Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Babamın akciğerlerindeki nodül 1 cm'e yaklaşmış, canım ona çok sıkkın. Kısa zamanda bu kadar büyümesi kötü.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Umarım önünü alır ve küçültürler alırlar vs :|
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Cuma speaking, Cumartesi gerisi olmak üzere IELTS sınavım var günlük. Yeto okul Mayısa kadar geçerli TOEFL yetmez diyerek conditional offer yolladı. Hedef 8.5, tüm ordular ileri!
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Okul günlerime dönsem ya. Şöyle 17 - 18 den re-roll yapsam süper olurdu
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aah ah. 17-18 yetmez ama, bana 7 yaşa dönüş lazım, baştan kasıcam karakteri.
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 spor salonuna gidip stryi yükseltebilirsin. intten biraz gidiyo ama
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Omzum çok kötü, kalbim de ağrıyor. Gözleri hiç söylemiyorum bile, çok yorgunum çok kötü uyuycam sanırım.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bi ara uykudan gözümü açamıyodum, sonra kim milyoner olmak ister'deki türkiye 36.sı kız keman diyemeyince sinirden uykum kaçtı
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 saat olmuş 3 uyuyacağım yerde film izliyorum..neyseki esnek çalışma saatleri var
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dworgian said: Okul günlerime dönsem ya. Şöyle 17 - 18 den re-roll yapsam süper olurdu 17ye donsem dicem de zaten 17yim MEHEHEHEHEHE
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sabah işe gider gitmez paticiği aşındırıyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Akşam akşam nişanlımlarda kalmaya gittim , salıyı çarşambaya bağlayan gece saat 11den salı sabah 7ye kadar vardiyam var gececi olucam , o yüzden pazartesi gezmek istemiyorum dedim diye bir agresifleşti bir sinirlendi triplendi , hafif ittirdim çok üstüme üstüme geldi sinirlenince, ittirince mermere geldi hatun , baya çekti gitti odasına yattı, 1 saat dil döktümde kendine geldi. Çok norveçiz , çok finlandiyayız ya anasını satiim ilk defa ben eşini iten bir insanım , gazetelere manşet olmalıyım.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lan alıp tutup atmadım , kafanda canlandırıp abartma :D Arkasında mutfak tezgahı varmış ona çarptı sırtını çarptı sadece .
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abartmadım. eşimi hiç itmedim de ben. hani ne bileyim. üstüne geldi vurdu eti fln da "eeh git bi" mi yaptın nedir
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 He aynen öyle bişi , zaten hani taş çatlasın bir adım geri gitti hatun orda da mermer varmış anasını satiim. Belini çoturt diye mutfak tezgahının mermergine geçirdi. Sinirlendi gezemeyeceğimizi duyunca , planlar falan yapmış yazane falan bakmaya gidicekmişiz sonra gezicekmişiz falan , hepsi yalan olunca bi de ters dönemine denk gelince baya bir atarlandı üstüme falan yürüdü , dedim hatun olmasa o erkek ben hatun olsam ağzımı yüzümü kırıcakmış. Baya eşini döven erkek olurmuş benimki. O kadar üstüme yürüyünce bende aynen 'ehh bi çekil' diye ittim hani o an ciddi bir durumda olmasak şakalaşan bir durumda olsak umursamaz bile , ciddi bi anda yapınca bi de ters dönemi olunca çok fena atara girdi.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 geçmiş olsun diyelim olur öyle arada =)
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bileydim yapmazdım zaten o da onun farkında da , dün akşam hayatımda ilk defa edebiyat bölümünün faydasını gördüm , doğaçlama bir laflar sıktım , ben hatun olsam değil affetmek , grup seks falan önerirdim , kendi kendime aşık oldum ettiğim laflardan :D Doğal olarak konu kapandı gitti. Satış departmanında falan çalışmam lazım lan benim ağzım iyi laf yapıyor :D
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 "Rüyamda öldüğümü gördüm gerçekte ölecek miyim." Sabah sabah tv de bu rüyayı hocaya soran duydum
Öne çıkan mesajlar