Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuma speaking, Cumartesi gerisi olmak üzere IELTS sınavım var günlük. Yeto okul Mayısa kadar geçerli TOEFL yetmez diyerek conditional offer yolladı. Hedef 8.5, tüm ordular ileri!
Mesaj tarihi:
Akşam akşam nişanlımlarda kalmaya gittim , salıyı çarşambaya bağlayan gece saat 11den salı sabah 7ye kadar vardiyam var gececi olucam , o yüzden pazartesi gezmek istemiyorum dedim diye bir agresifleşti bir sinirlendi triplendi , hafif ittirdim çok üstüme üstüme geldi sinirlenince, ittirince mermere geldi hatun , baya çekti gitti odasına yattı, 1 saat dil döktümde kendine geldi.

Çok norveçiz , çok finlandiyayız ya anasını satiim ilk defa ben eşini iten bir insanım , gazetelere manşet olmalıyım.
Mesaj tarihi:
He aynen öyle bişi , zaten hani taş çatlasın bir adım geri gitti hatun orda da mermer varmış anasını satiim. Belini çoturt diye mutfak tezgahının mermergine geçirdi.

Sinirlendi gezemeyeceğimizi duyunca , planlar falan yapmış yazane falan bakmaya gidicekmişiz sonra gezicekmişiz falan , hepsi yalan olunca bi de ters dönemine denk gelince baya bir atarlandı üstüme falan yürüdü , dedim hatun olmasa o erkek ben hatun olsam ağzımı yüzümü kırıcakmış. Baya eşini döven erkek olurmuş benimki. O kadar üstüme yürüyünce bende aynen 'ehh bi çekil' diye ittim hani o an ciddi bir durumda olmasak şakalaşan bir durumda olsak umursamaz bile , ciddi bi anda yapınca bi de ters dönemi olunca çok fena atara girdi.
Mesaj tarihi:
Bileydim yapmazdım zaten o da onun farkında da , dün akşam hayatımda ilk defa edebiyat bölümünün faydasını gördüm , doğaçlama bir laflar sıktım , ben hatun olsam değil affetmek , grup seks falan önerirdim , kendi kendime aşık oldum ettiğim laflardan :D Doğal olarak konu kapandı gitti. Satış departmanında falan çalışmam lazım lan benim ağzım iyi laf yapıyor :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...