Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bütün kadınlar Kezbandır diyenler, eğer o Kezbanlar olmasaydı bir Maho'nun yumurtalıklarında sperm olarak öleceklerini biliyorlar mı acaba? Yada bütün kadınlar Kezbandır diyenler, acaba Kezbanlardan başka kadınlarla karşılaşmamalarını Maho olmalarına borçlu olduklarını biliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 al abi tv bence, ama 2k-3k değil 1k-2k arası bişi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 biz evlenmeden evvel beraber yaşamaya başlamıştık daha evlilik muhabbetleri yoktu yani. işten geç gelecekti hanım, dedim hadi bugün yemeği ben yapayım bulaşık falan yıkayayım. ki bulaşık konusunda hiç sevmem uğraşmayı, üniversite hayatında bile ev arkadaşıma 1-2 paket sigara karşılığı sıramı savdırıyordum neyse özeti şu ; akşam eve geldiğinde 0km yepisyeni bir bulaşık makinesi bulmuştu evde. sdfs gelmek istediğim nokta, sittir et tv'yi sen kızla yaşamaya başlamışsan bugün 1 yarın 2 eninde sonunda EEEH YETER LAN HİZMETÇİNMİYİM BEN SENİN moduna girecek. o yüzden yavaştan yavaştan ev işlerine ortak olmaya hazırlan. yada tv parası ile ne eksik onu al sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Sanırım evde kızdan daha fazla iş yapıyorumdur :) Eski bir ev, sifonuyla,tesisatıyla ben uğraşıyorum. Arkadaşlarım gelir hsonu sabah erken uyanma alışkanlığım vardır. Uyanır evi toplarım. Hiç olmadı ama ben erken gelsem yemek yaparım ki bulaşık yıkıyorum. geçen su bastı evi komple temizledim lavabo tesisatını yeniledim. Ya tv de almak sorun değil 3'e 5'e bakan adam da değilim. Bunun yanlış anlaşılmasından korkuyorum. dün gece başını omzuma koyup uyurken, ulan ben nasıl bırakabilirim, dayanamam modundaydım sabah işe gelirken ya abi 28 yaşındayım ne evliliği amuğagoyam bölö bölö moduna girdim. hayat bok gibi bişey lan. Niye çok simple yaşama imkanı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Oha senden iyi bi aile babasi olurmusdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Exodous said: Bütün kadınlar Kezbandır diyenler, eğer o Kezbanlar olmasaydı bir Maho'nun yumurtalıklarında sperm olarak öleceklerini biliyorlar mı acaba? Yada bütün kadınlar Kezbandır diyenler, acaba Kezbanlardan başka kadınlarla karşılaşmamalarını Maho olmalarına borçlu olduklarını biliyorlar mı? örnek verecek olursak : 10 yıldır internet ve forum kullanan kişilerin sarcasm gibi basit olguları öğrenememiş olmaları keşke maho'ların yumurtalıklarında sperm olarak ölseler daha iyiymiş dedirtiyor. insanlık sürecinde öğrenemeyen ve kendini geliştiremeyen canlıların sayısının artması genel olarak sürecin yavaşlaması anlamına geliyor. bu durum dolaylı olarak herkesi etkiliyor. keşke modern zamanlarda naturel seleksiyon daha efektif çalışsa diye düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: sabah işe gelirken ya abi 28 yaşındayım ne evliliği amuğagoyam bölö bölö moduna girdim. hayat bok gibi bişey lan. Niye çok simple yaşama imkanı yok :( 30 undan sonra değer kaybı oranı kadınlarda daha fazla olduu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bingildak said: Exodous said: Bütün kadınlar Kezbandır diyenler, eğer o Kezbanlar olmasaydı bir Maho'nun yumurtalıklarında sperm olarak öleceklerini biliyorlar mı acaba? Yada bütün kadınlar Kezbandır diyenler, acaba Kezbanlardan başka kadınlarla karşılaşmamalarını Maho olmalarına borçlu olduklarını biliyorlar mı? örnek verecek olursak : 10 yıldır internet ve forum kullanan kişilerin sarcasm gibi basit olguları öğrenememiş olmaları keşke maho'ların yumurtalıklarında sperm olarak ölseler daha iyiymiş dedirtiyor. insanlık sürecinde öğrenemeyen ve kendini geliştiremeyen canlıların sayısının artması genel olarak sürecin yavaşlaması anlamına geliyor. bu durum dolaylı olarak herkesi etkiliyor. keşke modern zamanlarda naturel seleksiyon daha efektif çalışsa diye düşünüyor insan. Hayatımda ilk kez sana katılıyorum. Keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 afedersiniz ama arada çok malca yorumlar görüyorum kız arkadaş fazla size yeminle. lütfen televizyon alıp ayrılırken alıp götürmek gibi bir yetoluğa girmeyin. girecekseniz almayın televizyon falan. kız arkadaşın senden kiraya ortak olmanı istiyor mu? elektriğe suya? eğer istemiyorsa sen de böyle yetoluklar yapma. herşeye ortaksan tv yi de ortak alın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Sanırım evde kızdan daha fazla iş yapıyorumdur :) Eski bir ev, sifonuyla,tesisatıyla ben uğraşıyorum. Arkadaşlarım gelir hsonu sabah erken uyanma alışkanlığım vardır. Uyanır evi toplarım. Hiç olmadı ama ben erken gelsem yemek yaparım ki bulaşık yıkıyorum. geçen su bastı evi komple temizledim lavabo tesisatını yeniledim. Ya tv de almak sorun değil 3'e 5'e bakan adam da değilim. Bunun yanlış anlaşılmasından korkuyorum. dün gece başını omzuma koyup uyurken, ulan ben nasıl bırakabilirim, dayanamam modundaydım sabah işe gelirken ya abi 28 yaşındayım ne evliliği amuğagoyam bölö bölö moduna girdim. hayat bok gibi bişey lan. Niye çok simple yaşama imkanı yok :( Dostum sori ama sen teknik olarak evlenmissin zaten uzatmalari oynuyorsun kendince Ki evlilik kotu veya bayik bisey degil bekarlik sultanlik lafina inanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yok ya, bunu yaparım. mesela sofra kaldırılırken de normal arkadaşımın evinde bile yardım ederim. Bilmiyorum, yalnız, oturup oyun oynayıp içtiğim günleri de özlüyorum. yok yok... bekarlık sultanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bence bu konuyu "Kurban'da Troll Kesmek" olarak açacağımız yeni başlığa taşıyalım artık. Yeterince semirdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: yok ya, bunu yaparım. mesela sofra kaldırılırken de normal arkadaşımın evinde bile yardım ederim. Bilmiyorum, yalnız, oturup oyun oynayıp içtiğim günleri de özlüyorum. yok yok... bekarlık sultanlık. abi bekarlığında güzel yanları var, birlikteliğinde. ne zaman ki birlikteliğin yanları sana ağır basmaya başladı o zaman doğru kişi ve doğru zaman demektir. sen bir kız verse, hoplatırım diyorsan zaten olmamış demektir o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hoplatılmaz mı abi? hoplatılır tabi. ya bi bak allasen etrafa :( gerçekten şu lafını sevdim ya "modern hayatta adam olmak zor" olunmaz lan. Gayrettepe de çalışıyorum. İş çıkışını bi gör. abazan adamda değilim, bodozlama yazmam kimseye, koşturmam. Ama cidden insan olmayan kadınlar var. hoplatırım abi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Yapılmayacak mı :( Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım. ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu? ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap! arkadaş, 30+ yaşın belli bir bayan kesimi için cazibesi var çok net orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sen gençliğini yaşayamamışsın önce bi gençliğini yaşa bardan kız kaldır clubda kızlarla öpüş eve götür falan rahatla bi ondan sonra gir böyle ciddi ilişkiye yoksa içinde kalıcak hep ciddi ilişkinin içine sıçacan ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bingildak said: Lord_Argos said: O zaman 30- 'de buna katlanıcaksın! https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942557_10201043778477368_1051041741_n.jpg genelleme doğru gibi çünkü bütün kadınlar kezbandır. üzülüyorum size ya salkdjaskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 30? zaten evde kalmıs o kız. zamannını calmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Anelor said: sen gençliğini yaşayamamışsın önce bi gençliğini yaşa bardan kız kaldır clubda kızlarla öpüş eve götür falan rahatla bi ondan sonra gir böyle ciddi ilişkiye yoksa içinde kalıcak hep ciddi ilişkinin içine sıçacan ilk fırsatta aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 tüm bunları yapmadan önce şu anki sevgilini de stand by'a koy ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: hoplatılmaz mı abi? hoplatılır tabi. ya bi bak allasen etrafa :( gerçekten şu lafını sevdim ya "modern hayatta adam olmak zor" olunmaz lan. Gayrettepe de çalışıyorum. İş çıkışını bi gör. abazan adamda değilim, bodozlama yazmam kimseye, koşturmam. Ama cidden insan olmayan kadınlar var. hoplatırım abi. :( abi felsefi boyutuna gelmek istemiyorum olayın ama eğer güdülerimize yenik düşeceksek zaten medeniyet dediğimiz konsept var olmaz. şunu bil, hangi kadınla birlikte olursan ol, kiminle evlenirsen evlen, en güzel modeli en taş hatunu bul. her zaman ondan daha güzel bir kadın önüne çıkacaktır. olaya temel iç güdü noktasında, libido noktasında bakarsan bu işin bir sonu yok. birlikte olduğun kişi ile kurduğun bağın temel güdülerden çok daha güçlü olması gerekiyor ki böyle çekimlere karşı koymana olanak kılsın. bu da gerçek bir bağlantı ile, temeli güçlü bir sevgi ve ilişki - ama en önemlisi saygı ile olur ancak. mümkün mü yani bir noktada erkeğin başka kadınlardan etkilenmiyor hale gelmesi? ortada bir X faktörü olmadığı sürece bu mantıkla yoluna devam edersen limandan limana yelken açmakla geçer hayatın. her zaman daha iyisini arar, her zaman farklı tatlar peşinde olursun. bu da bir yaşam tarzıdır zaten, yanlış veya kötü bir şey değil. yargılanacak bir tarafı yok. benim deyişim şudur: eğer bu fikir ve düşünceler ile yaşıyorsan, bu tarz bir yaşam sür. hiç kimseye aksi bir umut, mesaj verme. senden birinin beklentisi olduğu aşikarken görmemezlikten gelip "işine bakma". bu düşünce tarzıyla yaşayan bir sürü kadın var, onlarla birlikte ol. iki taraflı olarak beklentiler karşılıklı olsun. senin kafan rahat olur, onun kafası rahat olur. tv alsam mi diye derde girmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Anelor said: sen gençliğini yaşayamamışsın önce bi gençliğini yaşa bardan kız kaldır clubda kızlarla öpüş eve götür falan rahatla bi ondan sonra gir böyle ciddi ilişkiye yoksa içinde kalıcak hep ciddi ilişkinin içine sıçacan ilk fırsatta Yok, ya yaşadım. Bilmiyorum siz her gittiğinizde bar dan birini kaldırıp da mı çıktınız da, ben tr de bar da hiç kızla tanışmadım. 1.5 sene avusturya da yaşadım 5 ay amerika'da 5 sene eskişehir daha ne yaşayım? Samimi konuşuyorum, çok çirkin kızlarla çıkmışımdır, dalga konusu da olmuşumdur ama son 3-4 senedir çıtayı oldukça yükselttim. hemen hemen 2-3aylık bir yalnız döneminden sonra bir sevgilim oldu. Ya bunları anlatıyorum aslında kendimi gözden geçiriyorum bu sırada :) Sorunu bulabilmek için Tabi bunları yaşarken param yoktu, ailemin parasını kafama göre harcayamıyordum. Şimdi kendi paramı kazanıyorum, Kendi evimi kurayım istiyorum.. Ör; eve gelip tv, şarap eşliğinde bir gece benim için ideal mutlu bir gece. Yalnızlık korkum hiç olmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Tabii insan ile hayvanı ayıran çizgilerden biri de güdülere hakim olabilme yeteneğidir. Güdülerine hakim olabildiğin kadar insansın. Bunu sadece cinsellik olarak da algılamayın. Yemek, içmek, kavga etmek... Örnekleri çoğaltabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 avusturyada bileklerini kesmediğine dua et zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bingildak said: şunu bil, hangi kadınla birlikte olursan ol, kiminle evlenirsen evlen, en güzel modeli en taş hatunu bul. her zaman ondan daha güzel /veya farklı şekilde seni çekecek/ bir kadın önüne çıkacaktır. olaya temel iç güdü noktasında, libido noktasında bakarsan bu işin bir sonu yok. Şu düzeltme ile katılıyorum. Dün de dediydim, sadece "çokzel" diye evlenilmez yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar