Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 1. - houston we have a problem - nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerini. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra. 2. - houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. 3. - houston.. - evet? - deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey. 4. - lpg gazi bitti amirim ne yapalim - yörüngeye otur allahin mali... 5. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya. - evet canim vardi, burda yaziyo raporda. - hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canim.. ben ariyorum konsolosu. 6. - hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor? - ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor - haa iyi. killanmayalim yani? - yok devam edin siz. 7. - Houston, geminin tamponu dustu galiba 8. - houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi, egitimlere katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. - let it go. 9. - huztin, hoca ben bu masturbasyon kabina yetisemeden patladim. geminin her tarafinda afedersin bizim tohumlar ucusuyo. nasi halledicez bu isi? - ee sey.. sari alarma geciyoruz arkadaslar. 10. - hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? - apollo 31, onaylandi. - ba mina koym teknolojiye bak bee. 11. - houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. 12. - houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. - orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? - evet goruyorum. - o dugme sana girsin. ahahah 13. - houston, fener maci kac kac? 14. - hauston.. - buyur - nuriyeye yollasak mi bi telsiz be. hadi aabi be - bu yukseklikten imkansiz - allahindan gorursun isallah 15. - aro aro, arkadas ariyorum arkadassss. - apollo napiyosun? - buluruz belki kafa dengi biri sizden hayir yok. 16. - houston, ben annemi isterim üeeüeü.. - anlasilmadi apollo, telsiz hatlarinda bir sorun var. 17. - apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? - mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. - karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. - delikanli adama bi sey olmaz. 18. - hauston, cekirdekleri nereye atayim - sagda bi bo$luk var - oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi it oglu it 20. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? - anlasilmadi kasif 12.. - yok abi hasim diil.. Sevki ben.. hani tanismistik kokteylde.. - ne diyosun kardesim ? - oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, raketvar.. ayip valla.. - cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim.. 21. - houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var. - gemi gidiyor mu genc? - onaylandi houston. - devam et o zaman devaaam. 24. - yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen? - hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz. - dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin. - ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de bizi. olmuyo boyle. 25. - albay remzi burda ne ariyorsunuz geminin kaptani sizsiniz, birazdan kalkicak gemi acele edin. - ben binmeden kalkar mi be guzelim o? kendin dedin bak kaptansin diye. sen bana ordan bi parlement kap gel. hadi canim. 26. - houston, usta telefon cekmiyo mu burda hatuna msg aticaktim soz vermistim. - olumsuz apollo. - ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo oyle. ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayip yani. 27. - alo hüston. kible ne tarafta kaliyo simdi ? 28. - yuzbasi volkan ne yapiyorsunuz!!?? - cam aciyorum abi sicak oldu cok burasi - cam actiginizda basinctan olusan girdap molekullerinize ayrilmaniza neden olabilir. - haaa dogru. 29. - hüztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu. zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak. - hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik zaman kirilmasi olurdu. - baba neyi kirdiysak oderdik parasini. simdi kesin olmuyor mu o olay? - olumsuz. 30. - alow huston sorun var - ulan bi de sorun cikarmayin adam olun delikanli olun bes dakka gene ne var? - tuvalet tikandi bi vidanjor - nasi yani? - ahmet abi, allah seni inandirsin naa bole kol gibi... hani... kabizmista... - (dan) - huston... - bu gorevli arkadas kendisini vurdu, yerine bi baskasi gelecek uc yil bekleyin lutfen! 31. - huztin gezegen kesfettik - konumunuzu bildirin - sorun su ki konumumuzun neresi oldugunu bilmiyoruz... o yuzden kesfettigimizi dusunuyoruz zaten - hmmm 33. - houston bir problemimiz war - o zaman hepberaber tekrar edin essedüenna ilahe.... 34. - houston? - sole guzelim? - guzelim diyen dillerini yirim ben senin! - demiyim su halde.. 35. - huztin? - (saskinlik ifadesi)soyle? - hamdi abinin koltugunda bi maymun oturuyo? ne is? - seni yanlis gemiye bindirmisiz.. aptes aldinmi cenabet gitme obur tarafa sen? - ... 36. - huztin.. sanirim kaybolduk.. ayni yildizin etrafindan 4. kez g
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu topic önceden açılmış nit topiic 3.ye açılıo[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu balon patlayana kadar böyle hatalar olur tabii...tabiii tabiii...dimi sayın kendim...
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: LoMBaK, 26 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: bu topic önceden açılmış nit topiic 3.ye açılıo açmadan önce arama yaptım.Bulamadı ne yapabilirdim?
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Doktor bu ne? Prawler değil? Phewler hmm[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Mix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 garbage pls...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben güldüm gerisini pek takmıyorum:)Ama kurallarada uymak lazım dabe yoksa burası Dingonun ağırına döner wallah..
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=490 http://forum.paticik.com/view.php?id=27885 http://forum.paticik.com/view.php?id=67257 http://forum.paticik.com/view.php?id=15079 http://forum.paticik.com/view.php?id=74571 Dahada var Türkler uzay yada Uzay dire aratmadınmı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
wook Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 anlayış...anlayış...anlayış...arkadaşlar herkes böle hatalar yapabilir[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 muhahahah koptumm[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: TooRan, 26 Aralık 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Bu balon patlayana kadar böyle hatalar olur tabii...tabiii tabiii...dimi sayın kendim... lol ;)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 26 Aralık 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Been there done that[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 garbage olunmaz garbage dogulur!
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: wook, 26 Aralık 2004 13:00 tarihinde demiş ki: anlayış...anlayış...anlayış...arkadaşlar herkes böle hatalar yapabilir kesinlikle. +1[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bi insan bu kadarda ezilmezki be kardeş :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Furuuuuuuun![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 daha balonuda patlamamı$ garibim oldurdunuz adamı =P[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ezmeliyim, egolarımı tatmin etmeliyim! hurrah![signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahah saeros..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahuashhsudhad[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Saeros, 26 Aralık 2004 14:42 tarihinde demiş ki: ezmeliyim, egolarımı tatmin etmeliyim! hurrah! Heaaa..!!?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+astronot+ve+houston+replikleri[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 e helal olsun bi hata yaptık direk öldürdünüz.Banlayın bari kurtulun bune ya ortam güsel die geldik yaptıklarınıza bak.helal olsun.
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Phewler takma yeni gelen herkese yapılır :) Şaka olsun die takılıo millet :P Bu arada dün zagada medyum bi adam çıktı adam dio ki türkiye 2005te uaya gidicek fln dio yarıldım artık okan bayulgen öle bi dalga geçti ki :) (ne alakaysa :p)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar