stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 "İnternetten alışverişlerde kargo ücreti, aldığınız ürünlerin toplam bedeli 80 TL ve altı ise 10 TL, 80 TL üstü ise ürünlerin toplam bedelinin %13'ü kadardır." Bu nedir arkadaş. Bir ikili bir üçlü kanepe alıcam diyelim 4.000tl yapıyor. 520TL kargo ücreti mi vericem ? 500 liraya evden eve nakliyat var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 garbıç konusu degil mi bu adam zorlamıyor ki seni istersen al diyor neticede mahalle esnafı degil adam kapitalist düzenin çok uluslu bir firması haksızlık yok birşey yok ben olayı anlayamadım sen ikeadan birşey aldın 5 liradediler daha sonra evine gelirken 520 lira kandırdık seni mi dediler paşa paşa en başta yazmışlar işte internette kargomuz pahalı haberiniz olsun diye ayrıca ikea'da 4000 tlye ne alabilirsin ya en pahalı şey zaten 1300 lira oda komple oturma takımı varsa şekliniz mudo concepte bekleriz ikeadaki kırık sandalye 9500 lira fln bak ikeada mis gibi sandalye 10 lira hem de sağlamı saygılarımla ikea türkiyenin patronunun oğlu konumundaki somon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aynı şehirde degilse normal bence.ben 300 liralık fln bişey almıştım 15 lira flndi kargo.ama bikac semt otedeydi ikea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Tamam ikea çalışanısın anladık. Başta haber veriyorlar diye eleştirmeyecek misin ? 4.000 lira nasıl olduğu yazının içinde var işte. "Konunun yeri" ayrı bir şey. Saçmaladığını anlayıp edit çekip geyiğe vurmuşsun. Buda yeterli @SNA1L İst/Ataşehir Ümraniyede ki ikea dibimde sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ozaman git al kargoyu kendin hallet daha ucuza gelir hem gitmisken köfte yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 400 tl'lik koltuk aldım ikili. 100 tl kargo ödedim. Adamlar Ordu'ya kadar yolladılar o nedenle kargo ücreti normal bence. Burada böyle ürün yok ve almak istediklerim de aynı/fazla fiyatlıydı. O nedenle dert etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Tek bir merkezden yolluyorlar sanırım. Çünkü Ümraniye Ikea ile aramda 10km 15km vardır. Kamyon tarzı bi taksi bulmak lazım onları oradan almak için. Eve nasıl çıkarıcam oda şüpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 daha ucuzunu ayarlayabiliyorsan ikea seceneginin ne onemi var pahaliysa ucuzunu sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yalnız çok utandım ya editlemeden önce mesajımı görmüş sanırım :( 5 kere editledim hem de görmesin diye çok özür diliyorum hemen ikeayı basmaya gidiyorum. yahu adamlar senin için kargo fiyatını mı düşürsün gidip konu açayım bari NISSAN SOYGUN! Skyline GTR alcam ama 220bin euro yurt dısında 100 bin dolar fln soygun bu resmen düzeltilsin hemen11!1!1 Yapacağın şey belli, ya gidip kendin alacaksın, ya yakında birine alıp evden eve taşıma yapacaksın, ki yamulmuyorsam o kargo parası sırf online degil gittiginde de aynı fiyat, 900'e mi ne arka odaya dursun diye boş bi koltuk almıştm ona 60-70 lira bi taşıma ücreti vermiştim diye hatırlıyorum tai yanılıyor olabilirim yazmayacaktım da yazayım ikea'dan ev döşeyen arkadaşım oldu doğrudan internetten yurtdısında bu arkadaş, herneyse evine gelen ürünlerin çogunun ya parçası eksik ya kırık ya sorunlu ürünlerden olustugunu anlatmıştı baya bir küfür ediyordu ikeya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adam haklı yalnız 500 liraya kargo mu olur lan 500 liraya kamyon kiralar tüm mahalleyi taşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @somon Dostum trollüyorsun da olmuyor işte kasma. Tezat örnekler verip saçma sapan !1!11 ler falan.. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @flashh adam haklı veya haksız değil olay bak ne diyorum zaten ikeya karşı bir adamım yapacak birşey yok ama serbest piyasa hani değiştirilebilecek birşey olsa dese ki arkadaşlar ikea da soygun var şunu imzalayıp götürürsek düzelicek ben bizzat 10000bin fenerli bulurum ama yapacak birşey yok arkadaşın derdi için, en fazla yeşilköy çevresinde oturuyorsa boş bir günümüzde alır ikeya götürür arabaya sığarsa bir tanesini getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kargo firmaları aracılığıyla yolluyorlarsa gayet normal, hatta gönderilen şeye göre ucuz bile sayılabilecek bir fiyat IKEA'yı arayın sorun, evim şu kadar mesafede kendi ekibinzi yok mu eve teslim vs. diye. onlar ile düşük ücretle zaten getirirler. Eve teslim hizmeti var mı IKEA'nın direkt? Zaten ev yakınsa IKEA'a niye internetten alır ki insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 gidip alıyorsun ikea'dan. adamlar eve gönderiyorlar. eğer monte edilecek bir şeyse 1-2 gün içine randevu verip gelip kurup gidiyorlar. fazladan 70-80 lira tutuyor bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kasım gibi bir sürü ıvır zıvır aldım ben, Eskişehir'e yurtiçi ile gönderdiler. 800 küsür liralık alışveriş için 70 lira mı ne kargo ödedim. yeni değişmiş sanırım kargo fiyat politikaları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 oranli kargo parasi cok sacma lan. mesafeye, agirliga gore yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 özel anlaşma yapmışlardır. Belirli bir desi'ye kadar belirli bir ücret alacağız diye, onu aşmamıştır aldığınız şeyler Misal GG satışlarımda benim 10 desiye kadar 5.5TL mi ne ödemem vardı. Normalde 10 desi yollamak istesen 20TL falan tutuyor. Gibi gibidir yani asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bir lojistik firma ile anlaşma yapamamışlar muhtemelen. Çünkü teknosadan falan tv aldığınız zaman kargo ile gelmiyor horoz lojistik diye bir firma getiriyor. Zaten bu ağırlıkta ki ürünleri kargo elamanının taşıması pek mümkün değil. 5. kattayım asansör yok gg İkea gibi çoğunlukla mobilya satan bir yerin kargosunun bu şekilde oluşuna eleştirisel bir yazı ile girip sağ olsun skyline dan çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kargo ile 3lü kanepe alabileceğin başka bir yer var mı? Varsa ucuzsa kargo ordan al. yoksa adamlar kendi fiyatını belirler. gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne demek abi doğal soygun bu bilmiyorsun sen soyuluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fiyat belirlememis adamlar. cok pahali ve hafif bisey de alabilirsin. gerce ikeada ne var oyle asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Somon said: ne demek abi doğal soygun bu bilmiyorsun sen soyuluyoruz olm bir şeyi pahalıya satıyorlar diye soygun mu olur? alma? wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 paradoksalkedi said: Somon said: ne demek abi doğal soygun bu bilmiyorsun sen soyuluyoruz olm bir şeyi pahalıya satıyorlar diye soygun mu olur? alma? wat? trollemeye çalışıyorsun ama olmuyor anladık ikea'da çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Somon, bit artik ya, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kim öğretti bu adama trollemeyi. adam yanlış anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar