Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu adam dünya üzerinde dolaştıkça satanizm matanizm olmaz! MEDYUM ALİ DEĞERMENCİ![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseRa_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Aralık 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ahaha o bakış nedır haha[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Allahım bu ne karizmadır bu ne şekil bakıştır.Vurudum ben bu adama :D[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 boyunsuzları hiç sevmem bebek...[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ahaha ak büyü,kara büyü :) Adam aşmış kardes ne diim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 GnomE... :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 zuahahah bizim dincide metal müziği bir din olarak görüo herhalde Metale inanlar satanizme inanlar hepsi cehennemde yanıcak fln dedi ben yerlerde tabi[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: lord_elvyn, 26 Aralık 2004 01:05 tarihinde demiş ki: boyunsuzları hiç sevmem bebek... elyvn izin aldınmı :D resimleri aldıgın yerde izin almadan yayınlamayın fln dio sonra seni carpmasın dikkat et:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İnsanların kusurlarıyla alay etmek doğru deyil bence.Kusursuz kimse yoktur..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yorumsuz *ben de daha denemedim* http://www.wootang.net/backmask/classicrock.html[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: LoMBaK, 26 Aralık 2004 01:22 tarihinde demiş ki: zuahahah bizim dincide metal müziği bir din olarak görüo herhalde Metale inanlar satanizme inanlar hepsi cehennemde yanıcak fln dedi ben yerlerde tabi hoca: neye inanıyorsun yavrucum. -metale hocam. -peki söyle bakalım 1 kilo metal mi... -hocam bırakın bu ayakları. -peyin of salveyşının yeni albümü çıkmış dinledin mi bre kafir.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 madonna dinlicem ben hemen[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hepsine kafam girsin ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yahu gecen hafta sadettin teksoy un su mistik programını izleyip de,ülkücü bıyıklı,slipknot a tapan satanisti gören varmı?!adamlar pentagram cizememisler mumla,yahudi yıldızı cizmisler.:) herkes bildigi isi yapsa keske:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eheh gördüm onu ben de :) elde balta, pala bıyık filan. süfer :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu pentagram bu da israel star[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu tersden dınleme olayı nasıl moluyo nasıl dınlıcez mesala bende wınamp war nasıl tersden dınlıycem mhotel calıfornıayı bırı solesınde bızde bakalım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yukarda lİnk verdim bazı şarkıların tam sözü geçen yerlerin tersleri var[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mesajhın ilk kısmındaki mp3 ü tersten okuma kısmına kadar okudum sadece yuh diyorum! oeh diyorum bu kadar çarpıtılmaz diyorum dahada bişey diyemiyorum :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 onlar olmasada nasil egleniriz diorsunuzda satanist donemlerinin patladigi donemde sirf siyah giyiniyoruz die butun kemanciyi iceri almishlardi bi gece ... pek eglenceli deildi acikcasi (aslina bakarsaniz nezarethande muhabbet guzeldi herkes ayni kafadandi kafalarda guzeldi )... sabahta serbest biraktilar ama gecenin en komik yani da metal esyalari birakirken cikan kupeler yuzukler piercing ler vs ler bi masanin ustunu kaplamishti... bu kafayla devam edilirse yakinda muebbet hapsede atarlar kafalarina estiklerinde tipini begenmediklerini[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id Nebula - Daywalker Uthmatar DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! [Bu mesaj Uthmatar tarafından 26 Aralık 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu zıhnıyet boyle dewam ederse tipi bozuk olanı bırak degısık hareket eden ınsanları bıle içerı tıkarlar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: lord_elvyn, 26 Aralık 2004 13:36 tarihinde demiş ki: bu da israel star biz ona halk arasında hexagram diyoruz :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 16:38 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 26 Aralık 2004 13:36 tarihinde demiş ki: bu da israel star biz ona halk arasında hexagram diyoruz :) Kusra bakmayın,latince anca 5 e kadar sayabiliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ne hareketi dusunenleri bile iceri tıkıyolar[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar çok çeşitliliktir her çeşidi güzel yapan. İşte bunu anlamayan yobazlar bunlar... Ben açıkçası halk müziği dinlerim, klasik de dinlerim metalci ya da rock çı bir tarzım yoktur ama çok fazla arkadaşım vardır. Ve oturup eğlenecek çok şey buluruz. Bir farkımız yok bana kalırsa özgürlüktür ortak düşüncemiz. Herkes istediğini dinler,giyer. Ancak işte kompleks sahibi yok olmakta olan bağnaz düşünceler bunu engeller. Kereste ocağı lafına da koptum :D Bende geçenlerde 4 kişi tarafından küfür yedim uzun saçlıyım diye metroda birini biraz patakladım diğerlerini amcalar tuttu. Öhehe böyle mal bir yazı için fazla konuştum ama siz asıl güzelliği kaçırmışsınız[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.Hordish MannerI kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar