tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kozalak said: tiLi ve SEKS hayatı. spora geri dönüyorum. erkek olcam. gelsin seksler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 diaboliq said: lan yanımdaki priz patladı. ölüyodum korkudan yada elektrikten. offff aklım gitti. fakirle karışık yanık da koktu mu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 aga dur bak videom var sana atayım özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tiLi said: cok iyi opusuyorsun lafini duymak iyi geldi UUOOOOHHNH IYI GELDI AHKASJHDKJasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 We'll be singing, when we're winning, we'll be singin tim tim tim tim tim I get knocked down, but I get up again You nay ever gonna keep me down I get knocked down, but I get up again You nay ever gonna keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sabah, "ya hiç umrumda değil" modunda gezerken şuan "çok özledim görmezsem ölücem" modundayım günlük. Mide spazmı geçirmezsem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ayrıca 3. haftamıza girdik hala yatmış değiliz. Tek başına yaşıyor ve 34 yaşında olması da ayrı bir drama. Hafta içi görüşmelerine de pek sıcak bakmıyor. Haftada 1 gün de bana yetmiyor! Edit: Her akşam 4-5 saat konuşsak da, insan insana bunu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 çok saldık be günlük. artık toparlanma, kocaman kararlar alma vaktidir. let get our shit together and rock this boat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 işteki ilk günüm beklediğimden az stressli geçti...belki de severim bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tiLi said: cok iyi opusuyorsun lafini duymak iyi geldi UUOOOOHHNH IYI GELDI kazandığın özgüven puanları hayırlı olsun qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Lord_Argos said: Ayrıca 3. haftamıza girdik hala yatmış değiliz. Tek başına yaşıyor ve 34 yaşında olması da ayrı bir drama. Hafta içi görüşmelerine de pek sıcak bakmıyor. Haftada 1 gün de bana yetmiyor! Edit: Her akşam 4-5 saat konuşsak da, insan insana bunu yapmaz. Bu yaşta liseli aşık modunda olduğun için kendine küfretmiyor musun acaba? Hadi genç 18 19 luk kızla olsan "kendin kaşınmışsın" diyeceğim de, 34 yaşında 19 gibi davranan birini bulup takılıp kalmak da ayrı epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Diş canlı kalsın diye, kanal yerine dolgu yaptırıp, o dolgunun da bir yerden hava alması sonucu oluşan acı, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yine 81 li çıktı ya arkadaş hep mi milfhunter olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 milföy hamuru gibi ye onu. ben bu milf'i ilk duyduğumda milföyle alakalı bişe sanmıştım, kadınla milföyün ne alakası var lan diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bende mother i would like to fcuk diye açılımını duyunca epey bi şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Nedenini bilmediğim acayip bi darlanma var bende günlük. Öküz oturdu üstüme ama niye bilmiyorum. Nefes alamıyorum layt!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Rerore said: yine 81 li çıktı ya arkadaş hep mi milfhunter olacaz bi sn bu laftan 81 = milf mi anlıyorum. ulan beni gömün madem be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bilmiyo o milf in ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 değil de yani 4 yaş büyük sonuçta benden ona abartılı bir vurgu yaptım ama hiç mi göstermez insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 80 üstü milf 120 üstü mature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Rerore said: değil de yani 4 yaş büyük sonuçta benden ona abartılı bir vurgu yaptım ama hiç mi göstermez insan yeni nesil (bkz: 79 ve üstü askldjaslj) göstermiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 fb dan baktım da insan gerçekten hayret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 en pis havalar geldi la hastalanmiyim diyodum ama coh gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 olm kurumsal şirket ne güzelmiş lan insan gibi davranıyorlar böyle nazik nazik konusuyorlar içim bir hoş oldu. Sanayinin içinde kala kala ayıya bağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yakında küfretmeye başlarsın. arkandan kuyu kazmalar, yüzüne gülüp arkandan nah çekmeler falan... welcome to the beyaz yakalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar