Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vivavale said:

2-
sistem bir elbise dikmiş ve bize o elbiseyi giymemizi istiyor. kimimize bol geliyor kimimize dar geliyor. ama tek tip düşünceyi bize dayatmış.

bu hayatın her alanında neredeyse bu şekilde. iş ortamında, ailede, sokakta, dışarda vs vs farklı bir şey yaptın mı hemen hesap soruluyor ve sistemi sorguladığın zaman çok kötü bir ley yapmışssın gibi ötekileştirilip, yalnız kalıyorsun.

ve azıcık sesin gür çıktı mı ya da dik durdun mu vakit geçmeden enseye tokadı yiyorsun ve boynun bükülüyor yeniden.

sorgulama yasak, eleştiri yasak. yakında nefes almayı da yasak edecekler diye korkuyorum günlük. bu aralar doluyum, öyle işte.

Oyle elbiseyi sokeyim!!

Saka bir yana ayni konudan ben de agir muzdaribim ya... Son zamanlarda sirf bu sebepten baya bi insanla kavga ettim asdf
Mesaj tarihi:
Duş aldım kendime geldim sdfsdfsd.
Bi tane tambilir kızı başıma musallat oldu ne yapıcam bilmiyorum kendimden kırıntılar döktüm biraz ama soğdu sanırım benden. Öyle işte sevgili günlük.
Mesaj tarihi:
2.5 ay oldu alkolü bırakalı. Bazen çok canım istiyor be günlük. Şöyle soğuk bir bira olsa ne güzel gider diyorum. Ama azimliyim. Devam bakalım nereye kadar dayanabilicem.
Mesaj tarihi:
Bugun Cuma'ymis ya lan? Persembe saniyodum, goy goy yapiyodum yarin bitiririm isi diye. Patladi.

Sabah da mail aldim ha, "Haftasonu geldi ama yine de..." diye. Malligim sinir tanimiyo yeminle.
Mesaj tarihi:
pazartesi yeni işe başlıyorum sözlük. ya işsizken sıkılır gibi olmuştum. işe başlıycağım zaman da "lan şu oyunu da oynasaydım, şu kitabı da okusaydım" der oldum... iş güzel çıkar inşallah.
Mesaj tarihi:
İş hayatındaki kalleşlikler sinir bozucu ama kişiler o kadar aptallar ki, en güçlü olduğum yerden vurmaya çalışıp sürekli geri dönüyorlar.

Birazcık zekaları olsa kendilerine değil bana hasar verebilirler belki ama hep yanlış noktadan geliyorlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...