MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 vivavale said: 2- sistem bir elbise dikmiş ve bize o elbiseyi giymemizi istiyor. kimimize bol geliyor kimimize dar geliyor. ama tek tip düşünceyi bize dayatmış. bu hayatın her alanında neredeyse bu şekilde. iş ortamında, ailede, sokakta, dışarda vs vs farklı bir şey yaptın mı hemen hesap soruluyor ve sistemi sorguladığın zaman çok kötü bir ley yapmışssın gibi ötekileştirilip, yalnız kalıyorsun. ve azıcık sesin gür çıktı mı ya da dik durdun mu vakit geçmeden enseye tokadı yiyorsun ve boynun bükülüyor yeniden. sorgulama yasak, eleştiri yasak. yakında nefes almayı da yasak edecekler diye korkuyorum günlük. bu aralar doluyum, öyle işte. Oyle elbiseyi sokeyim!! Saka bir yana ayni konudan ben de agir muzdaribim ya... Son zamanlarda sirf bu sebepten baya bi insanla kavga ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ohhhhhhhhhhhhhhhhhh mk içtim yedim sıctım format attık kafaya bir ay rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 en sonunda üşmedim evi süpürüp sildim http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/04/game-win-reaction.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 imamizer said: evi süpürüp sildim eyvah wot geliyo gene "hayatımın en ilginç ikinci anı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ne yazacak abi. süpürge bana öpücük vermedi. camasir suyu kukusunu koklatmadi falan mi diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Duş aldım kendime geldim sdfsdfsd. Bi tane tambilir kızı başıma musallat oldu ne yapıcam bilmiyorum kendimden kırıntılar döktüm biraz ama soğdu sanırım benden. Öyle işte sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 gerge'den aro soulseek baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 uyuyayim ben iyisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 aquila said: projelerin is yapmayan adami benim. bugun de eğlence banım açılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu ara kafayı yimessem bida hiç yemem bak günlüğe falan post atıyorum o kadar kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 amerikada olan, yakın zamanda dönecek yok mu ya? iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 olm bneim belim niye düzelmiyor lan. 1 haftadır düzelmedi. bu karıda vardı bir kıllık belliydi amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 2.5 ay oldu alkolü bırakalı. Bazen çok canım istiyor be günlük. Şöyle soğuk bir bira olsa ne güzel gider diyorum. Ama azimliyim. Devam bakalım nereye kadar dayanabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ya şu polandball gibi dğeilde, casual komik olayım diyorum olmuyor. mum ışığında jazz dinleyip puro tüttürürken viski içen değil, gece yarısı stadyumda bira öldüren tip olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oh yeah tax refund. #thanksobama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 AT'den kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bugun Cuma'ymis ya lan? Persembe saniyodum, goy goy yapiyodum yarin bitiririm isi diye. Patladi. Sabah da mail aldim ha, "Haftasonu geldi ama yine de..." diye. Malligim sinir tanimiyo yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 pazartesi yeni işe başlıyorum sözlük. ya işsizken sıkılır gibi olmuştum. işe başlıycağım zaman da "lan şu oyunu da oynasaydım, şu kitabı da okusaydım" der oldum... iş güzel çıkar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 6 senedir hd ready bile olmayan tv kullanıyodum. bugün 50inç panasonic plazma çaktım. home theatrela birleşince ne güzel oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 İş hayatındaki kalleşlikler sinir bozucu ama kişiler o kadar aptallar ki, en güçlü olduğum yerden vurmaya çalışıp sürekli geri dönüyorlar. Birazcık zekaları olsa kendilerine değil bana hasar verebilirler belki ama hep yanlış noktadan geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bugün sadece 4 kişiye bileklerini kesip soğuk suya yatmasını tembihledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 çok düşüncelisin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 300 yıl sonra gözlük aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Kagit ogutucu aldim, ufak bisey beklerken bilgisayar kasasi gibi bisey geldi. Sigmiyo hic bi yere. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bana yolla abi yok etmem gereken belgeler var >;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar