AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 73 ülkede yapılan oylamaya göre %25 oyla ormanların güzel haywanı kaplanlar 1. %21 oyla köpekler %7 oyla yunus'lar seçildi.. Kediler listeye bile giremezken ormanlar kralı aslanlar %3 le sonuncu sırayı aldılar...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ahaha kediler girememişmi :) kaynak?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 85) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kediyi tek geçiyorum kesinlikle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: orc_lord, 08 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: ahaha kediler girememişmi :) kaynak? internette bulamadım... geçenlerde bi kanalda ana haberde izlemiştim yüzdeleri not ettim... kediler girememiş :D... bu arada balinalarda sondan 2.[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Canı sıkılan yrışma yapıyor işte böle ablak sonuçlar çıkıyor ortaya kedi yi sevmiyenlere denilecek güzel laflar varda ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bende köpek severim.Kedi de severimde fazla değil.zaten kendime bir köpek almasını düşnüyorum :)[signature][hline]Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hayvanların hepsi muhteşemde en muhteşemi köpek[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bana gore kaplanlar haklı bir birincilik etmiş[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kırmızı pandaları çok sevimli bulurum ben.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kaplanlar o sarı çalılar arasında ne de guzel saklanıolar kesınlıkle kaplanlar 1.lıgı hak etmıs belkı bıde yanında leopar da olabılır.[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kaplan ve köpek, hastasıyım bunların bence doğru bir sonuç. yunusları pek sevmesem de, onlar da tatldır[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kaplanlar haa.. küçükken tatlılar tabi:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bence kaplanlar birinciliği hakkıyla almışlar hele o kar kaplanları yok mu insan bakmaya doyamıyo hayatımda bu kadar asil bi hayvan görmedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kaplanlar kesinlikle birinci olmalı dogrusu budur,ne zaman bi kaplan görsem peluş oyuncak gibi gelir bana,söle yakalayıp tüylerini karıstırıp seveceksin,tabi bunu gercek kaplana yapamıyoruz :D ,ama köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Beyaz kaplanlar var birde asil onlar muthis degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) abi yunus balık deildir memeli bi hayvandır!!![signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Lord_Taurus, 18 Aralık 2004 13:01 tarihinde demiş ki: köpege gelene kadar atlar bence daha asil ve insan dostudur.dışarıdan bakıp bunun neresi asil neresi dost dersiniz binince demek istediğimi anlarsınız. köpek ısırsa kaçarsın (%90) ama at ısırdımı feci acıyo.. (gidiyodu valla göbek). köpek rulz :D kedi de çok pis hayvan nasıl katlanıyorsunuz. (izmirde gördüklerim genelde)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ßenim "HAMZA" m bi tane :) Dip not : Kendisi kedidir :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) Denizden babam çıksa yerim :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sen yersin :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Fransua, 23 Aralık 2004 13:37 tarihinde demiş ki: said: Scar, 19 Aralık 2004 00:59 tarihinde demiş ki: degil yunus hicbir deniz baligini sevmem denizde karsilastigimi dusunemiyorum :) Denizden babam çıksa yerim :) muahahahahahah[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 BU NE YAA HERKES EN SEVİMLİ HAYVAN DİE TOPİC AÇIP DURUO YETER BE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 en sevimsizi hangisi acaba[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar