benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Remus said: GFB AKP'nin cücükleri. Aziz Cemaat'a geçirdi, Tayyip çıktı şike olayını cemaat çıkardı dedi. Taraftar Tayyibi sevmiyor. GFB, Tayyibe karşı bağırınca ıslıklıyor. Kafam karıştı. Birde Aziz ben Atatürkçüyüm diye takılıyor. Yargıtay kararıda verdi. GFB Tayyibin istediğini yapıcak, iyice Tayyibin sadı belli olucak. Paranoyada yapmış olabilirim tabi. GFB de akp liler var özellikle üst kadro akp li ama grubun geneline hakim değil bu görüş.gfb nin kafa tayfası cübbeliye yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bu arada Cübbeli'nin de o dönem hapse girmesi falan.. Burnuma kötü kokular geliyo cemaatler arası kapışmalardan harcayalım bu adamı falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 said: Aziz Yıldırım'ın ''pavalel devlet'' açıklamasından sonra söz konusu devlet sayısı 3'e çıktı... ahaha zaytung çok hayvansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Cons said: belli değilmi zaten sonucu aa bakın aziz yıldırımda suçsuzmuş yargı bozukmuş bi daha anladık pis cemaat dicekler akpliler faiz lobisi dış mihrak cemaat bilmemne diyince taşak geçiyoruz azizde buldu işte bi komplocu ldfkmbvdf Aziz ''bize cemaat yaptı bu olayı'' dediğinde takvim hangi tarihi gösteriyodu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 geçenlerde dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pattisliborek said: ayrıca; - Kupa, şikeciden alınıp 2. bitirine verilecek. - 8 takım ceza alıyor. 5 takıma alt liglere düşme, 3 takıma eksi puan ve/veya para cezası. - Küme düşmelerin yanında en az 3+yıl avrupadan men. geliyor. at fava bekle. yaw he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 düşünelim. aziz yıldırımın zenginliği herhangi bir kişide olacak. daha önce 1 sene hapis yatmış olacak. yurtdışında eşi ile tatildeyken aynı suçtan 2 yıl 2 aylık cezası kesinleşecek. ondan sonra da atlayıp ülkeye dönecek. sevin ya da sevmeyin.mangal gibi yürek var herifte.öyle başbakan söz verdi falan geçin bunları.başbakan demokrasi sözü de verdi. saçma sapan konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Hırsızlık yapan insanları takdir edecek halimiz yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hırsızlık yaptığını kim söylüyor? a)zekeriya öz. b)rok c)mehmet baransu d)erman toroğlu e)ahmet çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 CAS, Yargıtay, vs., vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 CAS ve Yargıtay neye göre, hangi belgelere dayanarak o sonuca vardılar? Bu kadar saf mısınız gerçekten yoksa bu kadar mı fanatiksiniz? Taraftar gözlüğü ile bakmayın şu olaya. Her şey çok açık. Neyse. Neye inanırsanız inanın arkadaş.Dün Sabiha Gökçen'e giden onbinler, Bağdat Caddesi'nde ki onbinler neye inanıp neye inanmadıklarını dosta düşmana haykırdılar. Kendi adıma benim için önemli olan budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şaka maka fenerle kardeş takım olduk çıktık ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sostizm said: E burada başka diyo sol haber http://haber.sol.org.tr/spor/aziz-yildirimi-karsiyalan-taraftarlar-hukumet-istifa-sloganlari-atiyor-haberi-86351 -Hırsız var,Hırsız Tayyip Erdoğan -Hükümet İstifa -Ne AKP,ne cemaat,tam bağımsız Fenerbahçe -Mustafa Kemalin askerleriyiz en çok atılan sloganlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SyfXWQGhMe4 "Sandıkta görüşürüz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Maltepeli Beşiktaşlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KuddusiMavra said: düşünelim. aziz yıldırımın zenginliği herhangi bir kişide olacak. daha önce 1 sene hapis yatmış olacak. yurtdışında eşi ile tatildeyken aynı suçtan 2 yıl 2 aylık cezası kesinleşecek. ondan sonra da atlayıp ülkeye dönecek. sevin ya da sevmeyin.mangal gibi yürek var herifte.öyle başbakan söz verdi falan geçin bunları.başbakan demokrasi sözü de verdi. saçma sapan konuşmayın. tayyipçi hüloğcular gibisiniz fenerli az izciler olarak. bazen feneri mi aziz i mi daha çok seçiyorsunuz bunu düşünüyorum. mangal gibi yürek var ney lan, buna mı saygı duyacak adamın davası mangal gibi yürek üzerine mi? Garizma başgann dozunun bilimi diyenlerdenseniz ne farkiniz var? misal bunu size diyoruz da gassaraya neden edemiyoruz? az bi durun da düsünün arkadaş nabioz biz arkadaş diye. hamur taraftar kabin deniyor bize, siz olmayan abi asil. siz azizsporlu olacaksiniz biz azize laf atinca HÂAAÂŞAAAA olacak. adam mine control acmis resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yav herkez birinin taşşağının kılıymış be bu ülkede. Benim üzüldüğüm nokta Atatürk'ü niye alet ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 topunuza birden gelsin... yavhehe.jpg yavhehe.gif yav he he he he he he B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ataturk'un de dusuncelerinin kulu olmak yerine tasaginin kili olmayi tercih ediyor insanlar da o yuzden. Bu kadar riyakar, yavsak insanlarin yasadigi bir ulkeyiz iste. Adam diyo sporcunun ahlaklisini severim diye, memlekette o.c olmayan yonetici zor buluyosun. Biri yapistirsin tekrar su eksisozluk yorumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kim kimin taşak ya da başka bir tarafının kılıysa iyi yıkansın. yavşak insanlardan bana da gına geldi. işine geldiği zaman "o dava gerçek değil çünkü cemaat-akepe", işine gelmediğinde de aynı savcı,cemaat-akepeye rağmen "şike var,aziz şikeci" demek mide işi, beyin işi...işin özü beyin ve mide koordinasyonu gerektiren bir iş. işin enteresan tarafı şu olay yani 3 temmuz olayı olmadan önce fenerbahçe camiasının çoğunluğunun sevmediği ve saymadığı bir aziz yıldırımı; camiaya sevdirip sevdirmediğini bilemem ama saydırdılar. şu bahsettiğim yavşakların bundaki etkisi tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Şikenin olduğu bana göre aşikar. Diğer davalarda olmadığı şekilde bir çok konuşma tape vs var. Zaten şike yapmadık diyemiyor ne yazık ki Aziz filan da. Yaptık ama bir sor niye yaptık modundalar. Yeniden yargılamaya sıcak bakıyorum ama adaletli bir yargılama da yine şike çıkacaktır zaten diye düşünüyorum. Haa adaletli bir yargılama olur mu onu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Redeagle said: CAS, Yargıtay, vs., vs... lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dansöz gibi oynadıkları burdan belli herkesin içeri girip çıkmış adama tekrardan tokat vuruyorlar. hepside siyasi bana göre. okumadım kim ne yazdı ne etti. tayyipi fenerliler siksin diye azize fenere saldırdılar. fenerliler tayyipe oy verecekmiydi hayır. sonrada tayyip azizin yanında durup feneri kurtarmaya çalışacak, al sana fenerlilerin gözünde kahraman. ben böyle adaletli bir ülke daha görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bir de gündemi ziktiler tabi o ayrı mesele. Her yer Aziz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar