matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kendimiz yaptik diye demiyorum cok eglenceli oldu :) paylasmak istedim :) https://apps.facebook.com/lj-metro-macerasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi oyun baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oynamak için önce sayfayı beğenmelisin diyince kapattım ya. güzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oynamadım ama kesin güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 imamizer said: oynamak için önce sayfayı beğenmelisin diyince kapattım ya. güzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 imamizer said: oynamak için önce sayfayı beğenmelisin diyince kapattım ya. güzel miydi? yalan beyler inanmayın tıklayınca imam plays this yazısı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kaça yapıldı bu sorması ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Oyunu oynanmayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oynadım ben pixel oyunları seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 adamlar müşterisi için yapmış. Tabiki amaç sayfa beğendirmek arkadaş sizde :) beğen sonra git iptal et. Ne kadar zor olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 beğenmeden girsek baksak, beğendik mi karar versek, ne kadar zor olabilir ki? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sende biliyorsun ki beğenmeyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 youtube izledim ne verecem bilgimi sora bırakmıyorlar bidaha müşteri istemiş yapmışlar işte, oyun değil, klavye ile hareket ettirilebilen adam içerikli reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oyunu merak ettim bi de kaça yaptırdıklarını. piyasası ne onu kestirebileydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 :) oyunun amaci old school olmasi birazda lumberjack man karakteri tamamen old school konumlandirildi(biz yapmadik(alameti fabrika) oyun editor u vs yazdik aslinda bayag emek verildi insallah bir ara paylasirim opn source olur ne yazikki like edilmesi gerekiyor ama oyun bayag tuttu 2 gunde 10,000 kisiyi gectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ben okuldaki game testinglere gidiyorum, dediğim ilk şey gameplay ile ilgili oluyor. Gameplay geliştirmek zorunda değil kimse ama oyun yaptık derseniz benimki gibi sinir bozucu feedback gelir eheh. Oyunu oynamak için isim, profil fotosu, doğum tarihi, cinsiyet, friend list, e-mail ve like ettiğim herşeyin listesini istiyor. Yuh ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 oyunu normal oynayıp beğenince +1 can falan hediye alınsa daha iyi olabilir. direkt beğenmek biraz itici geliyor yine de iyi şanslar bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Musteriyle oyun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kemıkıl haklı ya, ebemin nikahına kadar her bilgimi isteyen app in evine ateş yağsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sayfayı beğenince şirket para mı kazanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 afrikada aç bir çocuğa "like" gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 en güzel kız profili açıp arkadaş kasıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sirketler para vs kazanmiyor like dan sadece musterilerine yaklasiyorlar amac sadece like olsa zaten like reklamiyla cok daha rahat like alinabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 umarım müşteriniz görmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar