Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Somon said: günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük HAHAHAHAHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 eskisehirde balik corbasi ictim superdi ogleden sonra hic calisasim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 pew döndüm ama çok geberdim bu sefer abv krakow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Somon said: günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük Crit vurmuşsun da feign death atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 wastyrx said: Şubatta gelip avlayacağım seni..........,,,,,,,,,,,,........... Yav he he = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 parmak kesilir el kesilir sonra iyileşir falan kurtulursun da bu egzama ne bok illet bir şeymiş ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 patron ajani olmami istiyor. i cant do that. yani yapabilirim de. yapmamaliyim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ekstra ücret iste ajanlık karşılığı, agency with benefits.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 0ne ne yazıyon gene 1.5 kur ingilizcenle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 adam sertifikali bi kere. he is under my protection from now on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kozalak said: parmak kesilir el kesilir sonra iyileşir falan kurtulursun da bu egzama ne bok illet bir şeymiş ya. :( egzamalı yerleri patates soyacağıyla kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 @fin Ne yazıp yazmıyıcağımı sana mı sorucam? rahatsız oluyosan okuma ve yorum yapma, bu kadar basit. Sen ve bi kaç kişiye neyim batıyo yıllardır çözemedim ki. ya niennacım sende elinin hamuruyla otur mutfağında ulen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahahah tam bir malım. almadığımı sandığım kitabı tekrar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Biliyorum ama anlatamıyorum, üzgünüm. Söylemek istediğim çok şey var günlük, üzgün olma ama anlayabilir misin ki eğer susarsam. Anlatabilir miyim sana, öyle olunca nasıl anlatabilirim susunca, anlatamam değil mi. Çok üzgünüm günlük, biliyorum ama anlatamıyorum, bunun için çok üzgünüm. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sınavım var ama ben ders çalışmak yerine Dota 2 oynuyorum. çünkü ben bir eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 şimdi uyandım iş yapıyorum gece kalkmışım. başka ülkedeyim, az gezerim diye düşünmüştüm zaman kalınca. nah gezerim amk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 okulun en tağuşaklı hocalarından birine harf notuyla ilgili mail attım, ama muhtemelen adam mail kullanmıyor. direk cep telefonundan arasam çok mu barzoluk olur napsamki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Odasina git direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yaralar derin seneler kadar açılın geriiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 AtlaraFisildayan said: okulun en tağuşaklı hocalarından birine harf notuyla ilgili mail attım, ama muhtemelen adam mail kullanmıyor. direk cep telefonundan arasam çok mu barzoluk olur napsamki. okulun verdiği mail adresi ise kontrol etmek zorunda. araman itici durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Heh kimligi unutmusum diye almadilar hastaneye isin yoksa 40 km git gel gotu boklu bi kimlik icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 rüya görmekten yoruldum ya sdf uyuduğumda baya mutsuzdum beyin anca dengeledi HARALDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 izinli olmak ne guzelmis ya oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben de dubai'nin tatilinde bile çalışayım. ofiste bir tek ben varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar