bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 boşver abi daha iyi şeylere vesile olur, ev mev 1 kere uğraşıyorsun sonra kafan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 boşver evde dır dır yok, sorumluluk yok, ilgilenmiyorsun diye yüz asan yok danalar gibi oyun oynarız akşamları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bana iş bulalım şu an tanzanya dahil her yere gidebilirim gibi gelio sadklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sektör neydi senin no woman no tatava free to bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yoksa iç güveysi fln miydin, boşanınca niye işsiz kalıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 @bilgildak -> banka benim sektör. finans. @imam -> işsiz kalmadım. 3k maaşla 1.6k masraflı evde oturulmuo tek başına sadece iş bulma olayı da "moar money moar fun" olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 valla banka sektöründe 2 arkadaşım var ikisi de dincilere çalışıyor, rakı balığa gidiyoruz adam masaya oturmadan önce herkesle anlaşıyor çektiğiniz fotoları facebook veya herhangi bir sosyal ortamda paylaşmayacaksınız diye asıduhasdu pek bir upgrade olacağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 benim acayip karnım acıktı bu arada ya. daha 1.5 saat var yemeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 o kısımla çalışamam zaten atarlar beni. instagram veya face e baksalar işe bile almazlar zaten. test e tabii tutsalar %150 fail oranım olur fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bizim patronda. ise alacaklari stalkliyor face insg vs bakip ona göre tavir aliyor. adam alemciyse direkt gg. bak bu adam alman ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yuh arkadaş. allahtan instagram private =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 stalk iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ayak bileğimdeki ağrı yüzünden özel hastanenin ortopedisine gittim yarın gece 01:40'a mr randevusu verdiler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yuh o saat ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ben de aynen öyle söyledim, eğer uygun saat isterseniz haftaya pazartesi olur dedi ben de iyi madem 01.40 olsun dedim. gece böbreği almazsınız değil mi diye soracaktım ama vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Seele said: bizim patronda. ise alacaklari stalkliyor face insg vs bakip ona göre tavir aliyor. adam alemciyse direkt gg. bak bu adam alman ha. şu çok tehlikeli hale geldi ya herşeyi private yapmak lazım hatta arkadaş filtresi kullanmak lazım x'e y'e göster, z'ye gösterme bunları diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Seele said: bizim patronda. ise alacaklari stalkliyor face insg vs bakip ona göre tavir aliyor. adam alemciyse direkt gg. bak bu adam alman ha. bende işe alım yaparken yapıyorum valla ne yalan söyleyim. başı götü oynayan tipleri direkt eliyorum ne kadar iyi cv'si olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi benim iyi mevkilerdeki arkadaşların hep oynuo bi tarafı. "aldık atamayız" modu mu oluo peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Seele said: bizim patronda. ise alacaklari stalkliyor face insg vs bakip ona göre tavir aliyor. adam alemciyse direkt gg. bak bu adam alman ha. abi forum çok fena o açıdan. nicke bir ulaşırsa topyekün gg işsiz işsiz takılırız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 zbönk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ulan buyur burdan yak. bu hafta 3. iş görüşmesi sonucu döndüler. "askerlik teciliniz nedeniyle olumlu dönüş yapamıyoruz." asker alma daire başk. ağzıma sıçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ya ne olacağıdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 100 yabar. Bugün 2 saat geç gittiğim için o ablayı göremedim onun yerine süper ikili vardı rutinden çıkmadım o yüzden günlük. Gidip gözlükleri alayım sonra bi kahve içeyim ondan sonra istanbulları arayayım tekrar gelirim. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar