AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 73 ülkede yapılan oylamaya göre %25 oyla ormanların güzel haywanı kaplanlar 1. %21 oyla köpekler %7 oyla yunus'lar seçildi.. Kediler listeye bile giremezken ormanlar kralı aslanlar %3 le sonuncu sırayı aldılar...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ahaha kediler girememişmi :) kaynak?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 85)
ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kediyi tek geçiyorum kesinlikle....
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: orc_lord, 08 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: ahaha kediler girememişmi :) kaynak? internette bulamadım... geçenlerde bi kanalda ana haberde izlemiştim yüzdeleri not ettim... kediler girememiş :D... bu arada balinalarda sondan 2.[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Canı sıkılan yrışma yapıyor işte böle ablak sonuçlar çıkıyor ortaya kedi yi sevmiyenlere denilecek güzel laflar varda ahh ahh
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bende köpek severim.Kedi de severimde fazla değil.zaten kendime bir köpek almasını düşnüyorum :)[signature][hline]Pati Sözlük!!! Røøñéy
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hayvanların hepsi muhteşemde en muhteşemi köpek[signature][hline]R+
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bana gore kaplanlar haklı bir birincilik etmiş[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kırmızı pandaları çok sevimli bulurum ben.[signature][hline]Light in the shadows has words to say
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kaplanlar o sarı çalılar arasında ne de guzel saklanıolar kesınlıkle kaplanlar 1.lıgı hak etmıs belkı bıde yanında leopar da olabılır.[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kaplan ve köpek, hastasıyım bunların bence doğru bir sonuç. yunusları pek sevmesem de, onlar da tatldır[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kaplanlar haa.. küçükken tatlılar tabi:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ.
Razien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bence kaplanlar birinciliği hakkıyla almışlar hele o kar kaplanları yok mu insan bakmaya doyamıyo hayatımda bu kadar asil bi hayvan görmedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kaplanlar kesinlikle birinci olmalı dogrusu budur,ne zaman bi kaplan görsem peluş oyuncak gibi gelir bana,söle yakalayıp tüylerini karıstırıp seveceksin,tabi bunu gercek kaplana yapamıyoruz :D ,ama köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız.
Scar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Beyaz kaplanlar var birde asil onlar muthis degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :)
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) abi yunus balık deildir memeli bi hayvandır!!![signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Lord_Taurus, 18 Aralık 2004 13:01 tarihinde demiş ki: köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız. köpek ısırsa kaçarsın (%90) ama at ısırdımı feci acıyo.. (gidiyodu valla göbek). köpek rulz :D kedi de çok pis hayvan nasıl katlanıyorsunuz. (izmirde gördüklerim genelde)[signature][hline]Fire is the universal language
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ßenim "HAMZA" m bi tane :) Dip not : Kendisi kedidir :)[signature][hline]DJ Tiesto
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) Denizden babam çıksa yerim :)[signature][hline]DJ Tiesto
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sen yersin :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Fransua, 23 Aralık 2004 13:37 tarihinde demiş ki: said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) Denizden babam çıksa yerim :) muahahahahahah[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 BU NE YAA HERKES EN SEVİMLİ HAYVAN DİE TOPİC AÇIP DURUO YETER BE!!!
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 en sevimsizi hangisi acaba[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Öne çıkan mesajlar