littlebitpinti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Evde kendi basina yabanci dil ogrenmek mumkun mu? Rosetta Stone'un Fransizca seti varmis sanirim. Nasildir? Ya da onereceginiz baska bir set var mi? Akademik seviyede olmasina gerek yok. Ufak capli kendini idare edebilecek seviyede, iki uc basit kitap okuyabilecek seviyede olmasi yeter. Ingilizce-Fransizca olmasi tercihim. Yani Turklere Fransizca degil de Ingilizler icin Fransizca gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gerçekten öğrenmek istiyorsan ve imkanın var ise web cam üzerinden sınıf gibi ders veren kurumlar mevcut. durumu olan aileler çocuklarına akşamları bu şekilde ders aldırıyorlar. hem verimli hem de pratik. ders başına 30-40 tl gibi bir şey olması gerekiyor. direkt böyle başlamana da gerek yok, basic bir seviyede kendin ilerleyebildiğin kadarıyla ilerlersin ondan sonra öğretmene ihtiyacın olduğu seviyede derse başlayabilirsin. akşam 9-10'a kadar bu dersleri veriyor öğretmenler. evinin konforunda istiyorsan biçilmiş kaftan. temelini öğrendikten sonra kitap/müzik/film/oyun en iyi gereçtirme araçları olmuştu benim için. alt yazılı film izle, yabancı müzikleri sadece dinleme anlamaya çalış, sosyal oyunlar oyna ingilizce dinle (konuşmak zorunda değilsin) kulağın alışsın ondan sonra ufak ufak konuşmaya başla. çoğu kişinin ana dili olmadığı için kimse seni yadırgamaz anlaşılır basitlikte konuştuğun sürece. benim wow oynarken 0'dan ingilizce öğrenmiş arkadaşlarım var asdasd. bakkal gibi konuşuyorlar ama adamı amerikaya bırak gündelik yaşamını idame ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bingildak said: gerçekten öğrenmek istiyorsan ve imkanın var ise web cam üzerinden sınıf gibi ders veren kurumlar mevcut. durumu olan aileler çocuklarına akşamları bu şekilde ders aldırıyorlar. hem verimli hem de pratik. ders başına 30-40 tl gibi bir şey olması gerekiyor. direkt böyle başlamana da gerek yok, basic bir seviyede kendin ilerleyebildiğin kadarıyla ilerlersin ondan sonra öğretmene ihtiyacın olduğu seviyede derse başlayabilirsin. akşam 9-10'a kadar bu dersleri veriyor öğretmenler. evinin konforunda istiyorsan biçilmiş kaftan. temelini öğrendikten sonra kitap/müzik/film/oyun en iyi gereçtirme araçları olmuştu benim için. alt yazılı film izle, yabancı müzikleri sadece dinleme anlamaya çalış, sosyal oyunlar oyna ingilizce dinle (konuşmak zorunda değilsin) kulağın alışsın ondan sonra ufak ufak konuşmaya başla. çoğu kişinin ana dili olmadığı için kimse seni yadırgamaz anlaşılır basitlikte konuştuğun sürece. benim wow oynarken 0'dan ingilizce öğrenmiş arkadaşlarım var asdasd. bakkal gibi konuşuyorlar ama adamı amerikaya bırak gündelik yaşamını idame ettirir. webcam olayi biraz sikintili ya. soyle ki ben lise zamaninda 1 sene fransizca gormustum. universitedeyken de basic dersine girdim. (universite bitti) simdi gelistireyim diyorum ha en olmadi konsolosluktan ders alacagim da evde biraz kendim deneyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fransızca çok zor ya. ben nedense direkt ingilizce gibi düşünmüşüm, okumadım herhalde op'u. imkanın varsa güzel kursuna git, kursta bile öğrenmek son derece zor hehe. evde tek başına çabalar, biraz ilerlersin ama istediğin seviyeye gelmen çok zor. set konusunda kız arkadaşıma sorabilirim ama senin istediğin tür bir şey tavsiye edebileceğini zannetmiyorum sonuçta o da üniversitede öğrendi (gs mezunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ispanyolca çalıştım mesela ben kendim, web sitesi, kitap, videolar falan...orta seviyenin biraz altındayım şuanda konuşuyorum çat pat, yaza yaza çalış mesela, önce biraz basit gramer öğreneceğin setler al, ordaki gramerin yapısını fiil çekimlerini yaz...sonra paragraflar yazmaya başla, ondan sonra daha kompozisyon havasına gir..Fransızca ispanyolcayla nerdeyse aynı, tek fark okunuş sıkıntı.Fransızca için bir site vardı,evdeki bilgisayarda sık kullanlara eklemiştim, akşam buraya da koyarım orda her kelimenin okunuşunu söylüyor sesli olarak, çok hoş bir siteydi ordan yararlanırsın, özetle bence evde öğrenilir,kursa gitmene gerek yok, basit seviye öğrendikten sonra da o ülkeye gitsen, 1 sene gideceğin kurs yerine 2 ayda geliştirisin, tabi temelin olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bingildak said: fransızca çok zor ya. ben nedense direkt ingilizce gibi düşünmüşüm, okumadım herhalde op'u. imkanın varsa güzel kursuna git, kursta bile öğrenmek son derece zor hehe. evde tek başına çabalar, biraz ilerlersin ama istediğin seviyeye gelmen çok zor. set konusunda kız arkadaşıma sorabilirim ama senin istediğin tür bir şey tavsiye edebileceğini zannetmiyorum sonuçta o da üniversitede öğrendi (gs mezunu) bir sor bakalim abi...cok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ne kadar zaman ayıracağına, azim göstereceğine bağlı. bir de dilin ne kadar zor olduğuna. misal fransızca için kendi kendine yetersin kasarsan. ama o disiplini solo yakalayamam diyorsan konsoloslukta ortaokul çocuğu muamelesi seni bekler sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 trollfree konu. hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben iki üç gün önce manyak gibi japonca ve rusça öğrenmeye kalktım(aynı anda). hiragana ve katakana harfleri falan çizdim. açtım youtubeu mama kot rus alfabesi falan kastım. en kötü alfabelerini öğrenir bırakırım. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 türklere fransızca ne lan ırkçı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 mama kot rus alfabesi ne mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 @ren japonca öğrenceksen şu kızı tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=RABa1r2BGwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayrıca rosetta stone turistik gezi için bi ülkeye gideceksen çat çut derdini anlatmak için, gramer falan yok resmen. yani dili ogrenmek istiyorsan bulaşma rosetta stone'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 o videolarla japonca öğrenecem diye yola çıkarsan o eller nasır olur mouse kullanamaz hale gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dil dile değmeden dil öğrenilmez, ingilizce konuşan kız bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bir aya kuranı japonca okurum ben böyle mama anne kot kedi mesela r harfi P ile yazılıyormuş rusçada. ve rrrrrr diye bastıra bastıra okunuyor. hani tarrak gibi. şimdi siz bana inanmadınız değil mi. http://masterrussian.com/media/audio/mp3/r.mp3 ingilizler buna dilini döndüremiyorlar ağlıyorlar mesela ahahaha. http://masterrussian.net/f13/rolling-%D1%80-r-sound-important-not-18556/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 banada almanca taktikleri verin reyizler loch ich loch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sibel kekilli videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 pontipati said: @ren japonca öğrenceksen şu kızı tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=RABa1r2BGwQ ya var ya kami sama razı olsun ya. kanji de değil galiba karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 GONDARCENGIZ said: banada almanca taktikleri verin reyizler loch ich loch http://www.youtube.com/watch?v=GxnKFg0BKgc bol bol rep + büyük alamancı zinciri lyrics Sie liegt in meinen Armen She's lying in my arms Ich kann es nicht ertragen. I cannot stand it Es war ihr allerletztes Wort: It was the last word she said: ,,Ich Liebe Dich!", "I love you!" dann ging sie fort. then she went away. Es war unser erster Streit, It was the very first quarrel we had, ein Stich in meinem Herz, dann war sie weg... a stab inside my heart, then she was gone. Diesmal ging ich viel zu weit, This time I went much too far, ohne sie - dachte ich - es würde gehen, without her - that's what I thought - it could work out. doch ich blieb zu stur Yet I remained stubborn denn ich war enttäuscht because I was disappointed Unser Liebesschwur ... ohh Our vow of love Doch ich brauche dich But I do need you Denn ich brauche dich Because I depend on you Denn ich liebe dich... since I love you ... Nur dich ... only you [refrain] ... Wir wollten uns sehn, We wanted to meet again, darüber reden to talk about the reason warum wir uns nicht verstehen (nicht verstehen) why we do not get around with each other Was müssten wir ändern? What would we have to change? Wir wollten etwas finden We wanted to find something damit wir uns wieder binden, to make ourselves recommit doch es wurde zum streit, but we just went into argument wir warn nicht bereit we were not prepared du rastest [rastetest?] aus, ranntest raus you flew off the handle, and ran outside the room du schriest:,,Es ist endgültig Aus!" ..aus you shouted: "IT'S OVER! FOR GOOD!" Du standst einfach auf, you just stood up du liefst einfach los you just started running away und ich sah es nicht. Oh no and I did not even watch. Und in deinem Lauf war ich daran schuld, And while you were running, it was my fault dass du es nicht mehr sahst for not realizing that you did not see it anymore Und ich bete zum Herrn, And I pray to the Lord, dass er mich zu sich nimmt, begging him to take me at his side, dass ich bei dir bin, just to be with you, damit wir wieder vereint sind to have us unified again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Eğer evde bir dil öğreniliyorsa ve münkünse böyle bişey, ben onca sene boşuna dirsek çürütmüşüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şunu koyan olmamış oley :) http://www.youtube.com/watch?v=FOiXtWcQ8GI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çoook vaktin varsa sadece öğrenmek istediğin dile ait videolar filmler tv filan izleerek de öğrenebilirsin aslında. bebeklerin dil öğrenme şekli gibi bişiy. 6 ay boyunca adamların konuştuğu dili duyup sen de aynısını kendi ağzından söyle yavaş yavaş alışırsın konuşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Memrise, duolingo, assimil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 3 ayda sadece konuşacak seviyede kendi kendine Japonca öğrenilebilir lafıan denk geldim geçenlerde. Kilit nokta sadece konuşacak seviye ama dikkat, alfabeye dair birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar