Sequo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben noyzuranın çok faydasını gördüm. Bir bayan arkadaşa verdim bonsai yi. Kız bayıldı direk. Öldü sandım. Yakın arkadaşımdı ilişki falan yok aklınıza bişey gelmesin. Eşimde yanımdaydı çünkü. Kocasıyla problemleri vardı unutmak istedi. Resmen bayıldı yatağa taşıdık üzerini örttük. Direk noyanı aradım. Düzelme taktiklerini o verdi 20 dk de ayağa kaldırdım kızı. Saolsun var olsun. Noyan kimseyi kullanmaya yöneltmez her defasında da keşke kullanmasaydınız dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dokunmasan zaten 20 dk sonra ayağa kendi kalkardı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi zaten bu işlere bulaşmamış adamlar ve hatunlar kesinlikle bulaşmasın.Yani onların yanında bunun muhabbetini yapıp can çektirmeyede gerek yok.Çok yaşadım o hatayı,metuda okuyanlar geliyo istanbula herifin arkadaşları adam öldü bayıldı bişey olursa ben uğraşmam diyip evden kaçıyodu sdkgksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kadınlara vermiycen abi bu tur şeyleri. alkolu bile kaçırtmayacaksın. sonra bilinçaltları ortaya çıkıyo, üstüne bile atlayabiliyolar. ne arkadaşlıklar bozuldu zamanında amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Forum komple icici cikti... Sizi saglikli yasama ve spor bolumune davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 jamaica extreme gold'dan sadece iki nefes. tuzladan bostancı ışıklara kadar hiçbişey hatırlamıyorum. sol şerit dipgaz gelmişim iki el kilit direksiyonda hiçbir hareket yok. bostancı ışıklarda caddeye doğru girerken isparkın dönüş göbeğinde soldan bi araç gelmiş yanıma DAT etti kornaya bastı orda patladı benim flaş. oha nerdeyiz lan biz dedim. kafa yapan maddenin her türlüsüne karşı saygım var ama jamaica yada diğer kimyasal türevleri. sakın abi. bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi sana bişey diyim mi, 95 kilo 16 yaşından beri spor yapan adamlarla 3-4 yıl geçirdim kuel ortamında.En çok spor yapanlar kovalıyo asodfaskfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 GONDARCENGIZ said: abi zaten bu işlere bulaşmamış adamlar ve hatunlar kesinlikle bulaşmasın.Yani onların yanında bunun muhabbetini yapıp can çektirmeyede gerek yok.Çok yaşadım o hatayı,metuda okuyanlar geliyo istanbula herifin arkadaşları adam öldü bayıldı bişey olursa ben uğraşmam diyip evden kaçıyodu sdkgksdg Hacı şöyle oldu evde oturuyoruz benim hanımla arkadaşı 1 şişe tekila falan içtiler ben eşlik etmedim steroid muhabbetine. Saat gece 12 falandı işte hanımın arkadaşı ot denemek istiyorum falan demiş. Bana söylediler bir kaç whatsapp yazışması ile buldum. Şöförü gönderdim aldı getirdi. Adam bana normal ot yok ama bonsai var uyarmı dedi. Ben o nasıl bişey dedim. Abi kimyasallı ot tırnağın yarısı kadar sigaranın ucuna koyuyorsun çekiyor bitiyor dedi. Tamam dedim bonsai ile o gün tanıştım işte. Sonrada diğer maceralar ve tövbe etmem. Yoksa bilipte alan bir insan değilim. Safım bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Black_Hand said: Sizi saglikli yasama ve spor bolumune davet ediyorum. abi otunu da çekeceksin sporunu da yapacaksın. hayatı boyunca diyet yapmış kadınla birlikte olmayacaksın ama mankenlere sulanacaksın. hayat tezatlarda gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 en son beşiktaşta 17-18 yaşlarında bi genç öldü bunun yüzünden. basketbolcuydu galiba cocuk. arkadaşları öldüğünü anlayınca bırakıp kaçmaya çalışırken yakalanmışlar felan. sporcu adam ekstra uzak durur dersin ama niyeyse var bi bokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 totem knkam gelmiş napısın marık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sequo said: Emekleye emekleye muz yemeye gittim. adam zengin ne koko alemleri yapiyordur hatunlarla diye dusunurken karsimiza cikana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 askosafksafopkfas >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Popeye said: Sequo said: Emekleye emekleye muz yemeye gittim. adam zengin ne koko alemleri yapiyordur hatunlarla diye dusunurken karsimiza cikana bak. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Popeye said: Sequo said: Emekleye emekleye muz yemeye gittim. adam zengin ne koko alemleri yapiyordur hatunlarla diye dusunurken karsimiza cikana bak. ahahh hiç denemedim denemem de:) Kendi halinde spor araba merakı olan mal zenginlerdenim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 uyuşturucunun sonu yok olm. ne zenginleri tüketti amk. beyin gittikten sonra zenginliğin bi anlamı kalmıyo. zaten zenginlik de kalmıyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ama sequnun yerinde olsam kok kolyem falan olur,her mekanda çekerim öyle gezerim,para olduktan sonra koy tötüne rahman gitsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hacı sende hem nalına vuruyon hem mıhına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yada direk çiftlik hacı,ata falan binerim o kafayla askfoaksfoasfko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 GONDARCENGIZ said: totem knkam gelmiş napısın marık ooo kankam dönmüş.. sen yokken boğazımdan bir tek tantuni bile geçmedi hafız.. butun tantuni porsiyonlarını yarıya indirdim ülkedeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 offf baya eğlendim arkadaşlar herşeyi ciddiye almayın, eğer ciddiye alan olduysa yani. lise yıllarına bir gönderme yapmıştım. sequo'ya çok ciddi güldüm yanlız. gözümün önüne geldi böyle yakın bir arkadaşlarla* kova yaparken biri yerde emekleyerek muz yiyor falan etrafta muz kabukları kenarda büzüşmüş biri falan. adsasdadsads (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fsaokasf @totem silkin saolsun knk,tam ekmek tantuni yiyebilirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şu maddeleri içmeyin, içirin olm herşeyi ben mi söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nuri alço gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar