Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24: Live Another Day (2014) - Fox

Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

Heller rip ya, 24te ilk sezondan kalan cek ve başkanın eski koruması filan var tek. Grrm ggnore styla. Biz eski toprak daha gitti, mark dangozu kesin affı bulup saklayacak, üstüne yıkacak.

cat'i de oğlu gelecek bölüm keser, bombalamaya devam etmek için. Cek illa onları bulup tedavülden kaldıracak eminim de, şu bıçağı yiyen çocuk öyle kalırsa yvonne nasıl hesaplaşacak esas onu merak ettim.

Sosyal ağlarda paylaş

Margot çıldırmış, sözde yok edecekti drone'ları, demek ki öldürtmediler işte. Tamam drone ekranında patlama gördü bilmemne de koskoca Wembley'e füze atılacak da haberlere çıkmayacak mı, oradan çakıp enrage oluyodur.

Girmişti diye hatırlıyorum. Bölüm ortasında olunca takip eden reklam saati silent oluyor bölüm sonu yerine. Bill'de de öyleydi mesela.

Jack'le konuşup kapattığı 50 saniyelik zaman içerisinde hem hack'lemeyi başarıp, hem çatır çutur CGI ekleyecek vakti elbette yok ama dizi, 24, Fox :p

Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

O teori yalan ya, LA'in ortasinda suitcase-nuke patlatti adamlar President mi canli cikacak drone saldirisindan

Cek olsa tamam derdim de heller pert

E09

TOLD YA

Resmen sezon 6'nın aynısı şu "kötü adam override device'ı ister ve yetkili abi kaçırır" da yani, parçalamayacaz geri götürecez dediklerinde anladım yine ordan devam edeceğiz, öf. Yeniliğe karşılar resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

rofl,

chloe i saniyeler icerisinde feed i degistirmis ya. 24 te her sey mumkun demekki :)

E09

Feed'i loop'a alıyor aslında, güzel de yapamıyor kesme biçme noktası belli falan çünkü zaman kısıtlı, fena olmamış. Ben patlamayı falan komple FEED DEĞİŞTİRDİ diyip geçecekler zannettim o felaket olacaktı, bu yine neyse.

Silent clock önemli abi, adamlar koskoca Tony'i geri getirdi "silent clock yoktu" diyip :p

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...