DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Arattım ama başlığı açılmamış sanırım. Seyreden var mı, izlemeye değer mi? Laura var ama. http://www.imdb.com/title/tt2365946/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 indirdim fast foward yaptım, beyenmedim sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 laura ne güzel hatun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 baktim basina dayanamadim kapadim. ki ben yani her boku pusuru izlerim. abicim kurt adam olacaksan kurt olma. ne bileyim iki ayakli bir devasa kurt+insan karisimi ol. osuruktan kopek oluyorsun neyine korkacaz hani iride degiller nedense. anlamdim ben bu kurt mevzusunu. ya islenisi kotu ya da kurt adam bu kadar.. dolunayda kurt ol kucul , dislerin ciksin aci cek git ormanda tavsan geyik avla, kotuysen birilerini isirmaya calis, kapi kitliyse acma ihtimali bile olmayan bir varlik. kendine geldiginde de mal gibi nerdeyim ne yaptim. ebeninkini isirdin. bilincsizcesine dolandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kurt adamların normal kurt olması bitsin harbiden ya. Van Helsing'de ki gibi kurt adam görmek istiyorum yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 iyi bari tek degilim. http://lumapictures.com/assets/images/thumb/1024x600/uw4/UBE_202B_276.jpg?crop=0 soyle olsunlar birde zeki olsunlar. illa kuduz olmasinlar. amaclari olsun donusumu bir sey icin kullansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 o koyduğun resim nerden gerçi bir daha bakınca underworld'dur heralde. hatta rise of the lycans gibi film çeksinler biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben direk kurt olanlari seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 progamer said: o koyduğun resim nerden gerçi bir daha bakınca underworld'dur heralde. hatta rise of the lycans gibi film çeksinler biraz daha underworld:awakening miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yep Hulkun killisi nefis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Young adult genre da icat olmustu ya bu werewolf larin enik seklinde olmasi, setup feci tutmustu gencler arasinda. Cevirip cevirip ayni sekilde sunuyorlar iste, tutuyor demek ki. Visitors dan bas roldaki ablayi tutmustum, bakayim dedim ilk bolumune, yok yav olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Werewolf dediğin bu abi. Twilight ile geldi bu fino kurtadamlar, güneşte parlayan vampirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bu ne lan?! wtf ama hatunun sevişme sahnesi olursa söyleyin o bölümü indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 progamer said: kurt adamların normal kurt olması bitsin harbiden ya. Van Helsing'de ki gibi kurt adam görmek istiyorum yeniden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hiç anlamıyorsunuz bu işten http://1.bp.blogspot.com/-hN2dqsOjjd0/ThJEIgXd2GI/AAAAAAAAAlk/G_yVJL_WdaY/s1600/teenwolf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yanlis hatirlamiyorsam bonepart yazmisti sanirim wod'da bu kurtadamlarin 3-4 farkli tip olduklarini. yani kurt seklinde olani da var ama bu ibneler ucuza gelsin diye iki kopek koyup kurtadam diye yutturuyorlar o ayri. en sevdigim ve en tirstigim yaratik kurtadam onu da maymun etti herifler. kiy biraz paraya en azindan cgi ile falan koy ortaya gorunce o ne lan oha diyecegimiz bir kurtadam keyifle izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 evet 5 tipleri var wodda insan biraz buyuk kaslı cirkin insan crinos dedikleri war form bole 3 metre kurt insan hybrid vosvogen boyutunda bi kut normal kurt http://i88.servimg.com/u/f88/12/18/94/63/7_muta10.jpg http://imageshack.us/scaled/landing/268/werewolfo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 soldan 1-2-5 var hep, aradaki en bombalar yok. en iyi 3 tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 aynen en iyi tarz werewolf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yukardaki tablodaki biçimlerin hepsini içeren bir film var mı? Werewolf of London, Twilight, Underworld filmlerinden resimler görmüştüm, bunlardan biri güzelse Bitten yerine izleyemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 arcane said: hiç anlamıyorsunuz bu işten http://1.bp.blogspot.com/-hN2dqsOjjd0/ThJEIgXd2GI/AAAAAAAAAlk/G_yVJL_WdaY/s1600/teenwolf.jpg bu neydi ya dizi falanmıydı yoksa film miydi? çocukken izlediğimi hatırlıyorum ama neydi hatırlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 teenwolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 asfuashf resmin adı oymuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar