Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonzai Lobisi

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Ben noyzuranın çok faydasını gördüm. Bir bayan arkadaşa verdim bonsai yi.

Kız bayıldı direk. Öldü sandım. Yakın arkadaşımdı ilişki falan yok aklınıza bişey gelmesin.

Eşimde yanımdaydı çünkü. Kocasıyla problemleri vardı unutmak istedi.

Resmen bayıldı yatağa taşıdık üzerini örttük. Direk noyanı aradım. Düzelme taktiklerini o verdi 20 dk de ayağa kaldırdım kızı.

Saolsun var olsun. Noyan kimseyi kullanmaya yöneltmez her defasında da keşke kullanmasaydınız dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten bu işlere bulaşmamış adamlar ve hatunlar kesinlikle bulaşmasın.Yani onların yanında bunun muhabbetini yapıp can çektirmeyede gerek yok.Çok yaşadım o hatayı,metuda okuyanlar geliyo istanbula herifin arkadaşları adam öldü bayıldı bişey olursa ben uğraşmam diyip evden kaçıyodu sdkgksdg
Sosyal ağlarda paylaş

jamaica extreme gold'dan sadece iki nefes. tuzladan bostancı ışıklara kadar hiçbişey hatırlamıyorum. sol şerit dipgaz gelmişim iki el kilit direksiyonda hiçbir hareket yok. bostancı ışıklarda caddeye doğru girerken isparkın dönüş göbeğinde soldan bi araç gelmiş yanıma DAT etti kornaya bastı orda patladı benim flaş. oha nerdeyiz lan biz dedim.

kafa yapan maddenin her türlüsüne karşı saygım var ama jamaica yada diğer kimyasal türevleri. sakın abi. bulaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

abi zaten bu işlere bulaşmamış adamlar ve hatunlar kesinlikle bulaşmasın.Yani onların yanında bunun muhabbetini yapıp can çektirmeyede gerek yok.Çok yaşadım o hatayı,metuda okuyanlar geliyo istanbula herifin arkadaşları adam öldü bayıldı bişey olursa ben uğraşmam diyip evden kaçıyodu sdkgksdg

Hacı şöyle oldu evde oturuyoruz benim hanımla arkadaşı 1 şişe tekila falan içtiler ben eşlik etmedim steroid muhabbetine.

Saat gece 12 falandı işte hanımın arkadaşı ot denemek istiyorum falan demiş.

Bana söylediler bir kaç whatsapp yazışması ile buldum. Şöförü gönderdim aldı getirdi.

Adam bana normal ot yok ama bonsai var uyarmı dedi. Ben o nasıl bişey dedim. Abi kimyasallı ot tırnağın yarısı kadar sigaranın ucuna koyuyorsun çekiyor bitiyor dedi.

Tamam dedim bonsai ile o gün tanıştım işte.

Sonrada diğer maceralar ve tövbe etmem.

Yoksa bilipte alan bir insan değilim. Safım bu konularda.
Sosyal ağlarda paylaş

offf baya eğlendim

arkadaşlar herşeyi ciddiye almayın, eğer ciddiye alan olduysa yani. lise yıllarına bir gönderme yapmıştım.

sequo'ya çok ciddi güldüm yanlız. gözümün önüne geldi böyle yakın bir arkadaşlarla* kova yaparken biri yerde emekleyerek muz yiyor falan etrafta muz kabukları kenarda büzüşmüş biri falan. adsasdadsads

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...