Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Plot Genre(s):Action, Comedy, School Life, Shounen, Supernatural Han Jee-Han, a normal high school student, suddenly develops a special power where his entire world is shifted into a game-like setting. He can see the power levels of people, look at the stats of a seemingly normal item, get abilities, and even level up! Follow Han Jee-Han as he discovers how to use this power, and maybe even where it came from. referans: Starkana Dünyanız aniden bir oyuna dönüşse nasıl olurdu? Level atlayıp, statlarınızı yükseltebildiğiniz bir online oyuna. The Gamer hayatı online oyuna dönüşmüş bir lise öğrencisinin maceralarını anlatıyor. Ama bir anda beliren paneller, görevler, yetenekler, insanların kafasının üzerinde yazan isim ve levelleri ve daha bir çok şey psikolojik sorunları nedeniyle gördüğü halüsinasyonlar değil sadece ona özgü bir yetenektir. Bunun sadece kendine has bir yetenek olduğunu öğrendiğinde başka doğa üstü yeteneklere sahip insanların olduğunu öğrenecektir. "Oyuncu"muzun önünde iki seçenek vardır ya her şeyi unutup normal insanlar gibi yaşayacak yada bu tehlikeli yolda yürümeye devam edecektir. Referans: Webtoontr Uzun süreden sonra shounen manhwa/manga okumaktan zevk aldım.Karakterimiz baya op ama yakında değişeceğine inanıyorum.Şuana kadar 20 bölüm çıkmış.Buyrun efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 han jee-han vs katsuragi keima REDİ FAYTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konusu güzelmiş, gerçi şu forumda post atanların %86.4 ü hayatının bir döneminde insanları health barlı filan görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ismini görünce merak etmiştim, sonra bakayım. aklıma şu gelmişti ehu: http://www.gamerthemovie.com/images/gamerNoFlash.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 çok güzel gidiyor.Takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Harika gidiyor :) Sevdim. Edit:Cidden çok iyiymiş bu. bir solukta 12 chapter bitirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bu koreliler bu işte her gün daha iyi oluyorlar ya hll T€4m. isimler biraz garip geliyor çok uzun isimleri ama çok güzel manhwa lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Masakari said: Konusu güzelmiş, gerçi şu forumda post atanların %86.4 ü hayatının bir döneminde insanları health barlı filan görmüştür. ahaha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Örümcek öldürünce exp alanınız oldu mu hiç? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 uykumda atımı çalıyorlardı bağırarak uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 vaperon said: Örümcek öldürünce exp alanınız oldu mu hiç? :D exp almayı bırak her öldürdüğün örümcek başına insectlerden gelen charm fear gibi spellere +save kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 uykumda 8aydır beklediğim legendry itemın 2. parçası düşmüştü belki gerçekten olmuştur diyip karakterime bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 harika tavsiye bi nefeste okudum 20 sini birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Worship me heaten! Tek seferde bitirdim, baya sürükleyici World God Only Knows'un RPG versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Aynen 20 bölümüde bir solukta okudum. Edit charla dolanıyo ortalıkta, dragon kill ne zaman başlayacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 21 çıkmış, oyun rpg değilde lovly dovly olsa ne olurdu diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bu kadar power boostan sonra eglenceli bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ahahaha abi... Aşırı iyi bu manwha ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ben bu chaptrri sevemedim. O kadar potansiyel, o kadar olasilik sanki zaman kazaniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Son kazandığı skill iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Harbiden son skill... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 çok iyiymiş bu yahu! hepsini bir çırpıda okudum şimdi beklemek çok bayacak :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 23 İyi gidiyor iyi. Ana konuya yavaştan geçilecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 24 Her yere gidebilir şuan da, edit char gibi dolanacak sonunda. Skill res yemesse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 25 görür görmez aklıma bu geldiydi bir baktım hemen yapmışlar heh. başka mobları farmlasın abi artık bu ne eeehsdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar