Ofey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çok az programlama bilgim var ve bunu geliştirmek istiyorum. daha doğrusu android için bir şeyler yazmak istiyorum. python biliyorum çok az. şimdi android programlama için bilmem gerekenler nelerdir? nerden başlamalıyım önce? hangi web sitelerini kaynak olarak önerirsiniz? mobil uygulama yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şimdi sıçtın işte. geliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 buraya soracağın sorular a- how to x b- should i x c- what did u do to x d- is this the world we created? http://www.youtube.com/watch?v=xsVH0m9j_CU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben oyun yapmak istiyorum aslında. süfer fikirlerim var da ne programlama öğrenmek istiyorum ne çabalamak. biri gelse beraber yapalım dese yine cevap vermem. daha bi şeyler yazmadım bile. azmini tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 oyun piyasası çok garip ya bi tane dandik düz dikdörtgeni alıp karakter diye iteleyip steam storea yerleşip 5-10 dolardan satabilirsin ve zengin olabilirsin hipsterlar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi barbi bebek giydirme yapsan onuda 8 9 yaşındaki veletlere satıyosun çatır çatır. yaptığın tek şey soldaki kıyafetleri alıp sürükleyip bebeğin üstüne bırakmak amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben onu html+Jquery yaparım,sen paradan haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 html jqueryle profesyonel oyun olmaz bence güvenlik nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ofey yas kac panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 monoscope said: html jqueryle profesyonel oyun olmaz bence güvenlik nedeniyle profesyonel değil zaten barbi giydirme oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyi de bir sürü örneği var barbi giydirmenin. profesyönel bi şey yap ki aradan sıyrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 işe gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 öss ye çalış git oku öğren öss dedim de bunların yeni adını bilmiyorum. yaşım belli oldu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ofey said: mobil uygulama yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Androidi salla zaten illa mobil ogrenicem diyorsan, windows market veya ios kas, cebine 3 kurus para girer en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hem daha az küfür yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi bugün forumda çok bi yancı gibi hissediyorum ya. yarın girmeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 windowz application yazmaktan para kazanabiliyor mu insanlar turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şirketler kazanıyo vindovzdan şahıslar pek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne bileyim 1 sene once falan bile firmalar uygulama yaptirmak istediginde sadece ios ve android isterlerdi. Windows istemeye baslamislar ha hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 22 hocam. Seele said: ofey yas kac panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 SenariouS said: windowz application yazmaktan para kazanabiliyor mu insanlar turkiyede windowz app yazarsan sana windowz phone veriyodu geçen sene mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 oha paralel evrendeki ben konu açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar