Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N'ayrılık

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ben iyi hissediyorum ya. Kafamda onunla ilgili olan soru işaretleri çok büyük yük yaratmış omuzlarımda. Uzun süreden beri ilk defa huzurluyum diyebilirim. İnsan çıkıp dışarıdan bakınca daha net görüyor neyin içinde olduğunu. Başlarda biraz yalnızlık hissettim ama ailem arkadaşlarım sağolsun yardımcı oldular. Dün aradı ve bir saat saçmaladı telefonda, bu görüşmw için teşekkür ederim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım dedim. Geçmiş olsun diyeyim, iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

sipeyskeyk said:

Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen.

ya ben? ben de mi? ;D

orası öyle de bir süre geçtikten sonra kavgaları unutup iyi zamanları hatırlayabilirsin. öyle olduğunda kafandaki bulutları dağıt ve saç baş yolduğun inatlı kavgaları hatırla. öfkeye odaklan, gülücüğe değil. o zaman içinde gizli gizli özlem büyümez.

güldürdün kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

tamam yeter bu kadar arabesk

bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca.

Sonra gelsin aids, hepatit, frengi
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

DoruK said:

tamam yeter bu kadar arabesk

bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca.

Sonra gelsin aids, hepatit, frengi

şapka?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ben iyi hissediyorum ya. Kafamda onunla ilgili olan soru işaretleri çok büyük yük yaratmış omuzlarımda. Uzun süreden beri ilk defa huzurluyum diyebilirim. İnsan çıkıp dışarıdan bakınca daha net görüyor neyin içinde olduğunu. Başlarda biraz yalnızlık hissettim ama ailem arkadaşlarım sağolsun yardımcı oldular. Dün aradı ve bir saat saçmaladı telefonda, bu görüşmw için teşekkür ederim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım dedim. Geçmiş olsun diyeyim, iyi olacak.

Ov şit dostum. Abi benim 4 senelik ilişki bitince söylediğim sözler 1 ay boyunca. Sonrası uçurum.

1 ay sonra ölüm geliyo haberin olsun, milletin mallığı gördükçe. 1 yıl oldu ben hala kurtarılmayı bkeliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Abi aynısını yaşıyorum şu anda benimde 10 aylık ilişkim biteli 4 gün oldu.Bizde sürekli tartışma modundaydık.Resmen huzur yoktu.Evler dip dibe olduğundan çok fazla görüşüyorduk dolayısıyla 10 ayı 3 yıl gibi fln yaşamış olabiliriz.Ciddi düşünürken bir yandan da huzursuz bir birlikteliğin soru işaretleri vardı.Çok defa bitirmeye çalıştım ama gözyaşlarını görünce yumuşuyordum valla.En son yüz yüze bitmeyeceğini anlayıp telefonda bitirdim valla.Şu an bende acayip rahatlamış hissediyorum.Bir birliktelikte anlayış ve huzur yoksa gerisi yalan benim için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...