Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gladiator TRT 1'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 15 Eylül 2004 07:59 tarihinde demiş ki:
bu arada gladiator'e karşı swordfish diyen insanları eklemek lazım vurulacaklar listesine.. :-p

russell crowe sux big time ..

[i]Makin' movies, makin' songs and fightin' 'round the world!
Mesaj tarihi:
Dublaj iyi ama orijinalini izleyince illa ki kötü gelir. (Ben izlemedim)

İmparatorun yavşak oğlunun (adını unuttum neydi ya?) seslendirmesi güzeldi ama.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Mesaj tarihi:
yalnız bişe söylim

hani şu Türk seslendirmesi var ya bu filmin? hani,

-baba naber
-gözzümsün

falan...

işte onu haddinden fazla izleyince artık bu filmin zevki kalmıyo :D
ben akşam o seslendirmeyi kafamdan silmeye çalışarak izledim yani o derece ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
gıllo aliyi mi diyorsun sen blackrose ? lol

"la bunnarın alayı fıs"
"gavura mı vuruyon bee"[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 16 Eylül 2004 10:15 tarihinde demiş ki:
gıllo aliyi mi diyorsun sen blackrose ? lol

"la bunnarın alayı fıs"
"gavura mı vuruyon bee"

evet gıllo ali diatör :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
- Buz tutmuş kılcını çıkartamıyor Napacaz şimdi ?
- Çötenk[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
"win the crowd"ı sen nasıl çevirirdin?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 25 Aralık 2004 06:56 tarihinde demiş ki:
"win the crowd"ı sen nasıl çevirirdin?

hadi ya orjinalini bilmiyodum o zaman dahada komik 'kameralara oynama' lafı fillmin kendisinden geliyo :)[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
Arada izledim shogun'ı bu konuya yazmışım daha önce.

8 Vcd, izle izle bitmedi.

Bir tek genel savaş sahnesi bile yoktu. Anjinsan anjinsan.

Biraz beklentilerimin dışında duru ve felsefik bir seri oldu anjinsan.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
seslendirme yapmak zor bir iş. sonuçta orjinalindeki zamana ve ağız hareketlerine olabildiğince uygun olarak tercüme ederek seslendirme yapılmalı. öbür türlü discovery channel'daki belgesellere döner film.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...