Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya işte benimde garibime giden şey o oldu. yani tereddütte kaldıgım nokta o. fener şike yapsa bişeyleri kazansa bu ortaya çıksa bir galatasaraylı olarak "şike yapmış herifler beter olsunlar" dicem zerre de umursamam, kaldı ki koskocaman fenerbahçe taraftarıda "lan biz şike ile maç kazanıcak kadar iki paralıkmı olduk" diye bu herifin ağzına sıçar. ama olaylar birazcık farklı noktalara kaydıgından, bu herifin tayyiple olan husumetinden, bu memlekette tayyiple en ufak husumeti olanın (bknz. Engin Alan) başına ne haller geldiğini hepimizin çok iyi bildiğinden ben bu konuya hiç bir şekilde net yorum yapamıyorum. Ya şu aziz de artık konuşucam konuşucam bekleyin sabredin diyo. anlat dinleyek pampa o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ortada şike varsa kanıtlasınlar ve tüm şikeye karışanlara ceza versinler. Tek tarafa ceza verilince doğal insanların inanmaması. Ergenekondan falan bi farkı yok şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Aziz tırt adam zaten bi şey göstereceği de yok adamın bütün savunması galatasarayda 8-0 yenmiştiden ibaret. Sorun bu olayları ortaya çıkaran davayı başlatsn savıcısı polisi federasyonu da 5 para etmez. Birbirlerini nötrlüyorlar olan hakkı yenenlere oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Memleketin hali ortadayken, hem yıllardır olanları görüp hem de böyle alengirli bir davada tek suçlu Fener herşeyi yaptılar, dökün benzini demek insafsızlıktır, körlüktür, holiganlıktır, durumdan faydalanmaya çalışmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Senin yaptığın da hedef saptırıp gerçekten bir bok yemiş bir başkanı aklamaya çalışmak. Arada bir fark göremiyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 başkandan banane ya, isterse 50 yıl yatsın, ben kulübü düşünürüm gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 İstediğini düşünebilirsin ama şunu da düşünmen lazım. Klüp ile şahısları ayrımak istesen de olmaz. Aziz Yıldırım başkanı klübün. Onun yaptığı şike ile Fenerbahçe puan kazanıyor, şampiyon oluyor ve gelir pastasından en büyük payı alıyorsa bu yapılan şikeden klüp de yarar sağlamış oluyor sen ne kadar sağa sola suçu atmaya çalışsan da. Yargıtay tescilli olarak Aziz Yıldırım Fenerbahçe gibi bir klübü lekelemiştir. Bu gerçek. Face it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: başkandan banane ya, isterse 50 yıl yatsın, ben kulübü düşünürüm gerisi fasa fiso Abi benim genel olarak fener taraftarina bir sorum var Yani icinizde hiç mi supe yok sike yapildigina dair. Aziz ahmet mehmet kim yaptiysa sikeyi onemi yokartik, taraftar olarak vicdaniniz rahat mi yani? Onca tapeden sonra falan sike olmadi ya kesinlikle diyebiliyermsunuz. Rahatsa ok dicek biseyim yok. ama degilse bi kisi de neden cikip demiyor biz o yil sampiyonlugun ustune yatiik kupayi cukka ettmis olabiliriz. Bütün fener taraftarinin vicdani rahat mi simdi? Hiç rahatsiz olmuyor mu o sampiyonluktan. Fener zaten ceza alamayacak bu saatten sonra. Basbakan saolsun bütün spor hukuku tekrar yazildi tff'nin basina da bi kukla atandi. Ama ben kendi klubum böyle biseyin içine karismis olsa. Birincisi yillarca konusulcak sahibeli bi kupayi istemem ikincisi olaya karisan kim varsa klublen islikisi kesilene kadar mac falan seyretmem maca gitmem. Siz gittiniz adami tekrar baskan sectiniz sonra azize ne olursa olsun ben klubu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o sezon maçları izleyen tüm fenerlilerin vicdanı rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 herkesler aklandigina gore biz tek basimizami yapmisiz. ya da orgutten girdik sike tesebbusu var ama sahaya yansimadi mi olay. ne oldu azizden kurtulduk ama kupa vs bizdemi kaldi. anladigim orgutten iceri girdiler, sikeye tesebbus var ama basarisiz kazmalar, sahaya yansiyan bi sey olmadigi icinde kupa hala bizde ceza vs de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 "Şimdi UEFA geliyor abi önüne bir ne idda geliyor okuyo. Konuşmalara bakıyo, tapelere bakıyo, ama yani yabancı bir adam bi türkçeyi ne kadar anlayabilir veya neyi neye göre karar verebilir ben bunu anlamıyorum. Şimdi ingilizce konuşan bi adamı ben anlayamam yani çözemem ben sayfalarca versinler okusam okusam birşey anlayamam yani. UEFA'nın kararına saygı duymak gerekiyo futbolcu olduğumuz için gerekiyo, ama normal bir insan olarak ben saygı duymuyorum UEFA'nın vermiş olduğu karara ve tamamiyle yalnış olduğunu düşünüyorum ne amaçla bu kararın verildiğini de işte söylediğim gibi gerekli yazıyı bütün futbolcular olarak yazacağız ve bunun neticesinde bizde bir cevap bekleyeceğiz yani bu cevabı bize vermek zorundalar, umarım da verecekler." EFSANE BU ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ya volkan zaten, hareketleriyle, tipiyle, kafasıyla tam efsane. kafa derken hem mental hem fiziki olarak ilginç bir kafaya sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 feto gibi amerikaya bi çiftliğe yerleşir bu da demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Hülooğğğ said: İlhan Ekşioğlu: Biz TC vatandaşları tarafından aklandık. Hatta bazı rakip takım taraftarlarınca da aklandık. Bakmayın bağırdıklarına.. İlhan Ekşioğlu: Bunu söylüyorum diye biliyorum şu an bana kızanlar da olacak. Ama rica ediyorum. Stadımız kapanmamalı. Slogan atılmamalı. İlhan Ekşioğlu: Dünkü karardan sonra ne kadar sinirlenirlerse sinirlensinler, siyasi slogan vs. atmasınlar. Bunun yeri stadyum değil. İlhan Ekşioğlu: Başbakanımızın her lafına katılmak zorunda değilsiniz ama bu lafına katılın. Bu ülkede çantayla gezilmez artık, suç oluyor.. İlhan Ekşioğlu: Bizler vicdanlarda aklandık. Nerede suçlu bulunduk, Sayın Başbakanımızın da söylediği bir örgüt tarafından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 SAYIN BAŞBAKANIMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Soğudum birden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Küme düşme olacaksa sezon sonu olmalı, ligin yarısı gelmiş nereye düşürecen kaç puanla başlayacak, olmaz böyle saçmalık. herşey normal, bir tek bu mu saçmalık. oyle kaçışa böyle ceza aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Iste fener lol basbakanims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 serjuhan said: Hülooğğğ said: İlhan Ekşioğlu: Biz TC vatandaşları tarafından aklandık. Hatta bazı rakip takım taraftarlarınca da aklandık. Bakmayın bağırdıklarına.. İlhan Ekşioğlu: Bunu söylüyorum diye biliyorum şu an bana kızanlar da olacak. Ama rica ediyorum. Stadımız kapanmamalı. Slogan atılmamalı. İlhan Ekşioğlu: Dünkü karardan sonra ne kadar sinirlenirlerse sinirlensinler, siyasi slogan vs. atmasınlar. Bunun yeri stadyum değil. İlhan Ekşioğlu: Başbakanımızın her lafına katılmak zorunda değilsiniz ama bu lafına katılın. Bu ülkede çantayla gezilmez artık, suç oluyor.. İlhan Ekşioğlu: Bizler vicdanlarda aklandık. Nerede suçlu bulunduk, Sayın Başbakanımızın da söylediği bir örgüt tarafından... paragraftan paragrafa artan münasebet ve yavşaklıkla bi sonraki mesajda göt kılına kadar gelmesi olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 serjuhan said: Hülooğğğ said: İlhan Ekşioğlu: Biz TC vatandaşları tarafından aklandık. Hatta bazı rakip takım taraftarlarınca da aklandık. Bakmayın bağırdıklarına.. İlhan Ekşioğlu: Bunu söylüyorum diye biliyorum şu an bana kızanlar da olacak. Ama rica ediyorum. Stadımız kapanmamalı. Slogan atılmamalı. İlhan Ekşioğlu: Dünkü karardan sonra ne kadar sinirlenirlerse sinirlensinler, siyasi slogan vs. atmasınlar. Bunun yeri stadyum değil. İlhan Ekşioğlu: Başbakanımızın her lafına katılmak zorunda değilsiniz ama bu lafına katılın. Bu ülkede çantayla gezilmez artık, suç oluyor.. İlhan Ekşioğlu: Bizler vicdanlarda aklandık. Nerede suçlu bulunduk, Sayın Başbakanımızın da söylediği bir örgüt tarafından... Iddianame beklensin, görürüz var mı yok mu, Savcı taraflı, iddianame asılsız gabletmiyoz. Mahkeme beklensin, yargısız infaz olmaz, Mahkeme yanlı, bu kararı gabletmiyoz. Cas beklensin, onur davamız, Cas yanlı, gazetelere bakarak karar verdi, gabletmiyoz. Yargıtay beklensin, hukuka güveniyoruz, Bu kararları gabletmiyoz biz Cumhuriyetin evladlarıyız. Yeniden adil yargılama yapılsın, boynumuz kıldan incedir, _______________________________________________ Fill in the blanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 lol http://i.imgur.com/dpLA1fl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Baska takimin ceza almasi neden gerekiyor sike için onu bir aciklarmisiniz Sen bu isi klubu gecip aracilarla halledemiyor musun? Umit karan falan neden ceza aldi sizce? Timsaha yatmadan once gerekceli karari bekleyin bence kim neden ceza aldigini gormek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu arada Sivas Baskani filan ceza almadi mi? Hepsi kulup bazinda yapilmadi ki bu islerin. Misal İbrahim Akın misal Ümit Özat keza Bülent Uygun. Hani tek basina yaptıyı neye göre diyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ümit özat niye ceza alıyor la adı geçiyor muydu ki dombilinin asdkghjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar