Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En Sevimli Hayvanı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
73 ülkede yapılan oylamaya göre %25 oyla ormanların güzel haywanı kaplanlar 1.

%21 oyla köpekler
%7 oyla yunus'lar seçildi..

Kediler listeye bile giremezken ormanlar kralı aslanlar %3 le sonuncu sırayı aldılar...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 08 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
ahaha kediler girememişmi :)
kaynak?

internette bulamadım...

geçenlerde bi kanalda ana haberde izlemiştim yüzdeleri not ettim...

kediler girememiş :D...

bu arada balinalarda sondan 2.[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Kaplanlar o sarı çalılar arasında ne de guzel saklanıolar kesınlıkle kaplanlar 1.lıgı hak etmıs belkı bıde yanında leopar da olabılır.[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
kaplan ve köpek, hastasıyım bunların
bence doğru bir sonuç.
yunusları pek sevmesem de, onlar da tatldır[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
bence kaplanlar birinciliği hakkıyla almışlar hele o kar kaplanları yok mu insan bakmaya doyamıyo hayatımda bu kadar asil bi hayvan görmedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
kaplanlar kesinlikle birinci olmalı dogrusu budur,ne zaman bi kaplan görsem peluş oyuncak gibi gelir bana,söle yakalayıp tüylerini karıstırıp seveceksin,tabi bunu gercek kaplana yapamıyoruz :D ,ama köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız.
Mesaj tarihi:
said:
Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :)

abi yunus balık deildir memeli bi hayvandır!!![signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
said:
Lord_Taurus, 18 Aralık 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız.

köpek ısırsa kaçarsın (%90) ama at ısırdımı feci acıyo.. (gidiyodu valla göbek).
köpek rulz :D
kedi de çok pis hayvan nasıl katlanıyorsunuz. (izmirde gördüklerim genelde)[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
said:
degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :)

Denizden babam çıksa yerim :)[signature][hline]DJ Tiesto
Mesaj tarihi:
sen yersin :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 23 Aralık 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
said:

Denizden babam çıksa yerim :)

muahahahahahah[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

• Yeni Oluştur...