Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 1. - houston we have a problem - nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerini. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra. 2. - houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. 3. - houston.. - evet? - deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey. 4. - lpg gazi bitti amirim ne yapalim - yörüngeye otur allahin mali... 5. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya. - evet canim vardi, burda yaziyo raporda. - hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canim.. ben ariyorum konsolosu. 6. - hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor? - ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor - haa iyi. killanmayalim yani? - yok devam edin siz. 7. - Houston, geminin tamponu dustu galiba 8. - houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi, egitimlere katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. - let it go. 9. - huztin, hoca ben bu masturbasyon kabina yetisemeden patladim. geminin her tarafinda afedersin bizim tohumlar ucusuyo. nasi halledicez bu isi? - ee sey.. sari alarma geciyoruz arkadaslar. 10. - hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? - apollo 31, onaylandi. - ba mina koym teknolojiye bak bee. 11. - houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. 12. - houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. - orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? - evet goruyorum. - o dugme sana girsin. ahahah 13. - houston, fener maci kac kac? 14. - hauston.. - buyur - nuriyeye yollasak mi bi telsiz be. hadi aabi be - bu yukseklikten imkansiz - allahindan gorursun isallah 15. - aro aro, arkadas ariyorum arkadassss. - apollo napiyosun? - buluruz belki kafa dengi biri sizden hayir yok. 16. - houston, ben annemi isterim üeeüeü.. - anlasilmadi apollo, telsiz hatlarinda bir sorun var. 17. - apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? - mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. - karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. - delikanli adama bi sey olmaz. 18. - hauston, cekirdekleri nereye atayim - sagda bi bo$luk var - oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi it oglu it 20. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? - anlasilmadi kasif 12.. - yok abi hasim diil.. Sevki ben.. hani tanismistik kokteylde.. - ne diyosun kardesim ? - oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, raketvar.. ayip valla.. - cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim.. 21. - houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var. - gemi gidiyor mu genc? - onaylandi houston. - devam et o zaman devaaam. 24. - yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen? - hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz. - dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin. - ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de bizi. olmuyo boyle. 25. - albay remzi burda ne ariyorsunuz geminin kaptani sizsiniz, birazdan kalkicak gemi acele edin. - ben binmeden kalkar mi be guzelim o? kendin dedin bak kaptansin diye. sen bana ordan bi parlement kap gel. hadi canim. 26. - houston, usta telefon cekmiyo mu burda hatuna msg aticaktim soz vermistim. - olumsuz apollo. - ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo oyle. ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayip yani. 27. - alo hüston. kible ne tarafta kaliyo simdi ? 28. - yuzbasi volkan ne yapiyorsunuz!!?? - cam aciyorum abi sicak oldu cok burasi - cam actiginizda basinctan olusan girdap molekullerinize ayrilmaniza neden olabilir. - haaa dogru. 29. - hüztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu. zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak. - hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik zaman kirilmasi olurdu. - baba neyi kirdiysak oderdik parasini. simdi kesin olmuyor mu o olay? - olumsuz. 30. - alow huston sorun var - ulan bi de sorun cikarmayin adam olun delikanli olun bes dakka gene ne var? - tuvalet tikandi bi vidanjor - nasi yani? - ahmet abi, allah seni inandirsin naa bole kol gibi... hani... kabizmista... - (dan) - huston... - bu gorevli arkadas kendisini vurdu, yerine bi baskasi gelecek uc yil bekleyin lutfen! 31. - huztin gezegen kesfettik - konumunuzu bildirin - sorun su ki konumumuzun neresi oldugunu bilmiyoruz... o yuzden kesfettigimizi dusunuyoruz zaten - hmmm 33. - houston bir problemimiz war - o zaman hepberaber tekrar edin essedüenna ilahe.... 34. - houston? - sole guzelim? - guzelim diyen dillerini yirim ben senin! - demiyim su halde.. 35. - huztin? - (saskinlik ifadesi)soyle? - hamdi abinin koltugunda bi maymun oturuyo? ne is? - seni yanlis gemiye bindirmisiz.. aptes aldinmi cenabet gitme obur tarafa sen? - ... 36. - huztin.. sanirim kaybolduk.. ayni yildizin etrafindan 4. kez g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu topic önceden açılmış nit topiic 3.ye açılıo[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu balon patlayana kadar böyle hatalar olur tabii...tabiii tabiii...dimi sayın kendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: LoMBaK, 26 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: bu topic önceden açılmış nit topiic 3.ye açılıo açmadan önce arama yaptım.Bulamadı ne yapabilirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Doktor bu ne? Prawler değil? Phewler hmm[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 garbage pls...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben güldüm gerisini pek takmıyorum:)Ama kurallarada uymak lazım dabe yoksa burası Dingonun ağırına döner wallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=490 http://forum.paticik.com/view.php?id=27885 http://forum.paticik.com/view.php?id=67257 http://forum.paticik.com/view.php?id=15079 http://forum.paticik.com/view.php?id=74571 Dahada var Türkler uzay yada Uzay dire aratmadınmı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 anlayış...anlayış...anlayış...arkadaşlar herkes böle hatalar yapabilir[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 muhahahah koptumm[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: TooRan, 26 Aralık 2004 11:59 tarihinde demiş ki: Bu balon patlayana kadar böyle hatalar olur tabii...tabiii tabiii...dimi sayın kendim... lol ;)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 26 Aralık 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Been there done that[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 garbage olunmaz garbage dogulur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: wook, 26 Aralık 2004 13:00 tarihinde demiş ki: anlayış...anlayış...anlayış...arkadaşlar herkes böle hatalar yapabilir kesinlikle. +1[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bi insan bu kadarda ezilmezki be kardeş :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Furuuuuuuun![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 daha balonuda patlamamı$ garibim oldurdunuz adamı =P[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ezmeliyim, egolarımı tatmin etmeliyim! hurrah![signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahah saeros..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahuashhsudhad[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Saeros, 26 Aralık 2004 14:42 tarihinde demiş ki: ezmeliyim, egolarımı tatmin etmeliyim! hurrah! Heaaa..!!?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+astronot+ve+houston+replikleri[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 e helal olsun bi hata yaptık direk öldürdünüz.Banlayın bari kurtulun bune ya ortam güsel die geldik yaptıklarınıza bak.helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Phewler takma yeni gelen herkese yapılır :) Şaka olsun die takılıo millet :P Bu arada dün zagada medyum bi adam çıktı adam dio ki türkiye 2005te uaya gidicek fln dio yarıldım artık okan bayulgen öle bi dalga geçti ki :) (ne alakaysa :p)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar