senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 binlerce dansoz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben iyi hissediyorum ya. Kafamda onunla ilgili olan soru işaretleri çok büyük yük yaratmış omuzlarımda. Uzun süreden beri ilk defa huzurluyum diyebilirim. İnsan çıkıp dışarıdan bakınca daha net görüyor neyin içinde olduğunu. Başlarda biraz yalnızlık hissettim ama ailem arkadaşlarım sağolsun yardımcı oldular. Dün aradı ve bir saat saçmaladı telefonda, bu görüşmw için teşekkür ederim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım dedim. Geçmiş olsun diyeyim, iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Saeros said: şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer şu çok doğru.. gün geçtikçe büyüyor gözlerinde, gözyaşların bile tutamıyor kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 goldbären said: sipeyskeyk said: Herkes mutlu olsun. Kimsenin mutsuzluğunu istemem şahsen. ya ben? ben de mi? ;D orası öyle de bir süre geçtikten sonra kavgaları unutup iyi zamanları hatırlayabilirsin. öyle olduğunda kafandaki bulutları dağıt ve saç baş yolduğun inatlı kavgaları hatırla. öfkeye odaklan, gülücüğe değil. o zaman içinde gizli gizli özlem büyümez. güldürdün kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 DoruK said: tamam yeter bu kadar arabesk bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca. Sonra gelsin aids, hepatit, frengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 geçmiş olsun birader. bir süre yerini geçici doldurup sonra kalıcı dolduracaksın bitecek. ama o aralarda gg tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 deadwoll said: DoruK said: tamam yeter bu kadar arabesk bekar olmanın tadı, kimseye hesap vermeden istediğin ortama girmek, freezone takılmak bunlar yeter de artar. uzun süre ilişkin olunca bekar olmanın değerini daha iyi anlıyorsun. çeşit çeşit insan var, her türlüsünü tecrübe etmek lazım mümkün olduğunca. Sonra gelsin aids, hepatit, frengi şapka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Şapka kesin çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 selam 2 senelik ilişki mi? lewl next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 next derken next garı diyorum hadi giy formayı sırtına, oyuna giriyorsun yeter yedek kulübesinde oturduğun http://1.bp.blogspot.com/_KINFratgm3k/SpESvhyfxVI/AAAAAAAABMk/nM1NVvegpsY/s320/Rare!Pepsi%2BGeneration%2BNext%2BLimited%2BEdition%2BJersey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sipeyskeyk said: Ben iyi hissediyorum ya. Kafamda onunla ilgili olan soru işaretleri çok büyük yük yaratmış omuzlarımda. Uzun süreden beri ilk defa huzurluyum diyebilirim. İnsan çıkıp dışarıdan bakınca daha net görüyor neyin içinde olduğunu. Başlarda biraz yalnızlık hissettim ama ailem arkadaşlarım sağolsun yardımcı oldular. Dün aradı ve bir saat saçmaladı telefonda, bu görüşmw için teşekkür ederim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım dedim. Geçmiş olsun diyeyim, iyi olacak. Ov şit dostum. Abi benim 4 senelik ilişki bitince söylediğim sözler 1 ay boyunca. Sonrası uçurum. 1 ay sonra ölüm geliyo haberin olsun, milletin mallığı gördükçe. 1 yıl oldu ben hala kurtarılmayı bkeliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sipeyskeyk said: Ben iyi hissediyorum ya. Kafamda onunla ilgili olan soru işaretleri çok büyük yük yaratmış omuzlarımda. Uzun süreden beri ilk defa huzurluyum diyebilirim. İnsan çıkıp dışarıdan bakınca daha net görüyor neyin içinde olduğunu. Başlarda biraz yalnızlık hissettim ama ailem arkadaşlarım sağolsun yardımcı oldular. Dün aradı ve bir saat saçmaladı telefonda, bu görüşmw için teşekkür ederim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım dedim. Geçmiş olsun diyeyim, iyi olacak. Abi aynısını yaşıyorum şu anda benimde 10 aylık ilişkim biteli 4 gün oldu.Bizde sürekli tartışma modundaydık.Resmen huzur yoktu.Evler dip dibe olduğundan çok fazla görüşüyorduk dolayısıyla 10 ayı 3 yıl gibi fln yaşamış olabiliriz.Ciddi düşünürken bir yandan da huzursuz bir birlikteliğin soru işaretleri vardı.Çok defa bitirmeye çalıştım ama gözyaşlarını görünce yumuşuyordum valla.En son yüz yüze bitmeyeceğini anlayıp telefonda bitirdim valla.Şu an bende acayip rahatlamış hissediyorum.Bir birliktelikte anlayış ve huzur yoksa gerisi yalan benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Abi bir şey diycem skjdfjsdf Geçen gün evde oturuyoruz yengenle. Bir baktım facebooktan senden friend request geldi, aha dedim kesin ayrıldılar, güldük falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sapsallar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Xaenin said: Abi bir şey diycem skjdfjsdf Geçen gün evde oturuyoruz yengenle. Bir baktım facebooktan senden friend request geldi, aha dedim kesin ayrıldılar, güldük falan. asdjkshakjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Xaenin said: Abi bir şey diycem skjdfjsdf Geçen gün evde oturuyoruz yengenle. Bir baktım facebooktan senden friend request geldi, aha dedim kesin ayrıldılar, güldük falan. ; DDDDD Buradan yakin zamanda yaniniza gelecegim sonucunu da cikarmissindir umarim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Esh said: benim çok sıçıldı ya. bi süre sonra stokholm sendromu oluyo zaten. "merve mahmutla mı çıkıyo? versin ya iyi çocuktur" falan diyosun. abi şu mesajdaki dogruluk nefesimi kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar