desertt Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Kadınlar cinsel birliktelikten sanki zevk almıyorlar gibi yani sanki sadece erkeği para için seviyor ve hayatını iyi şekilde yaşaması için, çocuk elde edip büyütmek için gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sen zevk vermiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sen zevk veremiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Soru icinde kalmis kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sen zevk verememişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 O dediğin kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 işini görücek kadını bul gerisinide sen düşünme evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 soraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yüklenmeyin olm arkadaşa. zamanla her ikiniz de zevk almayı başaracaksınız dostum. kadının doğası,anatomik yapısı erkekten çok farklı ve daha karma karışık. o yüzden cinsel ilişkide giriş bölümünü uzun tutmalısın. ne kadar uzun olacağını da partnerinle birlikte keşfedeceksiniz. yoksa öyle filmlerde ki gibi soyunup adamın üzerine atlayıp 2 dakikada zevkin doruğuna çıkan kadınlar falan yalan dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Deneyim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sorunlu sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bizim türk kızlarında var özellikle şu.afedersiniz cesedi silkiyomuş gibi hissediyo insan.utanıyolar,çekiniyolar ve kendilerine ve vücutlarına güvenleri yok çünkü.hatta çoğunda sevişirken suratını kapatma takıntısıda var.keşke hepsi ölse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ölse birbirimize mi kendincez amacın ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 panpa dur hepsi öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dünyadaki bütün kadınlar ölsün demiyorum zaten.bizim ülkedeki kezban,yetersiz karılar bitse yeterli.sonra yabancı ülkeden ihraç ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Birader nasıl insanlarla berabersiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yok şuan tuzum kuru zaten.yurt dışında yaşıyorum xD sizi düşündüğümden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.kotusozluk.com/img/2012/09/he-manin-abisi-cetin_1348098520.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sen zevk vermiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 _Rave said: dünyadaki bütün kadınlar ölsün demiyorum zaten.bizim ülkedeki kezban,yetersiz karılar bitse yeterli.sonra yabancı ülkeden ihraç ederiz. ithal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kavurma said: http://www.kotusozluk.com/img/2012/09/he-manin-abisi-cetin_1348098520.jpeg ahhahahahahah...bu ne yaaaa? bilmiyordum ben bunu?? :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 he ithal pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sen zevk veremiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 _Rave said: bizim türk kızlarında var özellikle şu.afedersiniz cesedi silkiyomuş gibi hissediyo insan.utanıyolar,çekiniyolar ve kendilerine ve vücutlarına güvenleri yok çünkü.hatta çoğunda sevişirken suratını kapatma takıntısıda var.keşke hepsi ölse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 laf olsun diye sevişen karıdan korkcan aga,çükünü koparır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar