MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 az önce linkedin sayfasında premium offer vardı 1 ay bedava. tıkladım linki açıldı. şifre istedi girdim kredi kartı cart curt... tekrar login istedi, girdim. hiç premiuma yükselmemiş, artı öyle bir offer da gözükmüyor ortalıkta. sanırım fake sayfa numarasıyla (teknik adı ne bilmiyorum) kredi kartını şifreyi kaptırdım. ne olur ne olmaz sanal kartı iptal ettim, linkedin şifresini de değiştirdim ama bilen biri linki kontrol edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 account basic mi diyodu profilde? ne heyecan yapmissin lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Az daha arastir. Yoksa için rahat olsun. İptal ettir kartı direk. Ya da iptalden önce hemen İnternet'e kapattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 link sorunsuz gibi bende bilmiyordum pre hesap olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 linke tıklayınca offer çıkıyor. ama linkedine girince şu an öyle bir offer görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 upgrade sayfasi linkedinin o. offeri kullanmissin, ondan cikmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sayfa şu an böyle açılıyor bende; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bekleyen provizyonlarina baksana gozukuyor mu birsey yoksa zaten iptal ettiysen rahat ol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yukarda ufak fotoya gelsene, account basic mi yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 account basic provizyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu arada sayfa sizde de böyle mi yoksa normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 acc upgrade sayfasi o, normal dedigin ne? promosyon herkese cikmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Selam, Bana az önce maili gelmişti, içeriğine bakmadan sildim. Fake olacağını sanmam da kart bilgilerini girerken güvenli sayfa olup olmadığına bakmadın mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 aquila said: acc upgrade sayfasi o, normal dedigin ne? promosyon herkese cikmiyor ki. abi şu anda linkedinden account update e girdiğimde sayfa normal bedavasız çıkıyor. ama o linke girince özel 1 ay bedava hedesi çıkıyor. bu arada linkedinin special offer olayı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 var, arada bir oyle 1 ay bedava gel diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 keyfim kaçmaya başladı. bu sayfada bu imrworldwide.com olması falan normal değil sanırım değill mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi kapat İnternet'e kartını hemen iste. Sorun yoksa acarsın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 worldwide biliniyorsun işte negüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya sanal kartı iptal ettirdim direk. korkum asıl kartı kaptırmak. bugün zilyon kere asıl hesabıma giriş yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bisey yok olm, korkma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 puhahah oha okadar da olmaz yahu kart filan almazlar aslşfksalşfask ben ne limitsiz kartlar girdim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yarın haciz gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Asıl kartı da internet ve yurtdışına kapattir diyorum. Sanal kartı değil. İs çözülene kadar önlem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sanal kart kullandiysa asil kart icin birsey olmaz. Sanal kartin manasi bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim karti patlatmislardi internetten alisveris olursa %99 zaten aliyorsun geri parani en kotu halde bile korkulacak birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar