Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 12 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 12 olm işte,bildiğin 12. müdür muavini hep kızardı bana, "kessene olm sakalları"diye. en son mecburen kesmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bende köse olacağım sanmıştım. Üniversite 1 de artık adam gibi traş olmaya başladım ve askerde günde 2 kere ol uyarısı bile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 huun said: kuş ötmeye başlar başlamaz her gün traş? 21 diyecektin sanırım. abi su cumle direk WTF dedirtti Guncel konularin previewinda gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 KuddusiMavra said: 12 olm işte,bildiğin 12. müdür muavini hep kızardı bana, "kessene olm sakalları"diye. en son mecburen kesmeye başladım. Ben buna inanırım sorgusuz sualsiz, liseden arkadaşım daha hazırlıktayken hatırlıyorum adam sabah traşlı geliyordu öğleden sonra hocalardan azar yiyordu bu ne lan maganda mısın diye sdfg Ben 27 yaşıma geldim, hala haftada 1 traş oluyorum, o da keyfim isterse. Gerçi benim mesleğim de uygun, kimse niye traş olmadın, saçını uzattın, şortla işe geldin diye kızmıyor çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 lisede biz de traş oluyorduk üstat ama ilk okuldaher gün tıraş olan birisini görsem, en yakın üniversitenin endokrinoloji bölümüne yatırır üstüne kapıyı kitlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yok 15-16'dan itibaren hergün traş olması gereken tipler çıkabiliyor. her okulda vardır 2-3 tane bunlardan hatta ama 12 yaştan beri traş oluyorum falan. biraz abes olmuş. 12 yaş ne lan. orta 1 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Litminov said: Peki jileti yüz kısmının üstüne doğru sürersek o bölgede kıllanma olur mu? Hafif tüy var yüzümün üst kısmında benim bildiğim o bölgeye jilet değerse daha da sertleşir, o bölgedeki tüyler de sakal gibi çıkar değil mi? vur çıkacağı varsa çıkar zaten kıl kökükyle alakalı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 KuddusiMavra said: 12 olm işte,bildiğin 12. müdür muavini hep kızardı bana, "kessene olm sakalları"diye. en son mecburen kesmeye başladım. http://www.indirvideo.net/video/fbookimage3/img-atmaziyahq-811.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar