Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Eğer sigara içiyorsanız, alkol kullanıyorsanız, stresli bir hayatınız varsa, dengesiz besleniyorsanız farkında olmadan magnezyum eksikliğine maruz kalabilirsiniz. belirtileri: kas ağlarıları sık sık yaşanan kas tutulmaları göz seğirmesi kas seğirmesi dikkat bozukluğu ayrıca magnezyum eksikliği beraberinde önemli bir hayati riski beraberinde getiriyor: kalp krizi internette yaptığım ufak bir araştırmayla birlikte kalp krizi geçirenlerin tümünde magnezyum eksikliği görülmüş. yani ailede genel olarak kalp ile ilgili bir sıkıntı yaşanıyorsa özellikle dikkat edilmesi gereken bir durum.
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eczanelerde efeversan tablet olarak satılıyor. tam emin olmamakla birlikte sanırım bende de magnezyum eksikliği var ve bunu bugün fark ettim. geçen hafta sabah kalktığımda gerinirken sırtımın sağ kısmı kasıldı ve öyle kaldı. beraberinde çok büyük bir ağrıyı getiriyor; uyutmuyor ve hareket edemiyorsun. gidip yakı aldım ve bir günün sonunda geçti. dün sabah şınav çekerken bu sefer de sol kısımdaki kaslar kasıldı ve öyle kaldı. nooluyor böyle? diye vücuduma küstüm adeta. her neyse bugün de nöbetçi ezcaneye gittim ve eczaneci ile bu durumu paylaştım. yakının yanında bir de magnorm diye suya katılan tabletlerden verdi. ayrıca yaklaşık iki yıldır boynumun sağ kısmı tutuk vaziyette. ne fizik tedaviciler, ne mr cılar düzeltmek istedi de düzelmedi. böyle uzun soluklu bir problemim var ve benim aklıma gelmemişti bu şekilde bir eksiklik olabileceği. benzer problemleri yaşayanlar varsa onların da fark etmesini sağlayabilir bu konu.
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bende de hepsi var bunlarin emenike. tablet olarak aliyorum magnezyum. Duzenli kullandim yine bir gelisme olmadi
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lan ezbere mg takviyesi yapılır mı ne adamsınız :D yapmayın öyle şeyler, tüm kalp krizlerinde de mg eksikliği görülür diye bir şey yok. kadın programlarına çevirmişin bilim & teknik'i yukarda sayılan belirtiler varsa dr'a başvurun gerekli görülürse alırsınız.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 doğaldan alın magnezyumu.. Magnezyum içeren doğal gıdalar.
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Anti asit kullanıyorum o da magnezyum emilimini azaltıyor. Ama bu sorunların hiç birini yaşamadım henüz.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 haydii bunların hepsi bende var ben tembelliktendir yea deyip geçiyordum ama dur bakalım eve dönerken bakkaldan magnezyum alayım biraz
Biyik Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bu saydıklarının hepsi bende var. düzenli olarak magnezyum takviyesi alsam yeterli olur mu? yoksa doktora da gidiyim mi?
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Certhas said: Eğer sigara içiyorsanız, alkol kullanıyorsanız, stresli bir hayatınız varsa, dengesiz besleniyorsanız farkında olmadan magnezyum eksikliğine maruz kalabilirsiniz. belirtileri: kas ağlarıları sık sık yaşanan kas tutulmaları göz seğirmesi kas seğirmesi dikkat bozukluğu ayrıca magnezyum eksikliği beraberinde önemli bir hayati riski beraberinde getiriyor: kalp krizi internette yaptığım ufak bir araştırmayla birlikte kalp krizi geçirenlerin tümünde magnezyum eksikliği görülmüş. yani ailede genel olarak kalp ile ilgili bir sıkıntı yaşanıyorsa özellikle dikkat edilmesi gereken bir durum. oo güzel yazmışsın dostum. bende kas seğirmesi+dikkat bozukluğu var, kola+kahveye yoruyordum. mg eksikliği olabilir..
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 sabahlari aliminyum folyo yiyorum ben, iyi geliyo.
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Certhas said: eczanelerde efeversan tablet olarak satılıyor. tam emin olmamakla birlikte sanırım bende de magnezyum eksikliği var ve bunu bugün fark ettim. geçen hafta sabah kalktığımda gerinirken sırtımın sağ kısmı kasıldı ve öyle kaldı. beraberinde çok büyük bir ağrıyı getiriyor; uyutmuyor ve hareket edemiyorsun. gidip yakı aldım ve bir günün sonunda geçti. dün sabah şınav çekerken bu sefer de sol kısımdaki kaslar kasıldı ve öyle kaldı. nooluyor böyle? diye vücuduma küstüm adeta. her neyse bugün de nöbetçi ezcaneye gittim ve eczaneci ile bu durumu paylaştım. yakının yanında bir de magnorm diye suya katılan tabletlerden verdi. ayrıca yaklaşık iki yıldır boynumun sağ kısmı tutuk vaziyette. ne fizik tedaviciler, ne mr cılar düzeltmek istedi de düzelmedi. böyle uzun soluklu bir problemim var ve benim aklıma gelmemişti bu şekilde bir eksiklik olabileceği. benzer problemleri yaşayanlar varsa onların da fark etmesini sağlayabilir bu konu. yoga / tai chi de dene şansını :P
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 balık hapı işte lan. çoğu magnezyumdu onun
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ulan klorofile yeşil rengini veren magnezyum. siz hala hap kasıyosunuz. ot yiyin ot. ot yiyin doymuyosanız ekmekle yiyin sdfsd
Öne çıkan mesajlar