DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar sizinle bir tecrübemi paylaşmak istedim. Askere başladığınızda şafağınız kaç ise bitireceğiniz zamanda aynı uzunlukta geliyor. Yani bu askerlik sanki hiç azalmıyor. 38 günüm kaldı ama hala geçmiyor ve çok geliyor. Neyse Şubatta dünyaya geri döneceğim. Umarım ozaman rahat rahat 'Oh be bitti sonunda.' diyebileceğim.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kolay gelsin ne diyeyim bizimde başımıza gelecek heh[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Elinden geleni ardına koyma. Başınıza gelmesin böyle şeyler hiç zevkli değil ya. 4 Senelik bitirin 5 ay yapın gidin yani.[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 valla abim askere gitmemek icin 113 kilo oldu boy ve kilo farkı aştı işte şimdi gitmedi askere 1 sene sonra çürük raporu veriyorlar[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yani tamam askerlik zorda askerden kaçmak içinde böyle yollara başvurmak nekadar doğru acaba.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 1 sene sonra curuk raporu vermiyorlar . abin 3 sene daha muayneye gidecek . 3 sene formunu korursa o zaman gitmeyecek.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Beyler şunu söyliyeyim çürük iyi birşey değil 4 sene oku kısa dönem yap daha iyi[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Çürük raporu veriyorlar ama her 2 veya 3 senede bir kontrole gidip çürük raporu alması lazım. Yani 1 kere alınca bitmiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bitirde gel tertip..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kolay gelsin en kısa zamanda aramıza donmen dilegiyle...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Biter biter Şafak : 57[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Çürük raporu için boy kilo farkı kaç olmalı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben kısa dönem erli istemiom :) uzun dönem yedek subaylık yapmayı tercih ederim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Hadı hayırlısı be az kalmıs sayılı gun cabuk gecer[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 az kalmış az, dayan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Az kalmış senin ya gitmemiş olupta martta gidicek olanlar :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Az kalmış ya. Çok zor gerçekten, gerçi yaşamadan bilinemez, duyduklarıma göre söylüyorum. Hele şu üniv. bitsin, master sırasında çift vatandaşlık tarzı bir şey yapabilirsem kurtulurum askerlikten ve çok da iyi olur yani. Aslında mantık yanlış. Orduya zorunlu hizmet hadi bir yere kadar (ki bence profesyonel askerliğe geçmemiz lazım) ama ben bilgisayar mühendisiyim, bana 3 ay acemi eğitimi vermenin amacı nedir? Al beni Ankara'da genelkurmay'a, yapayım paşa paşa askerliğimi. Savaşlar sadece silahla yapılmıyor ki artık. Bunun iletişimi var, istihbaratı var...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yahu dogru dıosun ama Elektronık Muh. olan arkadasıma televızyon açma kapama işini wermıslerdı yanı boyle komık seylerde oluyor..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Az kalmış.Bu kdr beklemişsin 38 gün hemen geçer :) Kolay gelsin :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 gel tezkere .[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB
Öne çıkan mesajlar