok guzel, bir turlu karar veremiyorum. :(

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 23 Aralık 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes istediği oyunu beğenme yada beğenmeme hakkına sahip ama bunu ifade etme konusunda her hakka sahip değil malesef. Eleştirileri daha düzeyli ve tartışılabilir yaparsanız başlık bir amaca hizmet eder. Yoksa "ben bilmemneyi beğenmedim bilemiyorum" bir eleştiri değildir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya valla bende mario da caosuom hele o bıtırış parçası varya ahhh ahh soundtrackı cıksa keske Mario:Soundtrack[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

yaa arkdaşlar KO oyunu ile WoW arasında uzalar kadr fark var yaa hangi düşünce ile KO ile WoW arasında farklar yapılyo yaa WoW Ko'nın 9999999999999...
katır yaa yapmayın bir çok yerde gördüm utanmasalar UO ile WoW fark edicektik

haa etmek istiyosunuz screen shotlarını arasında fark yapın obile arasında farkı belli ediyo bu sadece free okda başka bişesi yok olamazda

WoW vs KO
yapın yapanlara yazık sadece yazık[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

[Bu mesaj Qui tarafından 23 Aralık 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya git allaş aşkına ya grafik desen yok hiç bişi yok Sanki karikatür çizgi film dergisinden fırlamış gibi karakterler böghh..bide 999 kat daha iyi dionuz..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
[b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bı an dedım baska oyun valla yenıden yukleyıp oynadım k.o. bıraz oyun eskısıyle aynı ya oyun ırenc bısı ya bırılerı muzıkelrı guzel demıs valla bayılcam sanırım alla alla turkıyenın çivisi cıktı galba....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi dakka anlayamadım şimdi bu adamlar ciddimi. ŞŞt k.o ile Wow u karşılaştıran arklar. Gidin bi dışarı çıkın hava alın gezin sonrada bi gözlükçüye uğrayın 2334 nuara bi gözlük alın gelin. Belki bu sırada Size 4rtl 15 f3ns v3rlrl3r PlSSss[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...