wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 27sine doktor randevum var günlük, kapadım telefonu birkaç gündür çok rahatım. sahil kasabasına taşınıp balıkçılık yabarım ben yaşlanınca olur bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 İyi iyi güzel şeyler olmaya başladı yavaşta olsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 günlük bugün müdür köpürdü resmen. önümüzdeki günlerde istifa ya da iş haddi fes. iş aramaya başladım ben de. finans çı arayan varsa buralardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://aristolog.com/wp-content/uploads/finans%C3%A7%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 :( o değil ağzının payını veremedim ona içim gitti. zaten işkence gibiydi çalıştığım adamlar bir de bu eklendi çileli günler beni bekliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 welcome to world of mucus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 end is nearmış günlük, cyborg oldunuz oldunuz, yoksa gg. http://www.policymic.com/articles/85541/nasa-study-concludes-when-civilization-will-end-and-it-s-not-looking-good-for-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 geçsinler bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 15 operatorun 15 tanesi de birbiriyle kavgali olur mu arkadas ya. 35 dk operator derdi dinledim gecenin bu saatinde. Benzin dokup yakicam makinelerle birlikte lan bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kafam çok karışık lan yardırsam mı yardırmasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 garı gibi birbirinize laf mı taşıyonuz ibişler sitirigidin işinizin başına hadeeeeeee diyemedin mi sigılım 3dprinterlar karbonfiberler ve daha niceleri müdür masasını da kaptım yihuuu bide motor alırsam herşey çok güzel olacak dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bu oyunda oynamak got ister demis heralde yonetmen merve seviyi secmisler o yuzden hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Yemek yemek istemiyorum artık. Yemeklerden sonra yüzüm yanıyor. Kulaklarım yanıyor. Boğazım yanıyor. Kendimi sersem gibi hissediyorum. İşe konsantre olamıyorum. Sorulan sorulara cevap vermek istemiyorum. Uyumak ya da boş boş bakarak vakit geçirmek istiyorum. Başımda sıcaklık hissi varken ellerim üşüyor. Yemek yemesem bu sefer de tansiyonum düşüyor. Geçen gün 12/4 oldu lan tansiyonum, 4 nedir. Ölünün tansiyonunu ölçsen 5 çıkar. 4 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 kafamda seçim şarkıları dönüp duruyor. recep tayyip erdoğan dombırasıyla coşuyorum. sonra varlık içinde birlik içindede göbek atıyorum. bazen eskilere gidip kılışdaroğlu en temiz insanoğlunu söylüyorum. zamanı geldiyle bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 4 yaş fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 SeaGle said: Yemek yemek istemiyorum artık. Yemeklerden sonra yüzüm yanıyor. Kulaklarım yanıyor. Boğazım yanıyor. Kendimi sersem gibi hissediyorum. İşe konsantre olamıyorum. Sorulan sorulara cevap vermek istemiyorum. Uyumak ya da boş boş bakarak vakit geçirmek istiyorum. Başımda sıcaklık hissi varken ellerim üşüyor. Yemek yemesem bu sefer de tansiyonum düşüyor. Geçen gün 12/4 oldu lan tansiyonum, 4 nedir. Ölünün tansiyonunu ölçsen 5 çıkar. 4 ne? gingers dont have tansiyon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 evin ağzına sıçmısız kim toplayacak şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ev taşımak ne boktan bir işmiş ya. kenardan köşeden o kadar çok ıvır zıvır çıkıyor ki. neyse çoğunu yerleştirdik. 2-3 sene de burda takılsak yeter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gel de simdi olasilik fonksiyonu hesapla poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gündem mündem derken senaryo bugün de yalan oldu ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 " Adam uyanır, banyo aynasında kendine bakar, yüzüne su çalar sonra bi daha bakar. " Burdan devam et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 yok abi benim protagonist kadın. yüzünü yıkamıyo viski içiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 yuzune viski calsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sen böyle diyince sinirlendi şişeyi tuttu tezgaha vurdu, şu an kırık şişeyle üstüne doğru yürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 pantolonumu indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar