Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar hakkında içimi kemiren soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadınlar cinsel birliktelikten sanki zevk almıyorlar gibi yani sanki sadece erkeği para için seviyor ve hayatını iyi şekilde yaşaması için, çocuk elde edip büyütmek için gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
yüklenmeyin olm arkadaşa. zamanla her ikiniz de zevk almayı başaracaksınız dostum. kadının doğası,anatomik yapısı erkekten çok farklı ve daha karma karışık. o yüzden cinsel ilişkide giriş bölümünü uzun tutmalısın. ne kadar uzun olacağını da partnerinle birlikte keşfedeceksiniz. yoksa öyle filmlerde ki gibi soyunup adamın üzerine atlayıp 2 dakikada zevkin doruğuna çıkan kadınlar falan yalan dostum.
Mesaj tarihi:
bizim türk kızlarında var özellikle şu.afedersiniz cesedi silkiyomuş gibi hissediyo insan.utanıyolar,çekiniyolar ve kendilerine ve vücutlarına güvenleri yok çünkü.hatta çoğunda sevişirken suratını kapatma takıntısıda var.keşke hepsi ölse.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

bizim türk kızlarında var özellikle şu.afedersiniz cesedi silkiyomuş gibi hissediyo insan.utanıyolar,çekiniyolar ve kendilerine ve vücutlarına güvenleri yok çünkü.hatta çoğunda sevişirken suratını kapatma takıntısıda var.keşke hepsi ölse.
  • Yeni Oluştur...