Magnum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Esh'de tesisatcılık da varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Uzerine tekrar silikon sureceksek buna para niye veriyoruz ki yapistirici ozelligi olan silikon kullanirsin daha basit. Ilk basta soyledigim gibi malzemesiydi zamaniydi derken ustaya verecegin paradan daha fazla tutar en iyisi isi ehline yaptirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aynen no room for macera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 eshin dediği dopru o tarzda bu arada. onun ismi klasik değil hilton lavabo . yolladığın resimdede altında yazıyor zaten. bu işlem için onun bulunduğu tezgahı oradan çıkarmak gerekiyor çektinmi gelir zaten yapıştırılmaz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 hayır abi akemiyle 10 saniye tutuyosun alttan ve yapışıyo. silikon gibi değil akemi bildiin demir gibi yapar. yanlış yapıştır ve hayatın kaysın. evet ismi hilton lavabo, ben unuttuydum hilton terimini. iç mimarlık tecrubem de oldu baya, o yuzden bu tur boku pusuru iyi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bende iç dekor yapıyorum ondan bilirim :) valla ben riske atmazdım alttan hizalamaya. japon hızında bişi ise hizalama zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bıngıldak'ın 1 saatlik çalışma kazancı > ustanın alacağı para. Thus tesisatçı çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 oha o kadar paran varsa yeni ev al lababo kırıldı diye D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 lavabo yerine küçük bulaşık leğeni koy kullanmaya devam et. leğende su dolukça klozete dökersin, su tasarrufu olur. double profit. hatta düşen lavaboyu da eskiciye sat. triple profit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 evden çıkarken yerinede benim kaseyi bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Lavabo öldü dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 axedice said: Bıngıldak'ın 1 saatlik çalışma kazancı > ustanın alacağı para. Thus tesisatçı çağır. 1 saat > 70 hadi 80 ise, günde 9 dan ayda 20 işgünü olsaaaa 14.4k min iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Lan 70 lira alan tesisatçı mı var? Lavaboyu yerine oturtacak adam işte, 30 lira motuz lira alır. Ki saati 70 olsa bile 70*8*20 = 11.200. Kazanılmayacak bi meblağ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 silikon tutmaz lavaboyu. silikon sadece kenarlara aşağı su sızdırmaması için yapılan bir malzeme. Tesisatçı çağır kuzen uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kendin yap isini abartmayin parasini verin o meslegi icra edenler yapsin bazen fayanscilar yapar, kalebodur satan bi dukkana gir usta telefonu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 75 dediler 50'de anlaştık, fair enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bilgi verenlere de teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 50tl makul olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bingildak said: çötönk diye göçtü lavabo. sucu mu cağırmak gerek? sucu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://www.komedimerkezi.com/resimler/fedakar-sucu-1820632605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 değiştirseydin daha iyi olurdu aşağı yukarı hepsi aynı fiyat hijyen için .traverten lavaboyu aldım mennunum bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 lavabo 3 kere düştü 3.de adam bu sefer düşmez dedi yine düştü 4.de başka adam çağırdık farklı bi yöntemle yaptı başlıgı okumadım ama kesin söylenmiştir o yöntem ne kullandı onu da bilmiyorum zaten bu sefer düşmicek inş. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar